• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Iki kisi 3000 tl ile gecinebilir mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Siz tam olarak ne diyosunuz acaba ne dediginizi yazarsaniz daha dogru anlasiriz bence🤣 evde taytini kim goruyor.ben bakimli olmak icin cok paraya gerek yok diyorum.evde de spor yapilabilir.
anlaşamıyoruz :D
siz öyle bir anlatıyorsunuz ki kuzeninizi sanki hayat standartları çok yüksek, kendine aşırı iyi bakan biri
e öyle biri de benim gibi evde sporunu bir gün taytla bir gün donla yapmaz :D
görselliğe düşkün bir kadın çiziyorsunuz, sanki çok para harcıyor gibi davranıyorsunuz ama ortaya çıkan sonuç çok başka o yüzden gülüyoruz :D kimse burada wow nasıl botox yapıyor aşırı pahalı bir şey o demedi, 3bin telelik bütçeyi bin tl kozmetik, bin tl mutfak artı benzin diye bölüp bütçeden ve piyasadan bihaber olmasına, 40 yaşına gelip mantık yürütecek kapasiteye sahip olamamasına senede 1-2 kez yaptığı botoxla kendini çok matah görüp 3 bin tl için evlenmeyi normal bulmasına yorum yaptık

anlaşamıyoruz :KK70:
siz öyle bir anlatıyorsunuz ki kuzeninizi sanki hayat standartları çok yüksek, kendine aşırı iyi bakan biri
e öyle biri de benim gibi evde sporunu bir gün taytla bir gün donla yapmaz :KK70:
görselliğe düşkün bir kadın çiziyorsunuz, sanki çok para harcıyor gibi davranıyorsunuz ama ortaya çıkan sonuç çok başka o yüzden gülüyoruz :KK70: kimse burada wow nasıl botox yapıyor aşırı pahalı bir şey o demedi, 3bin telelik bütçeyi bin tl kozmetik, bin tl mutfak artı benzin diye bölüp bütçeden ve piyasadan bihaber olmasına, 40 yaşına gelip mantık yürütecek kapasiteye sahip olamamasına senede 1-2 kez yaptığı botoxla kendini çok matah görüp 3 bin tl için evlenmeyi normal bulmasına yorum yaptık
3 bin tl icin evlenmiyor.yas geldi yalniz kalmayayim diye.hayat standarti yuksek
Ama az butceyle bj standart saglanabilir.kendi goruslerimi de yaziyorum

Kuzenim evlenecek.calismiyor.hastaligi dolayisiyla calisamaz yasi da 40.her isi yapamaz zaten.esinin evi var kira odemeyecekler.cocuk yok ikisinjn de 2. Evlkligi olacak.aile evinde rahatti.kiyafeti yemesi gezmesi teyzemlerin durumu iyi.ama evlenirsen kesinlikle bize guvenme diyorlar.bu devirde istanbulda sizce gecinebilirler mi? Hankmlar fikirlerinizi ve tecrubelerinizi yazar misiniz
baba evindeyken bu kadinin harcamalari sorun degil de evlenince mi bize guvenme diyorlar.. varsa bir kirada mulkleri kizlarina yonlendirebilirler. erzak alarak destek olabilirler.. cesit cesit yolu var evladinin yaninda olmanin..
bu adamla evlenmesini istemiyorlar yaslaninca bize baksin diyorlar herhalde..

en buyuk gider kalemi kira bu devirde. ev kendininse.. kuru sogan ekmek ne varsa yer oturursun. ev sahibi ay dedimi kapiya gelecek korkun yoksa nasil nasil yasarsin. tabi 3 bin faturalar icin iyi.. cok acilmazlarsa yeni esya alip vs.

Kuzenim evlenecek.calismiyor.hastaligi dolayisiyla calisamaz yasi da 40.her isi yapamaz zaten.esinin evi var kira odemeyecekler.cocuk yok ikisinjn de 2. Evlkligi olacak.aile evinde rahatti.kiyafeti yemesi gezmesi teyzemlerin durumu iyi.ama evlenirsen kesinlikle bize guvenme diyorlar.bu devirde istanbulda sizce gecinebilirler mi? Hankmlar fikirlerinizi ve tecrubelerinizi yazar misiniz
Kişinin yaşantısı önemli yoksa klasik bir aile geçinir biz şuan 4kisiyiz 3bin yetmedi bu ay

baba evindeyken bu kadinin harcamalari sorun degil de evlenince mi bize guvenme diyorlar.. varsa bir kirada mulkleri kizlarina yonlendirebilirler. erzak alarak destek olabilirler.. cesit cesit yolu var evladinin yaninda olmanin..
bu adamla evlenmesini istemiyorlar yaslaninca bize baksin diyorlar herhalde..

