İki damla..

Çekilin, yeni deneyimlemis, anıları taze biri olaraktan bilgilerimi paylaşayım :KK70:

Öncelikle tavsiyem güzel bir on sevişme yapıp, vajinanın islanmasini sağlamak.

Benim vajinam biraz dar, giriş problem oluyor.
Ilk defa yaparken de, şimdi de bacak omuza diye tabir edilen pozisyonda yapıyoruz. Çok daha kolay oluyor. Bu pozisyonu önerebilirim

Kendinizi partnerinizin ellerine bırakın, ona güvenin :)

Bir süre acıyor, amanın zevkli dedikleri şey bu muymuş diye düşünüyorsunuz ama sonradan geçiyor ve kendinizi zevkin dalgalarına bırakıyorsunuz :)
Bir süre acıyor da o süre ne kadar ? İki kere yaptık henüz ikisinde de çok ağrım ve acım oldu. Şimdi 3.yü yapmaya korkuyorum beyin kodladı otomatik artık hep acıyacak diye vajinismus olmaktan korkuyorum valla bende.

bacaklarınızı açtırmıyorsanız, hiç dokundurtmuyorsanız, hala bakireyseniz "ilişkiye giriyoruz" dan kastınız ne ben onu anlamadım :işsiz: vajinismus gibi duruyor anlattıklarınız.

Islaklık olduğu halde kasılabiliyorum. Ya acaba zarmda mı bi sorun var cok içerde ceya cok mu kalın ? Aslunda ben aynadan baktım gözüküyordu ufak bi delik ama kalınlığını ölçemedim yanlış yere mi deniyoruz o da cok tecrübesiz bilmiyor ki

Canım kızlık zarı yırtılması zorunlu birşey değildir. Bunu belirtmek isterim. Bazılarında esnek bazılarında ilk ilişkide direk yırtılabilir. Böyle durumlarda lütfen herkesin yaptığı gibi kesin zar kalın ya da sorun var demeyin. birçok vajinismus hastası böyle doktora gidiyor. Doktorlar zarın kalın operasyon diyorlar hopp ameliyat. Doktorun böyle dediği halde dinlemeyip daha sonra hiçbir sorun yaşamadan hayatına devam eden o kadar insan var ki. Yani zarın yırtılmak zorunda değil. Bu herkeste aynı değildir.

X