• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Iki kisi 3000 tl ile gecinebilir mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
valla ben haftada o kadar demedim. yazan arkadaş muhtemelen mübalağa sanatı kullanmıştır, biz türkler severiz. yada evde 5 kişi yaşıyor ve sağlıklı beslenmek adına ayçiçek kullanmıyordur :)
Ben yazdım, ayda 1.5-2 litre dedim ama arkadaş haftaya çevirdi onu. Ben bir günde yarım litre kullandım bugün 😂

aa yaban mersini ve ananas ile besleniyormuş. sağlıklı beslenirken bizim halis tereyağı ve zeytinyağı tüketimimize de "yemekten vazgeçin" dedi ahahha. kuzeni ojeyi z.yağına tercih ediyormuş da :)
😁 bu tür cümleleri kuran bir insan için üç bin lira cep harçlığıdır buraya böyle bir konu açılıyorsa da insanlar eğlenir kusura bakmasın.

Tasarruf değil onların ki. Geçinmek zorunda oldukları için geciniyoruz diyorlar. Market arkalarinda çöpü karıştıran insanlar da görüyorum. Evde de maddiyat yetersizliğinden kaynaklanan bir sürü kavga. Bir de çocukları varsa durum daha da vahim. Her şeyden kısılır da yiyecekten kisilmaz. O da ateş pahasi.

Yani bu konu kişisine gore , bir de yaşadıgi şehre göre değişir.

biz ona gecinmek demiyoruz. Gecinebilirler mi sorusuna da pek cebap degil bence bu yuzden

Spor sabah kalkarsiniz bir gun yuruyus bir gun pilates yaparsiniz olur biter.botox a dolgu da ekleyeyim derseniz aylik atarsiniz kenara 200 yilda 2400 eder.botox ve bir gozalti dolgusu yaptirabilirsiniz.krem aylik 50 tl atarsaniz bi kutu krem 4 ay gider.yani zor degil.sizin icinizden gelmesi onemli.bakimli olmak icin cok yuksek paralar gerekmiyor.ama camasirsuyuna ve zeytinyagina fazla harcarsan bunu yapamazsin.zeytinyagi temsili:KK53:
Bakin ogrenciuken hosteslikten aylik 600 lira kazaniuodum.sarisindim.solaryumuma da giderdim.ama duzgun harcardim.bilmem anlatabildim mi
harcayamazsınız veya harcayamaz çok imkansız aman allahım biz bir kuruş bakıma harcamıyoruz demiyoruz :D
sağlıklı beslenmekten bihabersiniz anlaşılan, kuzeniniz de öyle. yürüyüş çok tırt bir spor kimse kusura bakmasın :D
pilates yapıyor olsa haftada 5 gün her gün aynı tayt ve sütyenle mi yapıyor? en uygun takımlar bile 100 tl den başlıyor.
bu kadar kendini önemseyen birisi her gün makarna mı yiyor nedir?
beslenme kültürdür diyorum daha da bir şey diyemeyeceğim :D kuzen azıcık daha dolgulasın, botoxlasın kendini daha zenginini bulsun bu abi yetmez ona

harcayamazsınız veya harcayamaz çok imkansız aman allahım biz bir kuruş bakıma harcamıyoruz demiyoruz :KK70:
sağlıklı beslenmekten bihabersiniz anlaşılan, kuzeniniz de öyle. yürüyüş çok tırt bir spor kimse kusura bakmasın :KK70:
pilates yapıyor olsa haftada 5 gün her gün aynı tayt ve sütyenle mi yapıyor? en uygun takımlar bile 100 tl den başlıyor.
beslenme kültürdür diyorum daha da bir şey diyemeyeceğim :KK70: kuzen azıcık daha dolgulasın, botoxlasın kendini daha zenginini bulsun bu abi yetmez ona
Bana abi de kuzen kafasında gibi geldi. Şahsen 5 bin maaşım olsa evlenme niyetim de olsa maaşımın yarısıyla bir araba için 4 yıllık borçlanmazdım. Ki borç için kalan 4 yıl.

harcayamazsınız veya harcayamaz çok imkansız aman allahım biz bir kuruş bakıma harcamıyoruz demiyoruz :KK70:
sağlıklı beslenmekten bihabersiniz anlaşılan, kuzeniniz de öyle. yürüyüş çok tırt bir spor kimse kusura bakmasın :KK70:
beslenme kültürdür diyorum daha da bir şey diyemeyeceğim :KK70: kuzen azıcık daha dolgulasın, botoxlasın kendini daha zenginini bulsun bu abi yetmez ona
Siz tam olarak ne diyosunuz acaba ne dediginizi yazarsaniz daha dogru anlasiriz bence🤣 evde taytini kim goruyor.ben bakimli olmak icin cok paraya gerek yok diyorum.evde de spor yapilabilir.

Al iste...sonra arkadas cevirdi🤣
Tek kişiyim diyorsunuz. O yazdıklarım bizim minimum tükettiklerimiz iki kişi. Ki peynir 2-3 çeşit olur, balık deniz balığı olur, kıyma yerine et olur. Düzenli yemek pişen evde bunlar minimum şeyler ki biz genelde zeytinyağlı ile beslenen bir aileyiz. Ha bu arada riviera zeytin yağın kilosu 25 lira sızma 35-40 lira. Ayda 1.5-2 litrede bunlardan gider her gün yemek pişen bir mutfakta. Tek kişilik yetersiz mutfak masrafınızla bir aileninki bir olmaz. En az 2 hatta 3 kat hesaplayacaksınız.

Ton balığı tüketip de sağlıklı besleniyorum demeyin bir de gözünüzü seveyim. Bizde tüketiyoruz ara sıra ama sağlıklı bir besin değil o. Hele taze balıkla asla kıyaslanmaz.

Ne dediysek o...

Ya şu eve zeytin yagi almak yerine oje alip, botoks yaparim diyince cilt bakimi nedir bilmeyen ama devamli suratini boyayan sözde süslü kadinlar geliyor benim aklima. Herşeyin bir yeri sirasi var. 🙃
Ya sabir
Cilt bakimina botoxuna dolgusuna en iyi klinige gidiyor.bunu mu yaristiracagi ayip hanimlar.diyorum ki bakim icin cok paraya gerek yok.evde de yapilir.bu ulkede para harcamadan evde bakimini yapan gayet bakimli fit hanimlar var.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back