Iki Kucuk Cocukla Bosanma Sureci

Bu arada bende hamilelik, emzirme donemi falan birakin sosyal iciciligi, sosyallik bile yok Halada emiyor bebegim. Bak emmeseydi bebegim onuda yazardi kesin bebegini bile emzirmedi diye.
Hakimler de biliyor bu erkek milletinin boşanma aşamalarında neler yaptığını merak etmeyın. İstediği kadar çamur atsın bir halt da ispatlayamaz.

Bu arada bende hamilelik, emzirme donemi falan birakin sosyal iciciligi, sosyallik bile yok Halada emiyor bebegim. Bak emmeseydi bebegim onuda yazardi kesin bebegini bile emzirmedi diye.
Bak bebeği emzirmedi dedin ya, benimki çocukla ben ilgilenirdi m annesi hiç bakmazdı yazmış Çocuğu yikamama izin vermezdi çok temiz beyefendi, kendisi temiz yikiyormus, yikasam kavga gürültü. Ama adı annesi bakmıyordu. Utanmasa ben emzirdim de yazacakmis

sürecimiz çok benzer. dediğin gibi evliliği götüremedik bari anlaşmalı boşanalım dedim nafaka ve evin yarısı hariç hiçbirşey istemedim ama beyefendi istediğim nafakayı çok buldu ki bakıcıya ne kadar para ödediğimi bildiği halde bakıcı parasını bile vermek istemedi. bende öyleyse gör ozaman gününü dedim çekişmeli boşanma davası açtım. tabi bunlar sonraki süreç. doğumdan sonra ikiz bebeklerle lohusa sendromuna girmeme bile fırsat vermeyen adam kendisi lohusa sendromuna girdi ona hiçbir yükümlülük vermememe rağmen. en sonunda o kadar kafayı yediki durduk yere kavga çıkarmalar bana, aileme hakaretler falan falan. hatta araya bakıcı girdi bir sürü azarladı adamı ama baktım olmayacak artık eve polis çağırdım uzaklaştırma kararı çıkardım. ne kendisi ne ailesi 1 kere bile aramadı. hadi tamam beni aramıyorsunuz da minik iki bebek var onları sormak için arayın de mi. insan olmak, vicdan sahibi olmak işte bütün mesele bu diyorum başka yorum yapmıyorum.
çok şükür iyi bir maaşım var. ailem benim için memleketten kalkıp yanıma geldi şuan bende çok mutlu ve huzurluyum sadece ilerisini düşünüyorum. çocukların psikolojilerinin bozulmasına izin vermeden, baba eksikliği yaşatmadan nasıl büyütürüm tek derdim bu. adam her hafta sadece sevmek için alıyor ne 5 kuruş para veriyor ne de bir bez mama kıyafet alıyor ama Allah büyük hepsini görüyor. o ailesini de kendisini de Allah'a havale ediyorum. bana yaşattıkları zorlukların bin katını yaşatsın inşallah.
çekişmeli boşanmalarda olağan süreç bu tatlım onun için iftiralara üzülme. adam tazminat vermemek için kendisini kusursuz seni de kusurlu çıkarmak zorunda. ne diyecekti çok iyi bir anne mi demesini bekliyordun. boşver ne kadar sallarsa sallasın neyi ispatlayabildiği önemli. ispat yoksa avucunu yalar. velayeti falan da alamaz hiç korkma için rahat olsun. benimkide anca sallıyor işte hiçbir delili yok. ben delillerimi koydukça cevap veremiyor. sürekli sallıyor ki nerden tuttursam da az tazminat ödesem diye hesap yapıyor işte.
Allah hepimize selamet versin. tez zamanda feraha çıkarsın inşallah.

Whats app ta cocuklarin ikisini birlikte getirme bakamiyorum yazisi var. Yani 2 saat bile cocuklarina bakamayan bir adam. Ztn velayeti alsada bakmayacagini, sadece nafaka vermek istemedigini bana acikca beyan etti.

allah kahretmesin yaa
yani cidden insan çıldıracak gibi oluyor,
nedir bu kadının eziyeti yaaa, nasıl utanmaz arlanmaz rezil insanlar bunlar
bir de üstüne nafaka istemediği kalmış ahlaksız

