İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

evet stres yaparsan takarsan daha çok olmaz duymamazlıktan gel amann onlara mı soracaksın ne zaman bebek sahibi olmak istediğini ben hiç takmazdım onları

sağol cınımm

ahahaha aynennn

ıykkkk :120::120: tellerini mi fırçalıyosun

Son düzenleyen: Moderatör:

oh oh maşallah iyi iyi o zamannn
ben hamile felan kalırsam evllendim de daha ilk günden eziyet etmeye başlarım cok nazlıyımdır ben biliyon mu bacım
içne dogmuş senin herifin
siz 4 yıl flört mi ettiniz len

dalga geçme lan beynini patlatırım ne tellerimi fırçalıcam
dişlerimi fırçalıyom normal onlarda fırçalanmş oluyo zatennnn

ben hamile felan kalırsam evllendim de daha ilk günden eziyet etmeye başlarım cok nazlıyımdır ben biliyon mu bacım

hele bennnnnnnnnn şimdiden o kadar nazlıyım o zaman düşünemiyorummm

benimki diyor zaten senn hamile olsan yandıkkk

Son düzenleyen: Moderatör:

rica ederim bebeişimm yap ole bıde hemen yatakdan kalkma yat bırazz içinde kalsınn sonra ayaklann oda ıyı olıormuss

evet 4 yıl konustukkk bunun aılesı ıstemedı benıı sonraa buna kız bulmuslar kocısımde demıs sız benım ıstedıgımı aldınızda mı ben sıızın ıstedıgınızle evlenım demıs oyyy benım kuzummm daha neler nelerr az cekmedık yavrumla
valla ıyıkıde dogmus ıcıne yoksa cok kotu olacagdıı :2::2:

hele bennnnnnnnnn şimdiden o kadar nazlıyım o zaman düşünemiyorummm

benimki diyor zaten sne hamile olsan yandıkkk

puhahahahhhh
benimkide biliyon muuu
birde ben cok zor begenirim mesela magaza magaza gezerim alırsam bile değiştirmeye kalkarım o bu huyumu biliyo diyoki sen gelinlik felan begenecende beni bulaştırma 1 sene öncesinden başla diyoooo
yidin bitirdin beni diyoo
birde biz sunu çok yaşıyoz şimdi buluşuyoz ya
saçlarım güzel olmuş mu diyom olmuş diyo
yalan söylüyon olmamış demi diyom
olmuş dedim ya diyo sus diyom
olmamış çirkin olmuş diyo
gerçekten mi diyom
yalan söylüyon diyom oldu ya diyom
nasılbir psikoloji ln bu

ooo bacım sen cocogu yer bıtırırsın o zaman sımdıden basla gelınlık bakmaya sen

dalga mı geçtimmmm

ağlama len hemen :

cok pis küstümm

hmm ailesi seni neden istememişti ki:26:

ooo bacım sen cocogu yer bıtırırsın o zaman sımdıden basla gelınlık bakmaya sen

bu huyumu hiç sevmiyom bacım..
kış geldi ulan param var üstüme birşey alamıyom bulamıyom begenemiyom :26::26::26::26:
annemle çıkıyom en sonunda annem pes ediyo evegidiyo ben yine birşey alamadan dönüyom

yerım senı yerııım
Doktor oluyo dedı olm

bosver yavrum takma sen kafana hayırlısı .. biz varız burda bebişlerın koca bebişler

Canlarııım

bende gelim mi puhahaahhhh

gel

en guzelı takmamak zaten

rica ederim bebeişimm yap ole bıde hemen yatakdan kalkma yat bırazz içinde kalsınn sonra ayaklann oda ıyı olıormuss

bıraz daha taktık ıstersem sevgı benı dovecek o yuzden susuyorum

aynııı bennnn

ahahahah katılıyorum

bende nasıl olmuşum bugün diyorum harikaa diyo bakmadın ki detaylı diyorum oda buluşuğumuzdan beri gayet detaylı inceledim merak etme diyo :90: çok uyumluyuz yaff
bende alışverişte öyletim yazın sandalet alacaktımm ben beğenene kadar yaz bitti len benimki de diyor kısmet bir dahaki yaza

aman bosver yap nazını tadını cıkarr hahahaha daha nerde bulcan

ahaahahah aynennn

bana nıye cveap vermıyosun sen

bu huyumu hiç sevmiyom bacım..
kış geldi ulan param var üstüme birşey alamıyom bulamıyom begenemiyom :26::26::26::26:
annemle çıkıyom en sonunda annem pes ediyo evegidiyo ben yine birşey alamadan dönüyom

ooo sen cok fenasınn hemen begendıgımı alır gıyerımm valla. gelınlıkde bıle oldu ılk gıydıgımı aldımm cok begenmıstımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…