• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İki gündür makinede duran yıkanmış nevresimler

Bayılmıyor bu duruma tabi 😏 oda tertemiz bi ev düzen ister ama sevdiği için idare etmek zorunda kalıyo gibi mesela bişey getiriyo ben onu ordan kaldırmassam tamam 1 ay o arda kalır şimdi oluyo😟
Vallahi ben evi birgün elektrikli süpürgeyle diğer gün gırgırla temizleyip toz alıp siliyorum ama hala da evim kirli geliyor hele de hamilelikten sonra daha çok taktım bakteri olmasın diye elimi bir yere değdiğim an mutlaka yıkayıp peçeteyle silecem havluya pek dokunamıyorum kirli geliyor😂😂

Evet konu sahibi sırf hâla nefes aldığı için durum o kadar vahim değil. Pislikten ölseydi durumun vehametini ancak o zaman görebilirdik.
Pislik içinde yüzüp, ihiihhi o kadar üşengecim ki tabaklarım küflü diyen birine on milyon satır akıl vermişsiniz, sanki alacakmış gibi. Bebek bakımında ne var yeaa, neden kıyafetlerini ütüleyeyim ki diye her şeye kulp bulan birinin tavsiyeye ihtiyacı yok bence. Ben sadece doğacak bebeğine acıdım. Pislik içinde büyümesi bir kenara tüm gün televizyona maruz kalacak zannımca. Yaprak dökümü de bonus.
Bebeğini pislik içinde büyüteceğine inanmiyorum.
Bebeğim yokken banada o minnacık kıyafetleri ütülemek gereksiz gelirdi. Sonradan öğrendim. Doğduyu günden itibaren hergün yıkadık annemle, annem olmasa bilemezdim ve yıkamaya korkardım. Konusahibinin annesi vefat etmiş, yanında öğreteni akıl vereni olmayacak o yüzden ekstra özen göstereyeceğini düşünüyorum. Anne olunca herşey farklı oluyor. Bebek büyüp yerlerde sürünmeye başlayınca en geç temizliğe önem verecektir,
Dalga geçilecek konu olmadığı için fikir vermeyi uygun gördüm. Hahaa nevresimin kokusu buraya kadar geldi desem daha mı çabuk harekete geçerdi emin değilim.

Yalniz yapar mıyım ki niye yazıyorsunuz yapmak zorundasınız yanı. Nasıl ki evde yemek yapmak zorundayız yapar mıyım ki diye düşünmüyoruz çünkü evde avuç duramayız temizlik de aynı şekilde

Masumlar apartmanı izleyin 😂 izledikten sonra tiksinme gelir temizliğe başlarsınız. Hergün toparlayın, duşta cifcifleyin, elinizi yıkarken musluğu temizleyin. Yemek yaptıktan sonra, bulaşıkları hemen yerleştirin, tezgahı silin ilaçlayın.Rutin haline getirin,yoksa işiniz dahada çoğalır. Çamaşırı zaten makine yıkıyor, asmak zor gelmemeli😂temizlik yaparkende dizi izleyebilirsiniz. Zaten evdesiniz işiniz ne

Yaziyi okuyunca aklıma geldi. Ben çocukken annemlerin bir komşusu vardı. Pasaklı x diye bahsederlerdi. Hatta bunlar tatliciydi..Annem yengem onların yaptığı tatlı yenir mi derdi. Çocukları vardı benle yaşıt. Burunlarindan sümük eksik olmazdı. Kirli vs olurlardı. Yine farklişehirlerde calisirken küçük çocuklar görürdüm. Yüzü gözü kir içinde çocukta suç yok tabi annelerinin demek ki temizlik anlayışı yok.
Neyse konu sahibi 2 kişisiniz evde yemek temizlik günde kaç saatinizi alacak ki ? Önce dipten başlayarak temizliğe girişin sonra günlük çok vaktinizi almaz. Temiz ferah bir ev psikolojinizi de olumlu etkileyecek. Çamaşır aşmak kaç dknizi alacak veya toplamak acın müziğinizi yaoin 2 dk da. Hamilelik bir hastalık değil ki ? Hem hareket etmiş olursunuz
Birde yeni evli yeni eşyalar insan daha bir özenli olur. 3 tane çocukla koca evi hergün temizliyorum. Hergün yaptığım için ne zamanım gidiyor ne yorulma oluyor. Karı koca en fazla 2 odaya girilip çıkılır,günlük 1 saat bile artar o evi toparlamaya.

