- 18 Ekim 2018
- 7.899
- 32.710
- 548
- Konu Sahibi Dindirella
-
anlaşamıyoruzSiz tam olarak ne diyosunuz acaba ne dediginizi yazarsaniz daha dogru anlasiriz benceevde taytini kim goruyor.ben bakimli olmak icin cok paraya gerek yok diyorum.evde de spor yapilabilir.
3 bin tl icin evlenmiyor.yas geldi yalniz kalmayayim diye.hayat standarti yuksekanlaşamıyoruz
siz öyle bir anlatıyorsunuz ki kuzeninizi sanki hayat standartları çok yüksek, kendine aşırı iyi bakan biri
e öyle biri de benim gibi evde sporunu bir gün taytla bir gün donla yapmaz
görselliğe düşkün bir kadın çiziyorsunuz, sanki çok para harcıyor gibi davranıyorsunuz ama ortaya çıkan sonuç çok başka o yüzden gülüyoruzkimse burada wow nasıl botox yapıyor aşırı pahalı bir şey o demedi, 3bin telelik bütçeyi bin tl kozmetik, bin tl mutfak artı benzin diye bölüp bütçeden ve piyasadan bihaber olmasına, 40 yaşına gelip mantık yürütecek kapasiteye sahip olamamasına senede 1-2 kez yaptığı botoxla kendini çok matah görüp 3 bin tl için evlenmeyi normal bulmasına yorum yaptık
baba evindeyken bu kadinin harcamalari sorun degil de evlenince mi bize guvenme diyorlar.. varsa bir kirada mulkleri kizlarina yonlendirebilirler. erzak alarak destek olabilirler.. cesit cesit yolu var evladinin yaninda olmanin..Kuzenim evlenecek.calismiyor.hastaligi dolayisiyla calisamaz yasi da 40.her isi yapamaz zaten.esinin evi var kira odemeyecekler.cocuk yok ikisinjn de 2. Evlkligi olacak.aile evinde rahatti.kiyafeti yemesi gezmesi teyzemlerin durumu iyi.ama evlenirsen kesinlikle bize guvenme diyorlar.bu devirde istanbulda sizce gecinebilirler mi? Hankmlar fikirlerinizi ve tecrubelerinizi yazar misiniz
Sen demedin mi kure basladim haftada 1 kafama surcem diyeÖff...
Kişinin yaşantısı önemli yoksa klasik bir aile geçinir biz şuan 4kisiyiz 3bin yetmedi bu ayKuzenim evlenecek.calismiyor.hastaligi dolayisiyla calisamaz yasi da 40.her isi yapamaz zaten.esinin evi var kira odemeyecekler.cocuk yok ikisinjn de 2. Evlkligi olacak.aile evinde rahatti.kiyafeti yemesi gezmesi teyzemlerin durumu iyi.ama evlenirsen kesinlikle bize guvenme diyorlar.bu devirde istanbulda sizce gecinebilirler mi? Hankmlar fikirlerinizi ve tecrubelerinizi yazar misiniz
Evde tum esyalar var esya almayacaklarbaba evindeyken bu kadinin harcamalari sorun degil de evlenince mi bize guvenme diyorlar.. varsa bir kirada mulkleri kizlarina yonlendirebilirler. erzak alarak destek olabilirler.. cesit cesit yolu var evladinin yaninda olmanin..
bu adamla evlenmesini istemiyorlar yaslaninca bize baksin diyorlar herhalde..
en buyuk gider kalemi kira bu devirde. ev kendininse.. kuru sogan ekmek ne varsa yer oturursun. ev sahibi ay dedimi kapiya gelecek korkun yoksa nasil nasil yasarsin. tabi 3 bin faturalar icin iyi.. cok acilmazlarsa yeni esya alip vs.
iyi o zaman.. her sey dort dortluk olmuyor. keyfim kacmasin iyiyim dersen yalniz kaliyorsun. yalniz kalmayayim dersen gelen adamin maasi bu kadar oluyor..Evde tum esyalar var esya almayacaklar
o zaman evlensin kaçırmasın3 bin tl icin evlenmiyor.yas geldi yalniz kalmayayim diye.hayat standarti yuksek
Ama az butceyle bj standart saglanabilir.kendi goruslerimi de yaziyorum
harcayamazsınız veya harcayamaz çok imkansız aman allahım biz bir kuruş bakıma harcamıyoruz demiyoruz
sağlıklı beslenmekten bihabersiniz anlaşılan, kuzeniniz de öyle. yürüyüş çok tırt bir spor kimse kusura bakmasın
pilates yapıyor olsa haftada 5 gün her gün aynı tayt ve sütyenle mi yapıyor? en uygun takımlar bile 100 tl den başlıyor.
bu kadar kendini önemseyen birisi her gün makarna mı yiyor nedir?
beslenme kültürdür diyorum daha da bir şey diyemeyeceğimkuzen azıcık daha dolgulasın, botoxlasın kendini daha zenginini bulsun bu abi yetmez ona
Her ay kiyafeti ayakkabisi dolgusu botoxu 6 ayda bir tatili vs vs
Bence de kaçırmasın, böyle adam(!) zor bulunur.o zaman evlensin kaçırmasın
ben böyle bir adamda da artniyet ararım açıkçasıBence de kaçırmasın, böyle adam(!) zor bulunur.
Evde calisma yazilmis pek cok yerde.evde ne is yapiliyor acabaKuzeniniz çalışamaz değil çalışmaz. Kendi tercih etmez. Hastalığı çalışamaz durumda bir hastalık değil kaldı ki evden çalışan bir sürü insan var. 3 bin lirayla İstanbul gibi yerde ucu ucuna anca yaşarlar. Bu saydıklarınız hayal
Kuzenim evlenecek.calismiyor.hastaligi dolayisiyla calisamaz yasi da 40.her isi yapamaz zaten.esinin evi var kira odemeyecekler.cocuk yok ikisinjn de 2. Evlkligi olacak.aile evinde rahatti.kiyafeti yemesi gezmesi teyzemlerin durumu iyi.ama evlenirsen kesinlikle bize guvenme diyorlar.bu devirde istanbulda sizce gecinebilirler mi? Hankmlar fikirlerinizi ve tecrubelerinizi yazar misiniz
Ben bir sanal puket yaptim dun gece,aman dedim nedir dedim bu dedimKadına 1000 lira ayır, adama 1000 lira ayır (Çıplak gezmeyecek umarım), 1000 liraya da bir ay maldivler diğer ay phuket gezerler artık
Evde calisma yazilmis pek cok yerde.evde ne is yapiliyor acaba
Ya sabir
Cilt bakimina botoxuna dolgusuna en iyi klinige gidiyor.bunu mu yaristiracagi ayip hanimlar.diyorum ki bakim icin cok paraya gerek yok.evde de yapilir.bu ulkede para harcamadan evde bakimini yapan gayet bakimli fit hanimlar var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?