İki gündür makinede duran yıkanmış nevresimler

bebek olunca ne yapacaksın onu merak ettim...

bebek olunca ne yapacaksın onu merak ettim...

Bence bebek olduktan sonra birşeyler düzene girmeye başlayacak.
İnsan oturdukça oturmak ister.Tembelleştikçe tembelleşmek. Abartı bi şekilde bunu yaşıyor arkadaş.
Bebekle kendine gelecektir zannımca ...

Bence bebek olduktan sonra birşeyler düzene girmeye başlayacak.
İnsan oturdukça oturmak ister.Tembelleştikçe tembelleşmek. Abartı bi şekilde bunu yaşıyor arkadaş.
Bebekle kendine gelecektir zannımca ...
valla bebek olunca işi daha zor yükü fazla olacak ayrica tembel insan her daim tembel olur.bi tanidigimin iki çocuğu var evine gitmek bile istemiyorum pislikten adım atılmıyor.

Yani ben bu kadar pis olunabilecegine ihtimal vermek istemiyorum.evet bebek yorumları beni de rahatsiz etti.eger gerçekse de kocasına ve doğacak bebeğine acırım.o kadar da olmaz ya..

O değilde benim kirli çamaşırları şartlayıp tekrar suda bekletip makinaya atmamı ohaaa bu kadarı da fazla ama yeaa diye kınım kınım kınayanlar vardı nerdesınız kız insallah doğacak bebek mikrop kapmaz o evde. Banyo sabun artıgı, kirli ve aylarca camasır suyu gormemıs klozet ve lavabo.
Mutfak desen yag kir bir fıs fıs bile görmemiş ocak ve tezgah muhtemel manzarayı yazdım tabi.. Yemin ederim konu sahibini çitileyip lavabonun önüne sarı bez gibi seresim var

Aaa evet ben anlamamışım 34 yıl helal olsun ne kadınlar var be bi ben salağım galiba eve gelen kadın süpürse bile ben kimsenin temizliğini beğenmeyip süpürüp siliyorum yazıklar olsun bana
3 cocukla evimde beyaz halilarimla günde 2 kere ev süpürüp silerek gul gibi geçinip gidiyoruz.Bana da yazıklar olsun

Bence depresyonda olabilirsiniz o zaman istesenizde farkında olsanızda iş yapmak zor geliyor kafa dalgın oluyor kol kanat kalkmıyor öncelikle bunu çözüp bi hışımla evi temizlemeye başlayın

Konu sahibi onu bunu bilmem de, yani bebek gelince bir sok etkisi olacak sende.Hazirlikli ol.Senin dusundugun gibi sut ver altini temizle uyut olayi yok.Tamamen pembe hayal seninkisi.Hatta fazlasi olacak.İnan abarti degil söylediklerim.
Bende usengecimdir,camlari kac ayda bir silerim.Ama evin ici onemli yaa bu kadarda olmaz.
Benim kizim ilk dogdugu zamnlar tam yeni bezi takiyorum hop bir kaka fiskirtmasi hali üstüm kaka içinde ve bunu cok defa yaptı.En son sinir.krizi gecirecektim haliyi temizlemekten.Neyseki zamanla bitti. Bu isler oyle kolay degil malesef.Buradaki yorumları oku da bir gaza gel,ceki duzen ver kendine zaman varken

Alt acma bezleri de mi ise yaramiyor

Arkadaş çatır çatır dalga geçiyor hepimizle yeminle. başka bir açıklaması yok
Aynen öyle işi gücü yok gırgır şamata yapmaya konu açmış
Napiyim ev les gibi koksa miydi...o anda 5 şiddetinde artçı olmasi şanssızlık oldu tabi..
O günün sokuyla (7siddetinde izmir depremi) insan ne yaptığını da bilemiyor.
Allah korumuş.
Napiyim ev les gibi koksa miydi...o anda 5 şiddetinde artçı olmasi şanssızlık oldu tabi..
O günün sokuyla (7siddetinde izmir depremi) insan ne yaptığını da bilemiyor.
Canını düşünmek lazım ilk önce en kötü yıkanır bi daha zormu değil. Enkaz altında kalıp siz hasar görseniz ne olacak böyle durumlarda ilk önceliğim hep hep can güvenliği. Anlıyorum Malesef ki evmi koksun gibi açıklamaları.

Bende yorgunluktan çay bulasigini sabaha bıraktım diye kendimi en pasaklı kişi ilan etmiştim içten içe ki 4 aylık bir oğlum var ve gece gündüz uykum yok yinede ev her gün supurulup silinip lavabo banyo mutlaka yıkanır asla dayanamam asla nasıl dayanıyorsunuz ya hayretler icerisindeyim

Ayiptir soylemesi kizartma yapmistim bugun sabahtan da kalan lekeler vardi cok guzel oldu ocak benim en cok kokusunun daha iyi olmasi hosuma gitti kimi ysg cozuculer zehir gibi oluyor
Sevindim beğenmenize memnun oldum, kokusu zaten rahatsız etmiyor limonsu bir kokusu var.
Cif çok güzel ama onun kokusuda ağır geliyor bana.

Allahimmm benimde evimde ne çamaşır makinesi var nede bulaşık makinesi. Haftada 1 gün çamaşırları aşağı indirip yıkayıp kurutup evime getiriyorum sen evin içinde yıkamaya üşeniyorsun,kendime tembel derdim bide yazık bana Bulaşıkları da hep elde yıkarım mecburen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…