- 17 Aralık 2018
- 354
- 317
-
- Konu Sahibi tambirleydiii
hep aynı pozisyonda mi deniyorsunuzuzMerhabalar hanımlar.. benim de bir sorunum var şu ki ; 8 aylık evliyim kocamla ilişkiye de giriyoruz ama zarım yırtılmıyor bir türlü. Ayrıca bacaklarımı da acamıyorum ve hiç bi şekilde dokundurtamıyorum. Aslında vajinismus değilim bence cünkü eşim yaklaşabiliyor ama yine de kasılıyorum olmuyor nedeni nedir acaba ? Şimdiden cevaplarınız için teşekkürler
farklı pozisyonlarda denemeye calışıyoruz ama ben pek bi stres oluyorumhep aynı pozisyonda mi deniyorsunuzuz
ön sevişmeye yoğunlaşın ve atağa geçin :))sizin için en rahat pozisyonu keşfedin olur biterfarklı pozisyonlarda denemeye calışıyoruz ama ben pek bi stres oluyorum
Ya ön sevişmeyi cidden uzun tutuyoruz ama yine de olmuyor olmuyor cıldırcamön sevişmeye yoğunlaşın ve atağa geçin :))sizin için en rahat pozisyonu keşfedin olur biter
öyle düşünme canım..yani kendini beceriksiz hissetme ..olağan şeyler..eşin umarım anlayışlıdır ..ayrıca sevişince sende ıslaklık oluyor muYa ön sevişmeyi cidden uzun tutuyoruz ama yine de olmuyor olmuyor cıldırcamcok kötü cok beceriksz hissediyorum kendimi.
Evet ıslaklık oluyor. Ne alaka o olmaması mı gerekiyor. Eşim ise sağolaun cok anlayışlı . Biz işin zevkindeyiz tadını çıkar ona yoğunlasma diyo ama yinede o da dert ediyo biliyor görüyorum..öyle düşünme canım..yani kendini beceriksiz hissetme ..olağan şeyler..eşin umarım anlayışlıdır ..ayrıca sevişince sende ıslaklık oluyor mu
alakasi şöyle bazı kadınlarda olmuyor ve birleşme zamanında ağrı kasinti olabiliyorEvet ıslaklık oluyor. Ne alaka o olmaması mı gerekiyor. Eşim ise sağolaun cok anlayışlı . Biz işin zevkindeyiz tadını çıkar ona yoğunlasma diyo ama yinede o da dert ediyo biliyor görüyorum..
affedersin halk arasında domalma diye bir pozisyon var ben anca bu şekilde başarmıştım çünkü ilk bir ay bende senin durumundaydım..bu şekilde denedinmi hicEvet ıslaklık oluyor. Ne alaka o olmaması mı gerekiyor. Eşim ise sağolaun cok anlayışlı . Biz işin zevkindeyiz tadını çıkar ona yoğunlasma diyo ama yinede o da dert ediyo biliyor görüyorum..
Islaklık olduğu halde kasılabiliyorum. Ya acaba zarmda mı bi sorun var cok içerde ceya cok mu kalın ? Aslunda ben aynadan baktım gözüküyordu ufak bi delik ama kalınlığını ölçemedim yanlış yere mi deniyoruz o da cok tecrübesiz bilmiyor kialakasi şöyle bazı kadınlarda olmuyor ve birleşme zamanında ağrı kasinti olabiliyor
bence onunla alakası yoktur ..tamamiyle psikolojin bir durum ..zihinde biten birseyIslaklık olduğu halde kasılabiliyorum. Ya acaba zarmda mı bi sorun var cok içerde ceya cok mu kalın ? Aslunda ben aynadan baktım gözüküyordu ufak bi delik ama kalınlığını ölçemedim yanlış yere mi deniyoruz o da cok tecrübesiz bilmiyor ki
delikle yada çok içerde olmasıyla alakalı değil..bir ara rahim filmini çekin benceIslaklık olduğu halde kasılabiliyorum. Ya acaba zarmda mı bi sorun var cok içerde ceya cok mu kalın ? Aslunda ben aynadan baktım gözüküyordu ufak bi delik ama kalınlığını ölçemedim yanlış yere mi deniyoruz o da cok tecrübesiz bilmiyor ki
Ayy doktor alttan muayene ediyor ben yaptıramam kidelikle yada çok içerde olmasıyla alakalı değil..bir ara rahim filmini çekin bence
tıpta ayıp yokturAyy doktor alttan muayene ediyor ben yaptıramam kiüff yaneden her zorluğy kadınlar ceker ki ??
Ayıptan değil de ben korkuyorum dokundurtmayatıpta ayıp yoktur
bence madem bacaklarınızı açamıyorsunuz güzel bir ön sevişmeden sonra (yani iyice o moda girin ne bilim güzel iç çamaşır falan boya vs) eşiniz kayganlaştırıcı falan sürsün ve sizde az önce bahsettiğim pozisyonu deneyin ..neden olmasinAyıp değil de ben jorkuyorum dokundurtmaya :’(
Bu arkadan mı oluyor acaba nasıl kiaffedersin halk arasında domalma diye bir pozisyon var ben anca bu şekilde başarmıştım çünkü ilk bir ay bende senin durumundaydım..bu şekilde denedinmi hic
evet ..erkek bu pozisyonda daha rahat yaklaşabiliyor..eğer yeteri kadar ıslaklık olmamışsa jel sürüp bu şekilde yaklaşsın..Hiç denemediniz galibaBu arkadan mı oluyor acaba nasıl ki
Yani arkadan yaklasmak dinen caiz değil diye biliyorum bu yüzden denemedik evetevet ..erkek bu pozisyonda daha rahat yaklaşabiliyor..eğer yeteri kadar ıslaklık olmamışsa jel sürüp bu şekilde yaklaşsın..Hiç denemediniz galiba