• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Iki kisi 3000 tl ile gecinebilir mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
ayda 100 100 kenara koyup botox yapmak zor değil evet ama öyle bir profil çiziyorsunuz ki sanırsınız afet :KK70:
kozmetiğe 1000 tl harcayıp, botoxlar yapıp, saçlarını sarı kullanan biri görüntüsüne önem veriyor demektir.
bunu sırf yüzüne harcıyorsa vizyonsuzdur derim. bu bir hakaret mi hayır, tespit
yok bütünsel olarak görüntüsüne önem veriyorsa önceliği buysa hayat standartları daha yüksek olmalı
çünkü bunun sporu var, sağlıklı beslenmesi var var da var. öyle zeytinyağı almam oje alırımla olmuyor yani

Bir de gıdayı bir tarafa bırakalım. Dengesiz ve yetersiz beslenerek 2 (yazıyla iki) kişi 600 liraya mutfağı kapattı diyelim. Bu kadın botoksu, bakımı, makyajı, kıyafeti ayda iki kere dışarı kahve içmeye gitmek için mi alacak? Çünkü bu gelir seviyesinde bu harcamayla yemek falan hikaye anca ayda bir iki çay kahve. Hadi her akşam kocişine süslenecek desek cildi ayvayı yer o kadar makyajdan daha çok bakım masrafı çıkar. Nerden baksam elimde kalıyor konu.

O paraya gecinilir ama kit kanaat.yani hiç mi saglik vs gideri için kenara koymayacaklar
Illaki araba vergisi ev vergisi ekstra çıkan harcamalar oluyor hayatta

Bu kadar kozmetik vs harcayan bi insan o parayla geçinemez.
Ben de musrifimdir kirayı çıkarınca 4 bin tl ile tek basima anca geçiniyorum:))))

Bir de gıdayı bir tarafa bırakalım. Dengesiz ve yetersiz beslenerek 2 (yazıyla iki) kişi 600 liraya mutfağı kapattı diyelim. Bu kadın botoksu, bakımı, makyajı, kıyafeti ayda iki kere dışarı kahve içmeye gitmek için mi alacak? Çünkü bu gelir seviyesinde bu harcamayla yemek falan hikaye anca ayda bir iki çay kahve. Hadi her akşam kocişine süslenecek desek cildi ayvayı yer o kadar makyajdan daha çok bakım masrafı çıkar. Nerden baksam elimde kalıyor konu.

yada dışarıda yemek = burger king gibi bişi.

ayda 100 100 kenara koyup botox yapmak zor değil evet ama öyle bir profil çiziyorsunuz ki sanırsınız afet :KK70:
kozmetiğe 1000 tl harcayıp, botoxlar yapıp, saçlarını sarı kullanan biri görüntüsüne önem veriyor demektir.
yok bütünsel olarak görüntüsüne önem veriyorsa önceliği buysa hayat standartları daha yüksek olmalı
çünkü bunun sporu var, sağlıklı beslenmesi var var da var. öyle zeytinyağı almam oje alırımla olmuyor yani
Arkadaş sağlıklı beslenmeyi neden bakımlı olmaktan ayrı bir şeymiş gibi tuttu hakkaten onu anlamadım 😆
En gerçek bakım sağlıklı beslenmektir, en pahalısı da o sanırım 😅

Spor sabah kalkarsiniz bir gun yuruyus bir gun pilates yaparsiniz olur biter.botox a dolgu da ekleyeyim derseniz aylik atarsiniz kenara 200 yilda 2400 eder.botox ve bir gozalti dolgusu yaptirabilirsiniz.krem aylik 50 tl atarsaniz bi kutu krem 4 ay gider.yani zor degil.sizin icinizden gelmesi onemli.bakimli olmak icin cok yuksek paralar gerekmiyor.ama camasirsuyuna ve zeytinyagina fazla harcarsan bunu yapamazsin.zeytinyagi temsili:KK53:
Bakin ogrenciuken hosteslikten aylik 600 lira kazaniuodum.sarisindim.solaryumuma da giderdim.ama duzgun harcardim.bilmem anlatabildim mi

Spor sabah kalkarsiniz bir gun yuruyus bir gun pilates yaparsiniz olur biter.botox a dolgu da ekleyeyim derseniz aylik atarsiniz kenara 200 yilda 2400 eder.botox ve bir gozalti dolgusu yaptirabilirsiniz.krem aylik 50 tl atarsaniz bi kutu krem 4 ay gider.yani zor degil.sizin icinizden gelmesi onemli.bakimli olmak icin cok yuksek paralar gerekmiyor.ama camasirsuyuna ve zeytinyagina fazla harcarsan bunu yapamazsin.zeytinyagi temsili:KK53:
Bakin ogrenciuken hosteslikten aylik 600 lira kazaniuodum.sarisindim.solaryumuma da giderdim.ama duzgun harcardim.bilmem anlatabildim mi

ahahah nedir bu z.yağı düşmanlığı ya :) hostesliği hangi yıllarda yaptınız ?

Bakin saglikli beslenmeme laf edenler hayatimda bir kez bile burgerking e gitmedim.fastfood tuketmem ben.600 tl de gayet saglikli beslenmeye yeter bi rakam.zeytinyagiyla yikanmaya gerek yok.

Hayatın gerçeklerinden, marketteki rakamlardan çok uzak bi cümle. Arkadaşı markete davet ediyorum 😆 ha margarini, piliç salamı, soyalı mantıyı sepete dolduruyorsa bilemem.

aa yaban mersini ve ananas ile besleniyormuş. sağlıklı beslenirken bizim halis tereyağı ve zeytinyağı tüketimimize de "yemekten vazgeçin" dedi ahahha. kuzeni ojeyi z.yağına tercih ediyormuş da :)

aa yaban mersini ve ananas ile besleniyormuş. sağlıklı beslenirken bizim halis tereyağı ve zeytinyağı tüketimimize de "yemekten vazgeçin" dedi ahahha. kuzeni ojeyi z.yağına tercih ediyormuş da :)
Yaw okudugundan kac sayfadir bunu mu anladin bacim sen.ben ne anlatiyom 30 sayfadir

Ahahha valla aklimda butun konudan kalan zeytin yagi ve camasir suyu🤣🤣🤣 stand hostesligi yaptim fuarlarda.2005 2006

hıı ben de havalimanı sandım o yıllarda havalimanı için 600 az diyecektim. stand hostesliği için o senelerde 600 çok. fazla fazla yetmiştir tabi. 2020 de işler baya değişti :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back