- 31 Ağustos 2018
- 8.602
- 20.330
- 298
çocuklarla uğraşmaktansa cam silmeyi yeğliyordur o
ya bi sosyal aktivitesi yoktur yani illaki bir şeyi eksik yapıyordur.
Bir insanın kapasitesi belli günün 24 ssaatliği belli...
Bende bebe var duş olayı bana lüks geliyor . Ama kahve asla kaçmaz şimdi iş bitti çocuk yıkanıp uyutuldu. İns oturmayı düşünüyorumTemizlik sonrası düş ve kahvede bana çok iyi geliyor pis ortamda rahat edemiyorum
Oo bulasik makinesini 1 haftada mi aciyormus. E yemegi hangi tencere tabakla yapıyor ya, verdigi cevaplara cok bakmamistim oyleyse durum sıkıntı.
Haklı olduğunuz yerler var katılıyorum ama dalga geçerek hahaaaa nevresimlerin kokusu buraya kadar geldi demek mi çözüm.Ben çoğu kadının temizlik sevdalısı olduğunu, pürü pak dolaştığını düşünmüyorum. Herkes belli oranda yapıyor sadece. Kimi standardın altında, kimi standart ölçüde. Konusahibinin yazdıkları ise bambaşka bir boyut ve bazı üyelerin yazdığı gibi adı tembellik değil. Üşengeçlik, dağınıklık başka bir şey. Ve bence kişiden başka kimseye pek bir zararı yoktur. Bunun adı ise pis yaşam. “Pimpis”
Ne yazık ki çocuk olduktan sonra da düzeleceğini düşünmüyorum. Anca bi sihirli değnek değecek. Umarım yanılıyorumdur. Pis yaşam alışkanlıktır, ha diyince geçmez. Hatta bebek olunca artabilir çünkü her ne kadar konusahibi durumu sanal bebekler gibi emzir, alt değiştir, uyut gibi görse de, gerçekten uykusuz geceler ve yorgunluklar olacak.
Dalga da geçmem, akıl da vermem.
Keza verilen uzunnnn tavsiyeleri okuyacağından bile şüpheliyim.
Temizliğin fazlası için nasıl tedavi olunuyorsa, bu boyuttaki pisliğe bulanmışlık için de tedavinin şart olduğunu düşünüyorum. Tedavi olup öyle çocuk yapsalarmış keşke.
Okadar da değil ama yaDeprem oldugu gece herkes eve girmeye korkarken eve çıkıp camasir serdim can havliyle ev kokmasın diye. Sonra ben evdeyken tekrar siddetli bir artçı oldu da ödüm bokuma karışmıştı:)
Ayyşşş verdiğiniz cevaplardan nekadar sorumsuz birisiniz. Pandemi dönemi nasıl bukadar rahatsınız?Hijyen mi yakarım ben onları ütülerken
Aynen bencede fake konu.Arkadaş çatır çatır dalga geçiyor hepimizle yeminle. başka bir açıklaması yok.
Peki Nasıl düzen oturtulur onu merak ediyorum ama herkes şaşırdığıyla kalmış
konunun ara sayfalarini okuyamadim sanirim konu sahibi insanlarla dalga gecmis o yuzden tavsiye veremiycem. ben baska bir sey sormak istiyorum bu kadar temizlik tavsiyesini bulmusken.Nooption D damdan en cok siz cevap verin pls
her gun evi supurup vileda ile silmek+banyolari temizlemek+her gece el havlularini yikamak abartili midir? yani evdeki tek rutin bu. 2 gunde bir falan da toz almak diyelim. olmasi gereken mi bu yoksa abarti mi?
Rencide etmek istemiyorum da siz bebeğiniz doğunca ona gereken hijyenik ortamı nasıl sağlayacaksınız? Daha bebek yokken yapamadığınız işleri,doğduktan sonra uykusuz yorgun haldeyken nasıl yapacaksınız?İlk aylar bebeğinize ütülü kıyafet nasıl giydireceksiniz?Ya işte öylede tek bişeyle bitmiyoki mesela 15 gün önce bi misafir geldi pasta yapmıştım bitmedi dolapta kurudu kaldı e borcamda çikolatalı bide nasıl çıkar onlar
Arkadaş çatır çatır dalga geçiyor hepimizle yeminle. başka bir açıklaması yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?