- 12 Mart 2013
- 585
- 14
- Konu Sahibi SevgiliMelek
2 kişinin bildiği sır değildir....
sır değildir derken? yani?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
2 kişinin bildiği sır değildir....
gariban kız sana anlatmış sende bildiğine göre sırlık kalmamış sen oona sölemişsin felan o ona demiş o ordan gelmiş en sonunda gariban kızın dediği kelimeler boynuna dolanmış buda hem ona hem sana tecrübe olmuş...bazen insanlara he deyip unutmak en iyisi yardım severlik laflada olmaz....anlıcan aslanların ortasına yavru ceylan atılmış izlenimi olmuş zaten bu dünyada ne olursa gariplere olur....senin derdin neki o kızın derdine göre......bence sen kaynanla kaynınla eşinin tarafıyla pek konuşma....sır değildir derken? yani?
gariban kız sana anlatmış sende bildiğine göre sırlık kalmamış sen oona sölemişsin felan o ona demiş o ordan gelmiş en sonunda gariban kızın dediği kelimeler boynuna dolanmış buda hem ona hem sana tecrübe olmuş...bazen insanlara he deyip unutmak en iyisi yardım severlik laflada olmaz....anlıcan aslanların ortasına yavru ceylan atılmış izlenimi olmuş zaten bu dünyada ne olursa gariplere olur....senin derdin neki o kızın derdine göre......bence sen kaynanla kaynınla eşinin tarafıyla pek konuşma....
bişey yapamazsın ki..ben olsam bundan sonra hepsinden elimi eteğimi çeker bidaha da hiçbiriyle muhattap olmam.bırak eşin görüşürse görüşsün.olan biteni zaten görmüş adam.
Boşu boşuna kendi sinirlerini bozduğunla kalıyosun.elleme kim ne halt ederse etsin daha dahil olacam laf sokacam diye uğraşma.
sen bu sinirle öfkeyle daha çok şey yaşarsın....sakin ol sakin kızın kelimelerinide birisi boynuna dolamış dolaştırmışlar.....sen ömrün boyuncu bu çileyi çekmeye mahkumsun....sinir öfke ve endişen seni bitirecek sende daha yazma bana yazarsan küserim...yazdıklarımı tam okumadığın besbelli. kız bişey demediki boynuna dolansın bu ne biçim bi yaklaşım? İKİ KELİMEYLE LAF ANLATTIĞINI SANANLARDANSIN BELLİ BENDE ŞUNU DİYİMDE DAHA DA YORUM YAZMA!
HER İŞ OLACAĞINA VARIR.
ONUN DURUMU ZATEN BETERMİŞ BENİM OLAYLA PATLAK VERDİ. GÖRÜŞME DEMESİ KOLAY BUNUN DÜĞÜNÜ VAR CENAZESİ VAR İKİ GÜNLÜK DÜNYADA BU KADAR KOLAYMI HERŞEY.
GAMZEYEDE BİŞEY OLMADI HATTA YARADI BİLE AYRI EVE ÇIKTI HEP İSTEDİĞİ GİBİ KENDİ EŞYALAI OLDU, OLSUN ALLAH DAHA DA VERSİN KAYNANASIYLA BARIŞTI GELİP GİDİYO KAYNANAMLADA GÖRÜŞÜYO OLAN BANA OLDU!!!!!! KİM NE DERSE DESİN
HALA BEN ARA ARA EŞİMLE TARTIŞIYORUM HALA BEN KÖTÜYÜM. ALLAH YUKARDA HER ŞEYİ GÖRÜP BİLEN O.
YARDIMSEVERLİK FALANDA OLMAZ DEMİŞSSİNİZ VALLA KUSURA BAKMAYOIN BÜYÜK BÜYÜKLÜĞÜNÜ YAPACAK Kİ HER ZAMAN KÜÇÜK DE KÜÇÜKLÜĞÜNÜ YAPSIN BENİM DURUMUMDA KAYINM BEN BİŞEY SÖYLEMEMEİŞKEN TABİRİ CAİZSSE UYDURUP ANASINA ANLATIYO.
sen bu sinirle öfkeyle daha çok şey yaşarsın....sakin ol sakin kızın kelimelerinide birisi boynuna dolamış dolaştırmışlar.....sen ömrün boyuncu bu çileyi çekmeye mahkumsun....sinir öfke ve endişen seni bitirecek sende daha yazma bana yazarsan küserim...
epey uzunca yazdığım için kimse bi yorumda bulunmuycak sanırım...
konuyu özetle bizide bayma şekerim
kaynanamı sevmiyorum kayınımı da eltimlede hiç tanışmadım daha. düğünleri malatyada olcak gitsemmi gitmesemmi? eltim nişanlıyken benim düğünüme gelmemişti. eşim yalnız gitse bu sefer ona haksızlıkmı etmiş olurum
30yaşımdaym ömrümde gormediğim duymadıgım seyler ogreniyorum burdan...
O hamile kızcagız yine gidip oturdumu kocasıyla ?? O kimin ne dediği belli olmayan dedikodular yuzunden hamile karısını kapının onune koymayı dusunen kocasyla???
Kayınvalidene gelince , anladığım kadarıyla sen çok çenesini tutabşlen biri değilsin yanlış anlama ben de öyleyim çat çat herşeyi soylerim! Israr ettiği zaman ' siz gelin diye zorladıkça gelesim gelmiyor hep surat yapıyorsunuz bana' diye açık açık syle! Kaldıki gelsin hizmet etsin ne demek... Annen baban seni hizmetçi ol diye mi dogurup buyuttu! Yardıma ihtiyacları oldugunda en once kosar gidersin tabii o ayrı da !! Kimse kusura bakmasın eski donem bitti artık herkes kendı yuvasında , ekmeğinde, derdinde ! Mutlu oldugun yre gidersin olmadıgını da gitmezsin!
Düğüne gelince madem eşin gitmek istiyor, sen de git derim ben giyin süslen mutlu mutlu sallama da hiçbirşeyi! Karşında böyle bir aile varken kocanın elini daha sıkı tut.. Ama tavrını da koy, kimse kimsenin emir eli, hizmetçisi değil ne münasebet yaa !!!
Eşin annesinin durumunu biliyo çok şükür bu çok iyi bi'şey.
Eşin durumun farkındayken şahsen ben eşimi tek göndermez bi'güzel güle oynaya o attığı taşları yuta yuta hiç keyfimi bozmadan eşimin yanında yerimi alırdım, alırdım ki daha dip kudursun
Böyle annelerin ayağının altında cennet falan yoktur bence, bu kadın insan olarakta kötü!
Bence git. O suratini assin otursun sende karsisinda kalkar gobek atarsin.