İki gündür makinede duran yıkanmış nevresimler

47 sayfayı okumadım ama depresyon belirtisi gibi geldi bana. Benim depresif dönemlerimde de dişlerimi fırçalamak bile dünyanın en zor işi gibi geliyordu. Yardım alın lütfen.
Herkesin tüm hayatı temizlik yapmaktan ve yaptığı süper temizlikle övünmekten ibaret olmayabilir, biraz diğer ihtimalleri düşünün de yazın.

Sevindim beğenmenize memnun oldum, kokusu zaten rahatsız etmiyor limonsu bir kokusu var.
Cif çok güzel ama onun kokusuda ağır geliyor bana.
Evet ya vardi yazik olmasin diye zorla bitirdim. Sonra aspirin denedim o da eh iste fena degildi. Aslinda her yuzeye kullananlar varmis da ben cesaret edemedim ocak ve firin temizledim onunla

Evet ya vardi yazik olmasin diye zorla bitirdim. Sonra aspirin denedim o da eh iste fena degildi. Aslinda her yuzeye kullananlar varmis da ben cesaret edemedim ocak ve firin temizledim onunla
Cif gerçekten çok etkilibir deterjan,gerçi fiatı biraz yüksek onunda.
Aspirin!de güzel her yerde kullanılıyor,gömlek yakaları leke çıkarmada da güzel onunda kokusu ağır oluyor.
Toz almak içinde şu mavi sular varya onuda tavsiye ederim.

Aaa aspirini hic kumasta denemedim. Dediginiz gibi kokusu agir ana aklimda lazim olursa egeryeni evlendim esyalar yeni kurulumu yapan personel de ısrarla duru suyla silin mobilyalari kimyasal kullanmayin dedi boyle rahat edemiyorum ama kapilari portmantoyu falan o sularla siliyorum

Koltuk silerken bile suya karışıp silinebiliyor,hayırlı uğurlu olsun şimdiden mutluluklar dilerim.
Suylada silince yne tozlanma oluyor,mavi su biraz daha geçiktiriyor tozlanmayı dikkat edin yerlere filan sıçramasın kaygan bir yapısı var onunda.

Cok tesekkur ederim tavsiyeleriniz ve iyi dilekleriniz icin

Canım o an TV mi izledik sanki şehrin yıkıldığını görelim. Baktım mahalle ayakta iyiyiz, evden bir ceket alıp canasirimi asayim evim kuf kokmasın dedim.
Yani insan böyle şok durumlarında günlük seylere takilabiliyor olayın vehametini saatler sonra kavradik.
Neyse burdaki arkadas da evine temizlikçi vs bişey ayarlamistir inşallah iki gündür kaşına kaşına okudum yorumları

Hamilelik bi hastalik degildir bizim kadinlarimiz ne zaman anlayacak acaba bunu?ben hamileyken hem okulda ogretmenlik yapiyordum hem dersaneye gidiyordum ustune bide ders calisiyordum.gunluk rutin islerimide hic aksatmadim tabi arada ipin ucu kaciyordu ama esimde yardim ederdi sagolsun.kizim suan 5 yasinda evim her zaman temizli ve duzenliydi.genel temizligi cok sık yapamadim ama biri evime geldiginde temiz ve duzenli gorunurdur.sizde tembelim diyip durmayin hamilesiniz hasta degilsiniz surekli oturmak hamilelikte hic iyi degil

Bence siz tembel değilsiniz bence siz mükemmelliyetcisiniz, mükemmel olmazsa hiç olmasın diyorsunuz ...you tube de tembel insanlar nasıl iş yapar felan yaz motive olmaya çalış

Ayiptir soylemesi kizartma yapmistim bugun sabahtan da kalan lekeler vardi cok guzel oldu ocak benim en cok kokusunun daha iyi olmasi hosuma gitti kimi ysg cozuculer zehir gibi oluyor

A101 de hygenic mutfak var turuncu renkli. O da çok güzel yağ çıkarıyor, kokusu da baya hafif. Deneyin derim.

Bu biraz da kocanizin iyiliğinden. Benn iki gün bı salsam ki bu derece hiç salmadim hemen söylenmeye başlar. . Eşiniz hiç şikayet etmiyor mu. Misafir için temizlik yapılmaz. Kendi iyilgiiniz için yapmanız lazim. Yemeğe ocağa koyup,o pişerken,hemen evi supurebilirsiniz. Bazen bizimde tembelliğimiz tutuyor ama tembellik dedgimde bile ev toplama bulaşık ev süpürme çamaşır kesin oluyor

Kendinizi çok salmışsınız. En iyi çözüm plan program yapmak. Bir ajanda edinebilirsiniz. Günlük yapacağınız işleri yazarak başlayabilirsiniz işe. En azından önünüzde bir harita olur ayrıca uyku düzeniniz çok kötü önce onu düzene sokmakla başlayın günün yarısını uykuda geçiriyorsunuz, bebek doğunca çok zorlanırsınız. Riskli bir gebeliğiniz de yokmuş, bu kadar koyvermeyin kendinizi hareket etmeniz bebeğe de iyi gelir.

Reactions: Z P
Alt acma bezleri de mi ise yaramiyor
Zamanlamasi o kadar iyiydi ki tam bezi cope atarken o kisacik boslukta yada bezi baglayacagm sıra bir anda fiskirtiyordu.Bir keresinde tam disari ckmaya yakin yine fiskirtti bnde refleks olarak yaana cekildim hem ustum battı hem hali

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…