en buyuk gider kalemi kira bu devirde. ev kendininse.. kuru sogan ekmek ne varsa yer oturursun. ev sahibi ay dedimi kapiya gelecek korkun yoksa nasil nasil yasarsin. tabi 3 bin faturalar icin iyi.. cok acilmazlarsa yeni esya alip vs.
Evde tum esyalar var esya almayacaklar

harcayamazsınız veya harcayamaz çok imkansız aman allahım biz bir kuruş bakıma harcamıyoruz demiyoruz :KK70:
sağlıklı beslenmekten bihabersiniz anlaşılan, kuzeniniz de öyle. yürüyüş çok tırt bir spor kimse kusura bakmasın :KK70:
pilates yapıyor olsa haftada 5 gün her gün aynı tayt ve sütyenle mi yapıyor? en uygun takımlar bile 100 tl den başlıyor.
bu kadar kendini önemseyen birisi her gün makarna mı yiyor nedir?
beslenme kültürdür diyorum daha da bir şey diyemeyeceğim :KK70: kuzen azıcık daha dolgulasın, botoxlasın kendini daha zenginini bulsun bu abi yetmez ona

pilatesi de pt ile yapması lazım bu sosyetede birinin, pilates sınıfı kesmez. gerçi sınıflar bile ayda 300-400den başlıyo

Arkadaş 2 kişinin mutfak alışverişi kabataslak en az 500 tl faturalar toplam.öyle hacadan 1000 tl gitüi zaten bunu kuzenine söyle ... Birde çocuk yaparsa botoksu kıyafeti dolguyu unutsun.. En iyisi hiç evlenmesin 3000 tl geliri olan adamla.. Ya anasının evinde dünyadan bir haber.şekildi yaşamaye devam etsin ya da bir karun bulsun evlensin 😂😂😂

Her ay kiyafeti ayakkabisi dolgusu botoxu 6 ayda bir tatili vs vs

Kuzeniniz çalışamaz değil çalışmaz. Kendi tercih etmez. Hastalığı çalışamaz durumda bir hastalık değil kaldı ki evden çalışan bir sürü insan var. 3 bin lirayla İstanbul gibi yerde ucu ucuna anca yaşarlar. Bu saydıklarınız hayal

Kuzeniniz çalışamaz değil çalışmaz. Kendi tercih etmez. Hastalığı çalışamaz durumda bir hastalık değil kaldı ki evden çalışan bir sürü insan var. 3 bin lirayla İstanbul gibi yerde ucu ucuna anca yaşarlar. Bu saydıklarınız hayal
Evde calisma yazilmis pek cok yerde.evde ne is yapiliyor acaba

Iki kisi eve giren aylik para 7.500 felan buluyor kalan 0 😂 çocukta geliyor belimiz bukuldu 3.000 gecinebilen varsa cidden tebrik ederim

Evde calisma yazilmis pek cok yerde.evde ne is yapiliyor acaba

Benim kendi kuzenim şeker yapıp satıyor evden. instagram sayfası var. Sipariş alıyor karne günü, Doğum günü, yılbaşı vb etkinlikler için.

Karşı komşumuz evden çocuk bakıyor yıllardır okuldan alıyor, yemek yediriyor vs

Bir arkadaşım kağıttan çanta yapım kursuna gitti. Evden yapıp instagram üzerinden satıyor. Sonra kadın el emeği üzerine bir derneğe yazıldı, stant açıyorlar önemli günlerde ordan satış yapıyor.

Başka bir arkadaşım makrome yapmaya başladı. Şimdilik eşe dosta yapıyor ama biraz daha ilerleyince parayla satmaya başlamak istiyor.

Bunlar çevremden bizzat şahit olduğum örnekler. Düşününce günlere yemek yapıp satanlar da var evden. Annemin bir arkadaşı hayatı boyunca hiç yaprak sarmamış mesela hep bu işi evden yapanlara parayla yaptırıyorum demişti bir keresinde.

Ya sabir
Cilt bakimina botoxuna dolgusuna en iyi klinige gidiyor.bunu mu yaristiracagi ayip hanimlar.diyorum ki bakim icin cok paraya gerek yok.evde de yapilir.bu ulkede para harcamadan evde bakimini yapan gayet bakimli fit hanimlar var.

Bakim için asiri çok para lazim o yuzden bakimsizsiz ve hepimiz paspaliz 100 kiloyuz diyen mi var?
😑 Sadece yağ ve ojeyi o sekilde kiyaslamanizdan bahsediyorum.

Yasemen üye,evlenecek olan sizmisiniz?Yok benim kizim evlenecek,ben derdine dusmeyecegim,kuzeni kendini paralayacak gecinir mi diyeo_O
Sizseniz eh iste,yasanir,ac kalinmaz,ama kenara atilan 100lerle olmaz o botokslar,o 100lerin 100 yeri bulunur emin olun...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back