• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İki gündür makinede duran yıkanmış nevresimler

Pastadan sonrasını okumadım sinirlenirim diye. Bebek doğunca b.k içinde yüzer kesin. Ek gıdaya geçtiğinde ne yedirecek mesela, o da var. Özellikle uğraşmaz onunla. İlikli kemik suyu kaynatıp tek tek buzluğa koyması bile konu sahibi için bir mesele. Yazık yavruya.
Benim arkadaşım var çocuğu turp gibi valla hiç hasta olduğunu görmedim. Annesi yemek bile yapmaz ama kilosu fazla. O pislikte hasta olmuyor, 3 e kadar kahvaltı yapmaz, annesi usendigi için sadece çorba yer, evlerinde iğne iplik bile yok düşünün.

Ben de yeğenimle yolda gidiyordum yeğenim beş yaşında. Epeydir kitabımı geri vermeyen arkadaşla denk geldil, kapıdan vereyim gel dedi eve girdik. Beş yaşında çocuk teyze nolur kalkalım dedi pislikten rahatsız oldu. Beş yaşındaydı ya. Koca insanda olmayan temizlik içgüdüsü vardı yani el kadar bebede

Kendileri için normal olduğundan eve cagirmakta sakınca görmüyorlar. Benim bahsettiğim iki ayrı kişinin de ikişer çocukları var, çocuk olduktan sonra da temizlik aşkı gelmiyor

Ayyy çok şükür ALLAH'ım halime kendime diyorum bende , oysa 2,3 günde bir süpürge yaparım, süpürge günü gelene kadar da gırgır yaparım tozu da alıyorum çamaşirlar sürekli var zaten hep yıkıyorum, bide 2 tane çocuğum var biri 3 yaşında biride 3,5 aylık bi yerden başla arkadaşım, sonradan keyif alırsın gaza getir kendini , benim 3 tane teyzem var annemle 4 kızkardeş öbürleri temizlik hastası bi teyzem de aynı sen iş yapmayı sevmiyor evi leş, gittiğim de ağzıma hihiç birşey atmıyorum iğrendiğimden, evinde adım atacak yer yok, 4 çocuğu var ,bildim bileli böyle ama🤦🏼‍♀️

konunun ara sayfalarini okuyamadim sanirim konu sahibi insanlarla dalga gecmis o yuzden tavsiye veremiycem. ben baska bir sey sormak istiyorum bu kadar temizlik tavsiyesini bulmusken. Nooption Nooption D damdan en cok siz cevap verin pls 😂

her gun evi supurup vileda ile silmek+banyolari temizlemek+her gece el havlularini yikamak abartili midir? yani evdeki tek rutin bu. 2 gunde bir falan da toz almak diyelim. olmasi gereken mi bu yoksa abarti mi?

edit: ahsjshsjsh ya ara sayfalari okuyunca benim bu mesajim dalga gecer gibi olmus abi ama hayir derdim baska bisey yani yanlis anlasilmasin🤦🏻‍♀️

en pis D damdan la beni belledin bize mi soruyon :KK70:
her gün ev süpürmüyorum her süpürdüğümde silmiyorum.
her gün düzenli yaptığım tek iş wc temizliği.

Benim arkadaşım var çocuğu turp gibi valla hiç hasta olduğunu görmedim. Annesi yemek bile yapmaz ama kilosu fazla. O pislikte hasta olmuyor, 3 e kadar kahvaltı yapmaz, annesi usendigi için sadece çorba yer, evlerinde iğne iplik bile yok düşünün.
Kilosu fazla demek sağlıklı olduğunu göstermiyor ne yazık ki.. Sağlıklı beslenen çocukla özensiz beslenen bir olur mu?

biz az once kavga ettik. sonra bu konuyu gordum. ben ailemin evindeki duzeni uygulamaya calisiyorum kendi evimde de ama tabi isleri ben yapamam sevgilime yaptiriyorum 😂😂 supurge agir diye o supuruyor, boyum yetmiyor diye banyoyu da o temizliyor. ben de siliyorum bu kadar.

ama herhalde bunyesine fazla gelmis olacak ki az once supurgeyi atip supurmuyorum ya falan dedi. hani ben isleri ona yaptirdigim icin mi gozume kucuk geliyor acaba, bana gore 10 dakikada bitiyor cunku. neyse bari noop gelsin “yapma yassy bunlar fazla” desin de oyle ikna olayim. :KK53:

çocuğun olunca napcan saat başı mı süpürcen:)

hahahshahasha ask olsun ben sana her konuda danisirim ;)

damdan vileda tavsiyesi veriyodu onu gorunce herhalde cok temizlik yapiyo reis falan dedim ama yanilmisiz :D

Bacım sen kimsin

Herkes tanıdık yeni nickim olsa da dedi ama ben safım tanıyamadım

Eski nickinin bana özelden at bari de bileyim seni 😘

hahahshahasha ask olsun ben sana her konuda danisirim :KK66:

damdan vileda tavsiyesi veriyodu onu gorunce herhalde cok temizlik yapiyo reis falan dedim ama yanilmisiz :KK70:

Oooo

Benim teorim iyidir pratiğim yok

Şaka bir yana her konuda fikrim var da hepsini yaşadığım söylenemez

Sen benim yazdığım her şeyi yaşadığımı düşünme aksine yaptığım tavsiyelerde yaşadığım binde birdir çoğu duyduğum

cek diye bebeğin altını da almazsınız diye içim ürperdi gercekten ...
umuyorum ki bebekten sonra bi temizlik azmi gelsin
yoksa o bebeğin halini düşünmek istemiyorum
emzir uyut diye düşünüyor ama emzirmek bile zaman zaman yorucu olabiliyor
eee bu çocuk hep emmeyecek de çeşit çeşit mamalar hazırlamak gerekecek
ve o mamalar yenirken çocuk leeşşşş gibi olacak o zaman ne olacak çok merak ediyorum

hahahshahasha ask olsun ben sana her konuda danisirim :KK66:

damdan vileda tavsiyesi veriyodu onu gorunce herhalde cok temizlik yapiyo reis falan dedim ama yanilmisiz :KK70:

tavsiye iste o bol tecrübe eksik :KK70:
bende gördüm o konuyu hepsi aynı işi görüyor benim mantığıma göre. ille biri silecek yani sonuçta:)

aşkol her gün süpürüp silip yalayıp yutsaydım darkmore darkmore olurdum
yapmadığıma göre nooption :KK50:

Zaten darkmore darkmore yok

İşe başladı galiba

Nooption da yok diyordum ben

Ben birine yorum yazdım sonra özelden atıp Benim ben dedi neden böyle yazdın dedi

Ben de ona da dedim ki ben onu senin özelinde değil genelde yazdım ne bileyim yeni nicki

Alys Alys ile çok gülmüştük

Back