- 10 Haziran 2010
- 84.676
- 355.216
- 898
Bana da öyle gelirimNasıl yapim demiyo zaten anlatıp gülüyo negom buda eğlencesi heralde.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bana da öyle gelirimNasıl yapim demiyo zaten anlatıp gülüyo negom buda eğlencesi heralde.
Benim arkadaşım var çocuğu turp gibi valla hiç hasta olduğunu görmedim. Annesi yemek bile yapmaz ama kilosu fazla. O pislikte hasta olmuyor, 3 e kadar kahvaltı yapmaz, annesi usendigi için sadece çorba yer, evlerinde iğne iplik bile yok düşünün.Pastadan sonrasını okumadım sinirlenirim diye. Bebek doğunca b.k içinde yüzer kesin. Ek gıdaya geçtiğinde ne yedirecek mesela, o da var. Özellikle uğraşmaz onunla. İlikli kemik suyu kaynatıp tek tek buzluğa koyması bile konu sahibi için bir mesele. Yazık yavruya.
Ben de yeğenimle yolda gidiyordum yeğenim beş yaşında. Epeydir kitabımı geri vermeyen arkadaşla denk geldil, kapıdan vereyim gel dedi eve girdik. Beş yaşında çocuk teyze nolur kalkalım dedi pislikten rahatsız oldu. Beş yaşındaydı ya. Koca insanda olmayan temizlik içgüdüsü vardı yani el kadar bebede
Birde suçu cocuklara atıyorlar değil miKendileri için normal olduğundan eve cagirmakta sakınca görmüyorlar. Benim bahsettiğim iki ayrı kişinin de ikişer çocukları var, çocuk olduktan sonra da temizlik aşkı gelmiyor
Napiyim ev les gibi koksa miydi...o anda 5 şiddetinde artçı olmasi şanssızlık oldu tabi..Okadar da değil ama ya![]()
Sacmalamissiniz, ev hasarlı olsaydı yikilabilirdi.Napiyim ev les gibi koksa miydi...o anda 5 şiddetinde artçı olmasi şanssızlık oldu tabi..
O günün sokuyla (7siddetinde izmir depremi) insan ne yaptığını da bilemiyor.
konunun ara sayfalarini okuyamadim sanirim konu sahibi insanlarla dalga gecmis o yuzden tavsiye veremiycem. ben baska bir sey sormak istiyorum bu kadar temizlik tavsiyesini bulmusken.Nooption D damdan en cok siz cevap verin pls
her gun evi supurup vileda ile silmek+banyolari temizlemek+her gece el havlularini yikamak abartili midir? yani evdeki tek rutin bu. 2 gunde bir falan da toz almak diyelim. olmasi gereken mi bu yoksa abarti mi?
edit: ahsjshsjsh ya ara sayfalari okuyunca benim bu mesajim dalga gecer gibi olmus abi ama hayir derdim baska bisey yani yanlis anlasilmasin![]()
Kilosu fazla demek sağlıklı olduğunu göstermiyor ne yazık ki.. Sağlıklı beslenen çocukla özensiz beslenen bir olur mu?Benim arkadaşım var çocuğu turp gibi valla hiç hasta olduğunu görmedim. Annesi yemek bile yapmaz ama kilosu fazla. O pislikte hasta olmuyor, 3 e kadar kahvaltı yapmaz, annesi usendigi için sadece çorba yer, evlerinde iğne iplik bile yok düşünün.
biz az once kavga ettik. sonra bu konuyu gordum. ben ailemin evindeki duzeni uygulamaya calisiyorum kendi evimde de ama tabi isleri ben yapamam sevgilime yaptiriyorumsupurge agir diye o supuruyor, boyum yetmiyor diye banyoyu da o temizliyor. ben de siliyorum bu kadar.
ama herhalde bunyesine fazla gelmis olacak ki az once supurgeyi atip supurmuyorum ya falan dedi. hani ben isleri ona yaptirdigim icin mi gozume kucuk geliyor acaba, bana gore 10 dakikada bitiyor cunku. neyse bari noop gelsin “yapma yassy bunlar fazla” desin de oyle ikna olayim.![]()
hahahshahasha ask olsun ben sana her konuda danisirim
ben tabi ki supurmiycem hajshsjshs askim bu makine kolumu agritiyo sen supurur musun...bitti gittiçocuğun olunca napcan saat başı mı süpürcen:)
damdan vileda tavsiyesi veriyodu onu gorunce herhalde cok temizlik yapiyo reis falan dedim ama yanilmisiz![]()
Bacım sen kimsin
Herkes tanıdık yeni nickim olsa da dedi ama ben safım tanıyamadım
Eski nickinin bana özelden at bari de bileyim seni![]()
Çok tanıdık kendisiBacım sen kimsin
Herkes tanıdık yeni nickim olsa da dedi ama ben safım tanıyamadım
Eski nickinin bana özelden at bari de bileyim seni![]()
umuyorum ki bebekten sonra bi temizlik azmi gelsincek diye bebeğin altını da almazsınız diye içim ürperdi gercekten ...
damdan vileda tavsiyesi veriyodu onu gorunce herhalde cok temizlik yapiyo reis falan dedim ama yanilmisiz![]()