• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Iki kisi 3000 tl ile gecinebilir mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çamaşır suyu eve sokmuyorız diyen sevgili üyeler peki yumurta ya da omlet pişirildiğinde tava falan baya kokuyor. Çamaşır suyu olmadan nasıl temizliyorsunuz , o kokuyu nasıl yok ediyorsunuz ?🙈

Çamaşır suyu eve sokmuyorız diyen sevgili üyeler peki yumurta ya da omlet pişirildiğinde tava falan baya kokuyor. Çamaşır suyu olmadan nasıl temizliyorsunuz , o kokuyu nasıl yok ediyorsunuz ?🙈
Sirkeyle. Tavayı su ve biraz sirkeyle ocağa koyuyorsunuz kaynıyor, oldu bitti.

Tavam hiç yumurta kokmamisti acaba kokuyor mu diye kokladim kokmuyor. 😂
S İ R K E❤️

Ben eksik beslenmiyorum bence.az tuketiyor olabilirim o konuda bi sey diyemem.ama ekmek,seker,yag,tuz tuketmemek eksikik degil ya da haftada 1 kg et yememek eksiklik degil.ben kilolarca meyve sebze alsam bozulur zaten.ya ben o kadar tuketemem🤷‍♀️o sebeple 1000 tl cok bence
Çalıştığınız için evde fazla yemek yapmıyorsunuz sanırım. Yoksa günlük 20 TL ile ev dönmesi çok zor.
Siz deterjanjn iyisine para verirsiniz oburu kiyafetin iyisine verir deterjani ucuz alir.siz 4 cesit meyve alirsiniz oburu bir cesit alir oje alir.oncelkkler farkli
Ailesinin evinde deterjan meyve gibi dertleri yoktu, o yüzden parasını keyfine göre kullanmıştı. 10 numara 5 yıldız giyim kuşamla, manikürle temizlik yapmaya da tenezzül etmez kesin, yardımıcı gerekir. Al sana ek masraf..
Yağı mı biraksaniz acaba🤣🤣
Hanimlar gecinmek zor elbette.ama herkesin onceligi farkli.siz yag alirsiniz o oje alir.🤷‍♀️herkesin tercihi.
Eşi oje yemek istemeyince tereyağını listede üste çıkarır. Evli insanlar önceliklerini hayat şartlarına göre günceller zamanla

Tamamen onun soyledigini yaziyorum.
Aylik 1000 tl kiyafetime kozmetigime ayirsam 1000 tl mutfak benzin 1000 tl ile fatura vs gecinemez miyiz diyor🤷‍♀️baska.ne masraf olur ki diyor
Adam çöpten giyinir artık:-) 1000 TL sadece kadının kıyafeti ve kozmetiğine gittiğine göre. Adam tüm kişisel bakımınıda motor yağıyla yaparsa tamamdır bu iş.

Botox 700 tl arkadaslar oyle cok pahali bisi degil. Burada konu kuzen lakin kendi fikrim aylik 100 150 tl kenara koyar botoxu yaptiririm ben.asgari ucret bile alsam yaparim.sizin gibi camasir suyu almam atiyorum botox u yaptiririm. Ya da ayda 2 lt zeytin yagi almam😂👋 herkesin onceligi farkli.yargilamanin hakaret etmenin anlami yok.saygi onemli gercekten tavsiye ederim.bizler de nedense uste cikayim ben son sozu soyleyeyim diye bi sey var karsimdakini bastirayim vs diye.bunu boyle bir mecrada bile gozlemleyebiliyorum.botox sana luks tur ona camasirsuyu gereksizdir vs vs...tartismaya gerek yok.hayat zor gecim zor.ben zaten soyledim ona da olmaz bu is bu sartlarda diye.sizlerin de fikrini alsin dedim de cok saldirgansiniz gercekten.sakin olun.tanimadiginiz insanlara hakaret edince madalya vermeyecekler.sakinn

