- 24 Eylül 2010
- 5.874
- 18.903
- 448
- Konu Sahibi Dindirella
Kadına 1000 lira ayır, adama 1000 lira ayır (Çıplak gezmeyecek umarım), 1000 liraya da bir ay maldivler diğer ay phuket gezerler artık
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ayda 100 100 kenara koyup botox yapmak zor değil evet ama öyle bir profil çiziyorsunuz ki sanırsınız afet
kozmetiğe 1000 tl harcayıp, botoxlar yapıp, saçlarını sarı kullanan biri görüntüsüne önem veriyor demektir.
bunu sırf yüzüne harcıyorsa vizyonsuzdur derim. bu bir hakaret mi hayır, tespit
yok bütünsel olarak görüntüsüne önem veriyorsa önceliği buysa hayat standartları daha yüksek olmalı
çünkü bunun sporu var, sağlıklı beslenmesi var var da var. öyle zeytinyağı almam oje alırımla olmuyor yani
Bir de gıdayı bir tarafa bırakalım. Dengesiz ve yetersiz beslenerek 2 (yazıyla iki) kişi 600 liraya mutfağı kapattı diyelim. Bu kadın botoksu, bakımı, makyajı, kıyafeti ayda iki kere dışarı kahve içmeye gitmek için mi alacak? Çünkü bu gelir seviyesinde bu harcamayla yemek falan hikaye anca ayda bir iki çay kahve. Hadi her akşam kocişine süslenecek desek cildi ayvayı yer o kadar makyajdan daha çok bakım masrafı çıkar. Nerden baksam elimde kalıyor konu.
O bile çok. Ayda bir ancak. Burger+sinema yapınca 150 lira harcıyoruz biz 2 kişi.yada dışarıda yemek = burger king gibi bişi.
Arkadaş sağlıklı beslenmeyi neden bakımlı olmaktan ayrı bir şeymiş gibi tuttu hakkaten onu anlamadımayda 100 100 kenara koyup botox yapmak zor değil evet ama öyle bir profil çiziyorsunuz ki sanırsınız afet
kozmetiğe 1000 tl harcayıp, botoxlar yapıp, saçlarını sarı kullanan biri görüntüsüne önem veriyor demektir.
yok bütünsel olarak görüntüsüne önem veriyorsa önceliği buysa hayat standartları daha yüksek olmalı
çünkü bunun sporu var, sağlıklı beslenmesi var var da var. öyle zeytinyağı almam oje alırımla olmuyor yani
Arkadaş sağlıklı beslenmeyi neden bakımlı olmaktan ayrı bir şeymiş gibi tuttu hakkaten onu anlamadım
En gerçek bakım sağlıklı beslenmektir, en pahalısı da o sanırım
O bile çok. Ayda bir ancak. Burger+sinema yapınca 150 lira harcıyoruz biz 2 kişi.
Spor sabah kalkarsiniz bir gun yuruyus bir gun pilates yaparsiniz olur biter.botox a dolgu da ekleyeyim derseniz aylik atarsiniz kenara 200 yilda 2400 eder.botox ve bir gozalti dolgusu yaptirabilirsiniz.krem aylik 50 tl atarsaniz bi kutu krem 4 ay gider.yani zor degil.sizin icinizden gelmesi onemli.bakimli olmak icin cok yuksek paralar gerekmiyor.ama camasirsuyuna ve zeytinyagina fazla harcarsan bunu yapamazsin.zeytinyagi temsiliayda 100 100 kenara koyup botox yapmak zor değil evet ama öyle bir profil çiziyorsunuz ki sanırsınız afet
O bile çok. Ayda bir ancak. Burger+sinema yapınca 150 lira harcıyoruz biz 2 kişi.
Hayatın gerçeklerinden, marketteki rakamlardan çok uzak bi cümle. Arkadaşı markete davet ediyorum ha margarini, piliç salamı, soyalı mantıyı sepete dolduruyorsa bilemem.Aylık 600 liraya sağlıklı beslendiğini söylüyor çünkü kendisi.
Spor sabah kalkarsiniz bir gun yuruyus bir gun pilates yaparsiniz olur biter.botox a dolgu da ekleyeyim derseniz aylik atarsiniz kenara 200 yilda 2400 eder.botox ve bir gozalti dolgusu yaptirabilirsiniz.krem aylik 50 tl atarsaniz bi kutu krem 4 ay gider.yani zor degil.sizin icinizden gelmesi onemli.bakimli olmak icin cok yuksek paralar gerekmiyor.ama camasirsuyuna ve zeytinyagina fazla harcarsan bunu yapamazsin.zeytinyagi temsili
Bakin ogrenciuken hosteslikten aylik 600 lira kazaniuodum.sarisindim.solaryumuma da giderdim.ama duzgun harcardim.bilmem anlatabildim mi
Hayatın gerçeklerinden, marketteki rakamlardan çok uzak bi cümle. Arkadaşı markete davet ediyorum ha margarini, piliç salamı, soyalı mantıyı sepete dolduruyorsa bilemem.
Ahahha valla aklimda butun konudan kalan zeytin yagi ve camasir suyu stand hostesligi yaptim fuarlarda.2005 2006ahahah nedir bu z.yağı düşmanlığı ya :) hostesliği hangi yıllarda yaptınız ?
Yaw okudugundan kac sayfadir bunu mu anladin bacim sen.ben ne anlatiyom 30 sayfadiraa yaban mersini ve ananas ile besleniyormuş. sağlıklı beslenirken bizim halis tereyağı ve zeytinyağı tüketimimize de "yemekten vazgeçin" dedi ahahha. kuzeni ojeyi z.yağına tercih ediyormuş da :)
Ahahha valla aklimda butun konudan kalan zeytin yagi ve camasir suyu stand hostesligi yaptim fuarlarda.2005 2006