- 15 Şubat 2020
- 122
- 264
- 53
Evet ya vardi yazik olmasin diye zorla bitirdim. Sonra aspirin denedim o da eh iste fena degildi. Aslinda her yuzeye kullananlar varmis da ben cesaret edemedim ocak ve firin temizledim onunlaSevindim beğenmenize memnun oldum,kokusu zaten rahatsız etmiyor limonsu bir kokusu var.
Cif çok güzel ama onun kokusuda ağır geliyor bana.
Cif gerçekten çok etkilibir deterjan,gerçi fiatı biraz yüksek onunda.Evet ya vardi yazik olmasin diye zorla bitirdim. Sonra aspirin denedim o da eh iste fena degildi. Aslinda her yuzeye kullananlar varmis da ben cesaret edemedim ocak ve firin temizledim onunla
Aaa aspirini hic kumasta denemedim. Dediginiz gibi kokusu agir ana aklimda lazim olursa egerCif gerçekten çok etkilibir deterjan,gerçi fiatı biraz yüksek onunda.
Aspirin!de güzel her yerde kullanılıyor,gömlek yakaları leke çıkarmada da güzel onunda kokusu ağır oluyor.
Toz almak içinde şu mavi sular varya onuda tavsiye ederim.
Koltuk silerken bile suya karışıp silinebiliyor,hayırlı uğurlu olsun şimdiden mutluluklar dilerim.Aaa aspirini hic kumasta denemedim. Dediginiz gibi kokusu agir ana aklimda lazim olursa egeryeni evlendim esyalar yeni kurulumu yapan personel de ısrarla duru suyla silin mobilyalari kimyasal kullanmayin dedi boyle rahat edemiyorum ama kapilari portmantoyu falan o sularla siliyorum
Bi 47 sayfa da, ne konuştuğumuzu mu konuşalım.bi nevresimden nerelere gelmiş konu. 47 sayfa ne konuştunuz vicdansızlar
Cok tesekkur ederim tavsiyeleriniz ve iyi dilekleriniz icinKoltuk silerken bile suya karışıp silinebiliyor,hayırlı uğurlu olsun şimdiden mutluluklar dilerim.
Suylada silince yne tozlanma oluyor,mavi su biraz daha geçiktiriyor tozlanmayı dikkat edin yerlere filan sıçramasın kaygan bir yapısı var onunda.
Rica ederim ne demekCok tesekkur ederim tavsiyeleriniz ve iyi dilekleriniz icin
Canım o an TV mi izledik sanki şehrin yıkıldığını görelim. Baktım mahalle ayakta iyiyiz, evden bir ceket alıp canasirimi asayim evim kuf kokmasın dedim.Aynen öyle işi gücü yok gırgır şamata yapmaya konu açmış
Allah korumuş.
Canını düşünmek lazım ilk önce en kötü yıkanır bi daha zormu değil. Enkaz altında kalıp siz hasar görsenizne olacak böyle durumlarda ilk önceliğim hep hep can güvenliği. Anlıyorum Malesef ki evmi koksun gibi açıklamaları.
Ben de bu durumu çok kıskandım işe başlayınca hemen takside girip alcam bi tane irgat gibi çalışıp öderim artık naapalimO değilde çoğunuzun robot supurgesi varmis ben fass fakir hala manuel
Ne yapmalıyım mesela evleneli bi buçuk sene oldu bikere camları sildim yağmur yağıyor artık diye bıraktım
Eee yoğudun millet abanmış da abanmışbi nevresimden nerelere gelmiş konu. 47 sayfa ne konuştunuz vicdansızlar
Ayiptir soylemesi kizartma yapmistim bugun sabahtan da kalan lekeler vardi cok guzel oldu ocakbenim en cok kokusunun daha iyi olmasi hosuma gitti kimi ysg cozuculer zehir gibi oluyor
Zamanlamasi o kadar iyiydi ki tam bezi cope atarken o kisacik boslukta yada bezi baglayacagm sıra bir anda fiskirtiyordu.Bir keresinde tam disari ckmaya yakin yine fiskirtti bnde refleks olarak yaana cekildim hem ustum battı hem haliAlt acma bezleri de mi ise yaramiyor
A101 de hygenic mutfak var turuncu renkli. O da çok güzel yağ çıkarıyor, kokusu da baya hafif. Deneyin derim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?