Adam çöpten giyinir artık:-) 1000 TL sadece kadının kıyafeti ve kozmetiğine gittiğine göre. Adam tüm kişisel bakımınıda motor yağıyla yaparsa tamamdır bu iş.

yalnız iyi yerlerden alıyorsa ayda hem kozmetik hem kıyafete 1000 tl ile 1er parça alabilir sadece. öyle deli bir alışveriş olamaz.

bakımlı, botokslu ,sarışın ablanın 5000 TL kazanan memurla evlenmesi tamamen gerçek hayattan kopuk olduğunu gösterir. Derseniz ki adamın, evi, yazlığı, kira geliri var aileden zengin o zaman olur derdim.
O parayla İstanbulda hayatta geçinemezler... Küçük bir ilçede, ne bileyim Aydın fln tarzı tarım üretiminin olduğu bir şehirde yaşamıyorsanız mutfak masrafı 2 kişi için 1000 TL'den az olmaz. 5000 memur maaşıyla lüks hayat süren, üstüne başına alan ne bileim bakım kremini neyini eksik etmeyen çok gördüm, hepsinin kocası borcu borçla kapatarak en 100 bin TL borcu çeviriyorlardı...

yalnız iyi yerlerden alıyorsa ayda hem kozmetik hem kıyafete 1000 tl ile 1er parça alabilir sadece. öyle deli bir alışveriş olamaz.
Konunun sahte olmasını umuyorum. Başından evlilik geçmiş, 40 yaşında birinin hayatın gerçeklerinden bu denli uzak ve ergenvari hayaller peşinde olması inandırıcı gelmiyor.

Her ay neden giysi alınır ki 😆
Aylık giysiye bütçe ayırmak bana baya saçma geliyor. Mağazalarda hm zara vs yerlerde dandik uyduruk kumaştan giysiler ederinin çok üstünde satılıyor.
Kumaşı kaliteli olsun üstümde şık dursun dersen zaten 1.000 liraya iki parça giysi alabiliyosun.
Velhasıl aklım almıyor 😅
benim felsefemde sürekli giysi alabilmek için ve iyi görünebilmek için aylık gelirimin çocuksuz bir çift olarak en az 15 bin olması gerekir. Daha azı ile de alınır hm lcw defacto gardrop doldurulur ama neden, gerek var mı o kısım göreceli..

Botox 700 tl arkadaslar oyle cok pahali bisi degil. Burada konu kuzen lakin kendi fikrim aylik 100 150 tl kenara koyar botoxu yaptiririm ben.asgari ucret bile alsam yaparim.sizin gibi camasir suyu almam atiyorum botox u yaptiririm. Ya da ayda 2 lt zeytin yagi almam😂👋 herkesin onceligi farkli.yargilamanin hakaret etmenin anlami yok.saygi onemli gercekten tavsiye ederim.bizler de nedense uste cikayim ben son sozu soyleyeyim diye bi sey var karsimdakini bastirayim vs diye.bunu boyle bir mecrada bile gozlemleyebiliyorum.botox sana luks tur ona camasirsuyu gereksizdir vs vs...tartismaya gerek yok.hayat zor gecim zor.ben zaten soyledim ona da olmaz bu is bu sartlarda diye.sizlerin de fikrini alsin dedim de cok saldirgansiniz gercekten.sakin olun.tanimadiginiz insanlara hakaret edince madalya vermeyecekler.sakinn
ayda 100 100 kenara koyup botox yapmak zor değil evet ama öyle bir profil çiziyorsunuz ki sanırsınız afet :D
kozmetiğe 1000 tl harcayıp, botoxlar yapıp, saçlarını sarı kullanan biri görüntüsüne önem veriyor demektir.
bunu sırf yüzüne harcıyorsa vizyonsuzdur derim. bu bir hakaret mi hayır, tespit
yok bütünsel olarak görüntüsüne önem veriyorsa önceliği buysa hayat standartları daha yüksek olmalı
çünkü bunun sporu var, sağlıklı beslenmesi var var da var. öyle zeytinyağı almam oje alırımla olmuyor yani

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back