Ya bu adamlara ne oluyor ya nedir bu sapkınlıklar
Düşününce insan kafayı yiyor gerçekten
İçinizi ferah tutun alamaz çocukları sizi mutsuz etmek sıkıntı yaratmak için yapıyor alsa ne yapacak 2 saat aynı anda bakamıyomuş çocuklara
Hiiççç üzülmeyinn kimse annesinden ayıramaz çocuklarını
bende boşandım oğlum 9 yaşında kızım 2 yaşında biz sessiz sedasız boşandık nafakayı ödemeyi kabul etti ama 7 ay oldu hala ödemedi icra davası acıldı heryerden sildirmiş kendini bakalım bekliyoruz yakalanmasını

Çocukları gösteriyo demiş ya yanına götürdüğünde fotoğraf çekti çocuklarla eski eşini beraber ise yarar belki.. Inş kurtulursun biran once

EMİN OL ÖLSE DAHA KOLAY... benim gittiğim pedagog böyle demişti

babasız kalacaklar ajitasyonundan kurtul önce.. ilk değiller son değiller..

havlayan köpek ıssırmaz derler ya da it ürür kervan yürür sen hayatına bak giden yılların muhasebesini yapacağın dönemler bu aralar normal karşıla kendini geçecek.

işin ve ayrı ev kurma durumun çok çok iyi..

unutma her borç ödenir yeterki sağlık olsun..

not: seninle aynı yollardan geçmiş hemde çocukları aynı yaşlardayken boşanan anne..

allah kahretmesin yaa
yani cidden insan çıldıracak gibi oluyor,
nedir bu kadının eziyeti yaaa, nasıl utanmaz arlanmaz rezil insanlar bunlar
bir de üstüne nafaka istemediği kalmış ahlaksız
Nafakada istedi. Velayet ve cocuk basina 1000 tl nafaka istemis. Yani hakim olurda buna velayet verirse cocuklara ben bakip birde bu adama nafaka odemek zorunda kalabilirim.

Ben nedense mutlu oldum yazdiklarinizi okuyunca.
Alkolik, hayirsiz bir ese tahammul etmeyen, evlatlarina cok iyi bakan, ne olursa olsun babalariyla gorusmelerine vesile olan, elinde meslegi, ozguveni olan guzel bir kadin gordum ben bu yazida.
Sular bulanmayinca durulmaz derler, cok dogru. Bu surec eninde sonunda atlatilir, her sey oyle guzel unutulur ki sasar kalirsiniz bunlar benim mi basima gelmisti diye.
Yolunuz hep acik olsun:)

Çocuklarınız böyle bir anneye sahip oldukları için çok şanslılar. Hiç çekinmeyin, çocuklarınız siz de kalacaktır. Bu süreçte de siz de elinizdeki tüm kozları oynayın. Sakın yumuşamayın.

Bu yazdıklarınızı okuyunca içim acıdı, çok üzüldüm sizin için. Atlatacaksınız bu günleri, herşey çok daha güzel olacak. Babaları ile güzel anılar biriktirsinler, eksik kalmasınlar istiyorsunuz sizi anlıyorum ama bence bu kadar çabalamayın, herşeyi üstlenmeyin. Bazı şeyleri de bırakın baba düşünsün, sizin zorlamanızla nereye kadar? Hem içinden gelmiyorsa babanın, bunu çocuklar mutlaka hisseder.

Nafakada istedi. Velayet ve cocuk basina 1000 tl nafaka istemis. Yani hakim olurda buna velayet verirse cocuklara ben bakip birde bu adama nafaka odemek zorunda kalabilirim.
yok böyle birşey ya nerden çıkarıyorsun. hakim çocukları ona vermez zaten sen de ona nafaka falan vermek zorunda kalmazsın. çok kafana takılıyorsa bu konular özelden yaz bana.

Cok benzer seyler yasiyoruz. Aynen haftada bir sevmeye aliyor. Onun disinda ne 5 kurus destek, bez, bakici, okul hicbirsey umrunda degil. Benim param yok deyip kenara cekiliyor. Halbuki benimde param olmadigini, bir suru borc odedigimi biliyor. Ama nasil yapiyorsun bu cocuklara ne yediriyorsun diye sormuyor. Hatta utanmaz 3 4 saat cocugu disari cikaracakti, yiyecegini cantasina koy, benim param yok alamiyorum demisligi bile var yani. Vicdan yok. Aileside baska olay. Mesala evi terkettigi gun babasi aradi, oglum senden kurtuldu, aldigimiz esyalari geri ver dedi. Not: Hic esya almamislardi, tum esyalarimi bizzat ben kredi cektim aldim.

