- 21 Ağustos 2013
- 4.702
- 5.091
- 158
- 39
- Konu Sahibi Dindirella
-
Az yiyin dedim haftada1.5 lt zeytin yagi ne allasenaa yaban mersini ve ananas ile besleniyormuş. sağlıklı beslenirken bizim halis tereyağı ve zeytinyağı tüketimimize de "yemekten vazgeçin" dedi ahahha. kuzeni ojeyi z.yağına tercih ediyormuş da :)
Yaw okudugundan kac sayfadir bunu mu anladin bacim sen.ben ne anlatiyom 30 sayfadir
Az yiyin dedim haftada1.5 lt zeytin yagi ne allasen
Ahahha valla aklimda butun konudan kalan zeytin yagi ve camasir suyustand hostesligi yaptim fuarlarda.2005 2006
Ben yazdım, ayda 1.5-2 litre dedim ama arkadaş haftaya çevirdi onu. Ben bir günde yarım litre kullandım bugünvalla ben haftada o kadar demedim. yazan arkadaş muhtemelen mübalağa sanatı kullanmıştır, biz türkler severiz. yada evde 5 kişi yaşıyor ve sağlıklı beslenmek adına ayçiçek kullanmıyordur :)
aa yaban mersini ve ananas ile besleniyormuş. sağlıklı beslenirken bizim halis tereyağı ve zeytinyağı tüketimimize de "yemekten vazgeçin" dedi ahahha. kuzeni ojeyi z.yağına tercih ediyormuş da :)
Ben yazdım, ayda 1.5-2 litre dedim ama arkadaş haftaya çevirdi onu. Ben bir günde yarım litre kullandım bugün
Tasarruf değil onların ki. Geçinmek zorunda oldukları için geciniyoruz diyorlar. Market arkalarinda çöpü karıştıran insanlar da görüyorum. Evde de maddiyat yetersizliğinden kaynaklanan bir sürü kavga. Bir de çocukları varsa durum daha da vahim. Her şeyden kısılır da yiyecekten kisilmaz. O da ateş pahasi.
Yani bu konu kişisine gore , bir de yaşadıgi şehre göre değişir.
harcayamazsınız veya harcayamaz çok imkansız aman allahım biz bir kuruş bakıma harcamıyoruz demiyoruzSpor sabah kalkarsiniz bir gun yuruyus bir gun pilates yaparsiniz olur biter.botox a dolgu da ekleyeyim derseniz aylik atarsiniz kenara 200 yilda 2400 eder.botox ve bir gozalti dolgusu yaptirabilirsiniz.krem aylik 50 tl atarsaniz bi kutu krem 4 ay gider.yani zor degil.sizin icinizden gelmesi onemli.bakimli olmak icin cok yuksek paralar gerekmiyor.ama camasirsuyuna ve zeytinyagina fazla harcarsan bunu yapamazsin.zeytinyagi temsili
Bakin ogrenciuken hosteslikten aylik 600 lira kazaniuodum.sarisindim.solaryumuma da giderdim.ama duzgun harcardim.bilmem anlatabildim mi
Al iste...sonra arkadas cevirdiBen yazdım, ayda 1.5-2 litre dedim ama arkadaş haftaya çevirdi onu. Ben bir günde yarım litre kullandım bugün
Bana abi de kuzen kafasında gibi geldi. Şahsen 5 bin maaşım olsa evlenme niyetim de olsa maaşımın yarısıyla bir araba için 4 yıllık borçlanmazdım. Ki borç için kalan 4 yıl.harcayamazsınız veya harcayamaz çok imkansız aman allahım biz bir kuruş bakıma harcamıyoruz demiyoruz
sağlıklı beslenmekten bihabersiniz anlaşılan, kuzeniniz de öyle. yürüyüş çok tırt bir spor kimse kusura bakmasın
pilates yapıyor olsa haftada 5 gün her gün aynı tayt ve sütyenle mi yapıyor? en uygun takımlar bile 100 tl den başlıyor.
bu kadar kendini önemseyen birisi her gün makarna mı yiyor nedir?
beslenme kültürdür diyorum daha da bir şey diyemeyeceğimkuzen azıcık daha dolgulasın, botoxlasın kendini daha zenginini bulsun bu abi yetmez ona
Siz tam olarak ne diyosunuz acaba ne dediginizi yazarsaniz daha dogru anlasiriz benceharcayamazsınız veya harcayamaz çok imkansız aman allahım biz bir kuruş bakıma harcamıyoruz demiyoruz
sağlıklı beslenmekten bihabersiniz anlaşılan, kuzeniniz de öyle. yürüyüş çok tırt bir spor kimse kusura bakmasın
pilates yapıyor olsa haftada 5 gün her gün aynı tayt ve sütyenle mi yapıyor? en uygun takımlar bile 100 tl den başlıyor.
bu kadar kendini önemseyen birisi her gün makarna mı yiyor nedir?
beslenme kültürdür diyorum daha da bir şey diyemeyeceğimkuzen azıcık daha dolgulasın, botoxlasın kendini daha zenginini bulsun bu abi yetmez ona
Al iste...sonra arkadas cevirdi
Tek kişiyim diyorsunuz. O yazdıklarım bizim minimum tükettiklerimiz iki kişi. Ki peynir 2-3 çeşit olur, balık deniz balığı olur, kıyma yerine et olur. Düzenli yemek pişen evde bunlar minimum şeyler ki biz genelde zeytinyağlı ile beslenen bir aileyiz. Ha bu arada riviera zeytin yağın kilosu 25 lira sızma 35-40 lira. Ayda 1.5-2 litrede bunlardan gider her gün yemek pişen bir mutfakta. Tek kişilik yetersiz mutfak masrafınızla bir aileninki bir olmaz. En az 2 hatta 3 kat hesaplayacaksınız.
Ton balığı tüketip de sağlıklı besleniyorum demeyin bir de gözünüzü seveyim. Bizde tüketiyoruz ara sıra ama sağlıklı bir besin değil o. Hele taze balıkla asla kıyaslanmaz.
Ya sabirYa şu eve zeytin yagi almak yerine oje alip, botoks yaparim diyince cilt bakimi nedir bilmeyen ama devamli suratini boyayan sözde süslü kadinlar geliyor benim aklima. Herşeyin bir yeri sirasi var.
Yarim litre yazmissin ya ona dedimNe dediysek o...
Kafama sürdüm kafama. Hani saç besliyor falan ya.Yarim litre yazmissin ya ona dedim
Boyle boyle haftada 1 defa sursen ayda 2 litre iste.benkm hesap dogruKafama sürdüm kafama. Hani saç besliyor falan ya.
Öff...Boyle boyle haftada 1 defa sursen ayda 2 litre iste.benkm hesap dogru
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?