İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

AHHH AHH öyle mi olduk bilmemmmmm
varda şartlar yok be bacımm napcenn işte
inşallahh inşallahh
sonra çok kilo alıyorlar
sonra kimse begenmiyo onları
cenelerini biz çekiyoz
muhasebe mi bilirim biliri sıkıcıdır o
boş vaktin oluyo mu iş de
sık sık gel buraya tamam mı artıkın bak biz varız cok eglenceliyz heç sıkılman

Günaydın leynnnnnnnnnnnnnnnnn
nerelerdesin sen

hoşgeldin

aynenn öyle yapacam

aminn aminn inşallah kuzum bende değişmeşleri baya farkediyorum , değerimi anlamış gerçekten pammık gibim oldu

oda doğru canım özlem sevgiyi arttırır bence ama bizimki de çok fazla bir ayrı kalmak iştee 2-2,5 ay çok fazla

ama az kaldı az bu sene biticek inşallah herşeyyy

ayhh sonra dönüşte bir trafikkkk yaklaşık 1,5 saatte falan geldik :18: bir de babamlar bir akrabaya gideceklermiş annem bir yandan babam bir yandan arıyo var yaaa :18::18: anneme diyorum trafık var idare et siz gidin ben oraya gelirim falan ay ne stres yaşadım be :18::18:

sonra benimki beni o akrabaların oraya bıraktı annemler gittiler ben bayaa sonra geldim trafikten babam bir şey demedi annem boşuna panik yaptrdı bana

Son düzenleyen: Moderatör:

cok oluo bos vaktımm hep burdayım meraklanmayın hahahahaha

kızlar alınıoz kılolarıı yumuluonuz bu kıza yavrum dertlenmıssde cenelerını bız cekıoz dıoo olsun kızz cekek bı gunde onlar bızım cenelerı ceker

ohh ohh iyi bacımm ne güzel bizim de cok boş vaktimiz oluyo
cıkma birda burdann taammm mıı lennnnnn
ah ah sormaa yidiler bitirdiler erittiler küle çevirdiler benii
kurtar beni bunların elindenn

hoşbulduk aşkım hastayım ((((((((((((((((

Hamilemesin yosa oglimm senn
al el al kıyamammmmmm

haaaaaaaammmm adetken hamile mi kalınır gerizekalı aşkım benim ama hamileyken biraz kan geliyomş hamileysem bilmiyorum . bütün blirtiler var yoksa :26::26:

hoşbulduk aşkım hastayım ((((((((((((((((

haaaaaaaammmm adetken hamile mi kalınır gerizekalı aşkım benim ama hamileyken biraz kan geliyomş hamileysem bilmiyorum . bütün blirtiler var yoksa :26::26:
geçmiş olsun tatlım

sevgiii gerizekalı aşkım mııı
esenler kız benımm .

ayyyy hersey gonlunce olsun sekerımm ınsallah musmutlu olursunnn

yakınız kızz

aminn aminn canım inşallahhh rabbim herkesin gönlüne göre versin

o nie mış kız ..

bende ole dıodum ama aha bak 6 haftalık hamişimm yarın kalp atıslarını duymaya gıdıcem bebeşiminn

Bende adet duzensızlıgı var yumurtlama gununu tespıt edemedıgımden olmuyo heralde. Bu ay denıcem Allah ızın verırse olursa olur olmazsa yapacak bırsey yok..
Ne guzeeell hayırlı olsun bacım elı ayagı duzgun olsun gerısını hıc takma kafana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…