Avukatimda velayati alamaz diyor. Ama ufacik bir ihtimal bile beni tuketiyor. Bu arada hic param yok diyen adam meshur bir avukat tutmus kendine. Bu beni oldukca geriyor.

Ben sizin konularinizi okumustum. Hatta azminiz bana guc verdi. Su mangal konusu ise gozlerimin dolmasina sebep oldu. Cunku hayatimin bazi kesitlerinde bende aynen oyle hissediyorum. Yapayalniz, sevilmemis ve caresiz. Ama bir silkeleniyorum sonra geciveriyor. Ikinci cocugum tam 19 aylikti ayrildigimizda, simdi 2 yasinda. Altimda arabam var. Ama yinede tek basima alip cocuklari biryere gitmek cok zorluyor. Buyugun cisi gelince kucugu ne yapacagimi bilemiyorum.
suan bir ev kazasi gecirdim bir aydir yuruyemiyorum. Kendi evimde kalamiyorum bu yuzden. Ailemle kaliyorum gecici bir sureligine. Sagolsun cok iyiler cok fedakarlar ama cok bunaliyorum. Kendi duzenimi ozledim. Ne deseler civi gibi batiyor bana. Kendimede kiziyorum onlara nankorluk yapmamaliyim diye. Kendi duzenleri var ve biz butun bu duzenin icine ettik. Annemde haliyle surekli gergin. Birde tabi yuruyemedigim icin cocuklarin bakimi yemegi oldukca yoruldu. Bir an once iyilesip yeni evime tasinip duzenimi kurmak icin sabirszlaniyorum.
Hem mutluyum cocuklarimi alkolik agresif egoist bencil ise yaramaz bir adamla yasamaktan kurtardim. Bir taraftanda niye benim basima geldi diye sormadan edemiyorum. Hersey olmasi gerektigi sekildeydi cunku. Universite 1.sinifta tanistik asik olduk, tam 7 yil sevgiliydik. Sonra mezun olduk, kpssye hazirlandim atandim, evlendik, cocugumuz oldu. Hersey guzeldi. Sonra bianda karsimdaki adam degisti, onu hic tanimadigimi, aslinda sadece kendini dusunen bencil biri oldugunu anladim. Bana olan aski sevgiside sadece bir saplantiydi bence, o da evlendikten sonra gecti.
Bazen bir dogum gunumde sadece hatirlanmak, bir not, ufak bir jest, ufacik bir sevgi sozcugu falan beklerken buldum kendime kizdim sonra. Birinin sevgisini merhametini bekleyecek kdr acizmiydim ben.
Ikinciye hamileyken kontrollerime gelmiyordu. Kendimi yalniz hissediyorum gelmeni istiyorum dedim. Uyudu ve yine gelmedi. Cok anlattim cok

Tesekkur ederim. Zaman herseyin en guzel ilaci biliyorum. Bundan 1 yil sonra bugunlere bakip tebessum edecegim belki. Cocuklarim icin en iyisi en hayirli neyse o olur insallah

Insallah. Bosanmis, velayet ve nafakayi almis, cocuklarimla yeni evime tasinmis, sagligima kavusmus ve duzenimi kurmus hayal ediyorum gece yatmadan kendimi. Yumusamak ne kelime,bir gram bile vicdan kalmadi bende ona karsi. Ama yinede iliskilerimi olculu tutmaya calisiyorum onla. Cocuklarimida bu davadan olabildigince uzakta.

Allah yardımcınız olsun çok üzüldüm siz dimdik durun ve dua edin anlattıklarınız ah almadır ve Allah kimsenin yanına birakmaz

Allah yardımcınız olsun çok üzüldüm siz dimdik durun ve dua edin anlattıklarınız ah almadır ve Allah kimsenin yanına birakmaz
Dua ediyorum. Icine dustugum cikmazdan kurtulmak, huzura kavusmak icin dua ediyorum. Sanki bir enkazdan ciktim yeniden insaa ediyorum herseyi. Yasadigim anilar kesit kesit geliyor gozumun onune. Ne kdr hakkim yenilmis, ben iyi olmaya calistikca ne kdr kotuluk gormusum diye dusunup uzuluyorum. Uzulmek insani bir duygu elbet, ama sonu yok. Biri gelip hafizami silse, artik yepyeni bir hayatim olsa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…