Bebeğini pislik içinde büyüteceğine inanmiyorum.
Bebeğim yokken banada o minnacık kıyafetleri ütülemek gereksiz gelirdi. Sonradan öğrendim. Doğduyu günden itibaren hergün yıkadık annemle, annem olmasa bilemezdim ve yıkamaya korkardım. Konusahibinin annesi vefat etmiş, yanında öğreteni akıl vereni olmayacak o yüzden ekstra özen göstereyeceğini düşünüyorum. Anne olunca herşey farklı oluyor. Bebek büyüp yerlerde sürünmeye başlayınca en geç temizliğe önem verecektir,
Dalga geçilecek konu olmadığı için fikir vermeyi uygun gördüm. Hahaa nevresimin kokusu buraya kadar geldi desem daha mı çabuk harekete geçerdi emin değilim.
Ben çoğu kadının temizlik sevdalısı olduğunu, pürü pak dolaştığını düşünmüyorum. Herkes belli oranda yapıyor sadece. Kimi standardın altında, kimi standart ölçüde. Konusahibinin yazdıkları ise bambaşka bir boyut ve bazı üyelerin yazdığı gibi adı tembellik değil. Üşengeçlik, dağınıklık başka bir şey. Ve bence kişiden başka kimseye pek bir zararı yoktur. Bunun adı ise pis yaşam. “Pimpis”
Ne yazık ki çocuk olduktan sonra da düzeleceğini düşünmüyorum. Anca bi sihirli değnek değecek. Umarım yanılıyorumdur. Pis yaşam alışkanlıktır, ha diyince geçmez. Hatta bebek olunca artabilir çünkü her ne kadar konusahibi durumu sanal bebekler gibi emzir, alt değiştir, uyut gibi görse de, gerçekten uykusuz geceler ve yorgunluklar olacak.

Dalga da geçmem, akıl da vermem.
Keza verilen uzunnnn tavsiyeleri okuyacağından bile şüpheliyim.

Temizliğin fazlası için nasıl tedavi olunuyorsa, bu boyuttaki pisliğe bulanmışlık için de tedavinin şart olduğunu düşünüyorum. Tedavi olup öyle çocuk yapsalarmış keşke.

Masumlar apartmanı izleyin 😂 izledikten sonra tiksinme gelir temizliğe başlarsınız. Hergün toparlayın, duşta cifcifleyin, elinizi yıkarken musluğu temizleyin. Yemek yaptıktan sonra, bulaşıkları hemen yerleştirin, tezgahı silin ilaçlayın.Rutin haline getirin,yoksa işiniz dahada çoğalır. Çamaşırı zaten makine yıkıyor, asmak zor gelmemeli😂temizlik yaparkende dizi izleyebilirsiniz. Zaten evdesiniz işiniz ne
Yok ya, öyle bir diziyi izlemek aksine Han gibi kirli şeyleri istiflemeye bile teşvik edebilir konu sahibini. Izlediğimdr, Safiye'nin o hallerinden bunalıp kendimi pislik havuzuna atasım geliyor. Hatta onun da üzerine atsam şöyle gerçekten kirli pis şeyleri, inanılmaz bir mutluluk yaşarım :D . Konu sahibinin de benim gibi titiz anneye bilinçsizce bir tepki yüzünden böyle olma olasılığı olduğunu düşünüyorum ben. Kötü yönde tetikleyebilir öyle bir dizi onu da.

Vallahi bak işe gidiyor oda pazar günleri falan görüyorum hep cam siliyor.
Üstelik 2 çocuğu var ama yok kadın her pazar cam siliyor.
Hatta ona da dedim seni görünce kendimi çok pis hissediyorum diye :KK70:
Bende çalışıyorum mümkün olduğunca evi işe giderken düzenli tutmaya çalışıyorum.
Çamaşır, bulaşık biriktirmem makineler hemen boşalır.
Temizlikte her cumartesi dip köşe fikstir.
EE bakıyorum daha ne yapmak lazım ?
Tamam cam kapı silmekte lazım ama sürekli olması bence saçma.
Bana çok temiz olmak gereksiz geliyor.

çocuklarla uğraşmaktansa cam silmeyi yeğliyordur o
ya bi sosyal aktivitesi yoktur yani illaki bir şeyi eksik yapıyordur.
Bir insanın kapasitesi belli günün 24 ssaatliği belli...

Şu virüs temizlikten bir haber insanlara hijyenin önemini anlatmıştır demiştim ama 🤦🏻‍♀️

Psikolojik yardım alın hiç normal değil temizlik için kadir ezildiği cagarin

ay gerçekten
hiç kadir ezildinin gittiği evleri gördünüz mü
adam bi keresinde arkadaşlar gerçekten böyle evler var ve çoğunda inanmayacaksınız çocuklu aileler yaşıyor bile demişti :skandal:

Back