- 11 Eylül 2024
- 122
- 143
- 22
-
- Konu Sahibi colcicegi_1
Ya her insan cok kısmetli olmuyor bu birazda yetişme tarzından dolayı. O yüzden düzgün kisiler karsıma cıkmısken degerlendirmek istedimYo siz çekici değilsiniz. Kendininizden Tümevarım yapmayın
Maaşlı için demişsin.çekiciliğe dememişsin ki.aman ne güzel.cevap verdin.Yo siz çekici değilsiniz. Kendininizden Tümevarım yapmayın
23 oluyorum 3 aya. Dolayısıyla ciddi ilişki istediğim için ve bu ilişkide yaklaşık 2-3 sene süreceği için dedim22 yas ve tek kursun mu? Niye yahu?
2-3 sene ciddi ilişki yapacağınızı nerden biliyorsunuz, adamlar o vakte kadar buhar olacak belki?İşe girmeden evlenmiyorummm. Ciddi bir ilişki 2-3 sene sürmüyor mu yahu bu süreçte ikisine asılmak istedim. Neyse demekki evlilikte mutluluk vs yok herkes icimi bayılttı yeminle
Sana üşüşmüyolar. Seni çevrende tanımayan yok, herkes hızlı yaşamıyor hayatı.Evet erken ama kimse kimseye maaşlı diye üşüşmüyor. Yılların şehir efsanesi.
İkisi de uzun ciddi ilişki isteyen insanlar çünkü. Tabiki ilerde beni beğenmeyip belkide tüyeceklerdir. Ama şuan için kafa yapıları böyle2-3 sene ciddi ilişki yapacağınızı nerden biliyorsunuz, adamlar o vakte kadar buhar olacak belki?
Flört etmek istemiyorum diyorsanız hiç girmeyin, bunlardan ayrılıp başkası ile konuşursunuz, o da olmaz başkasıyla falan. Belli olmaz ki o işler.İkisi de uzun ciddi ilişki isteyen insanlar çünkü. Tabiki ilerde beni beğenmeyip belkide tüyeceklerdir. Ama şuan için kafa yapıları böyle
Neden peki diğerinin cok cabalaması meselaKafama silah dayayıp mutlaka birini seçmen lazım deseler Mehmet derim.
Bulduk da bir ilişkiye başlayamadım ki becerip deben düşünene kadar aylar geçiyor
30 yaşına kadar boşta gezmiş, zorla bi askerlik yapıyor bu yaştan sonra, iki ilgi gösterdi diye bişey sanmışsınız, ama sizin çabanızla paranızla olacak ilerde ne olursa, ona kalsa yaşarsınız kıt kanaat.Neden peki diğerinin cok cabalaması mesela
Ya ben meslek olarak iyi bir konumdayim, karsimdakinden de onu beklerdim. Çok çabalayanın b.ku seyrek düşer valla uzun sürmez genelde bu ilgiNeden peki diğerinin cok cabalaması mesela
İkisi de cepte diyorsun yani.
Onların seninle evlenmek istediğinden nasıl bu kadar emin olabiliyorsun?
Karamsar değilim ki.Sen bugün karamsarsın haa.önceki konudaki mesajını da okudum
İkisini aynı anda idare etmek asla söz konusu bile değil. Ben onlara bir adım atmadımHangisine şaşayım bilemedim. Aynı anda iki adamı idare edip gelip burada rahat rahat anlatmana mı, 22 yaşında bu kafa yapına, bu vizyonuna mı? Te