- 19 Nisan 2009
- 23.600
- 17.905
- 498
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #50.961
tesaduf eseri burda da karşılaştık yani deseneHmm yeni geldin yani bende 10 dk önce geldim Lokum çağırdı ama bende sevdim burasını eğlenceliymiş
Biz eğlenceli insanlarızdır :) Her zaman beklerizHmm yeni geldin yani bende 10 dk önce geldim Lokum çağırdı ama bende sevdim burasını eğlenceliymiş
Zaten futboldanda cok anliyorsun sakallarini keserim seninYe beni3 5 kız tavlamak için aranıza sızdım :)
Benim düğünüme var daha nişan için abiye çok iyi olabilir aslında sevinirim canım çünkü hiç bir fikrim yok benim bazen vazgeçesim nikahtan evlenesim gelmiyor değilBende pinkodan yardim aliyoru canim. Abiye gelinlik icin arkadasim bi site onerdi yurt disindan geliyor o kadar ucuz ve unlu mrkalarinkiyafetleri var ki tuhaf bi adi vardi. Arkadasi sorar sana da soylerim! Canim
Bıktırana kadar gelirim ben seve seveBiz eğlenceli insanlarızdır :) Her zaman bekleriz
Lig sizin zaten belli :)
Sende anlıyorsunZaten futboldanda cok anliyorsun sakallarini keserim senin
Kizim! Sen buraya kac kere yazmistin hatirlamiyor musun valla biz gece gunduz burdayiz bu sefer koca bulcam sanahahaha :)aaa sen de mi burdaydınben marganın beşiktaş muhabbeti yaptıgını görünce daldım direk ama burası baya iyiymiş ya, sevdim
lig için tabiki iyi temennilerde bulunamayacagım ama şampiyonlar liginde sonsuz destekçinizim
Benden kuruluşun yok canım farkettin demi o topikte olmasa buradatesaduf eseri burda da karşılaştık yani desene
ben bildigin atladım buraya yaa, keşke önce bi hal hatır edeydim
Tangaya ilgim ondam zaten hahaha sist deme oyleSende anlıyorsunIki kanka üye olup milleti keklediğimizi açıkla hadi
Vuuuözelden çok pis şeyler konuşuyoruz
O kadarda gelmeBıktırana kadar gelirim ben seve seve
Siz rehavete kapılmazsınız satılmış hakemler bırakmaz. Fb Gs için çalışıyorlar.eğer rehavete kaıplmazsak, hakemler de doğru kararler verirse ben de çok umutluyum. sağlam kadro kurduk, güzel de kenetlendik, 100. yıldaki beşiktaşı çağrıştırıyor bana futbolcuların hareketleri
Ben normal klavyede yetisemiyorsam sen f de zor yetisirsin :)öğret öğret
yaa F klavye ile yetisemiyorum beğeni yaparak çoğu msji idare etmeye calısıyorum
Carrie nin paylaştığı leoparlı erkeğı gördün müTangaya ilgim ondam zaten hahaha sist deme oyle
Kizim! Sen buraya kac kere yazmistin hatirlamiyor musun valla biz gece gunduz burdayiz bu sefer koca bulcam sanahahaha :)a
kurtulmak isteyen var mı ki yavrumBenden kuruluşun yok canım farkettin demi o topikte olmasa buradaŞimdi et sende birşeycik olmaz
Ozelinize gelirsemolmaz simdiözelden çok pis şeyler konuşuyoruz
(sizleri eklediğim özel msj sayfası)
hemen yanlış anladınız di mi
Ben normal klavyede yetisemiyorsam sen f de zor yetisirsin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?