İki damla..

Bir süre acıyor da o süre ne kadar ? İki kere yaptık henüz ikisinde de çok ağrım ve acım oldu. Şimdi 3.yü yapmaya korkuyorum beyin kodladı otomatik artık hep acıyacak diye vajinismus olmaktan korkuyorum valla bende.

bacaklarınızı açtırmıyorsanız, hiç dokundurtmuyorsanız, hala bakireyseniz "ilişkiye giriyoruz" dan kastınız ne ben onu anlamadım vajinismus gibi duruyor anlattıklarınız.

Canım kızlık zarı yırtılması zorunlu birşey değildir. Bunu belirtmek isterim. Bazılarında esnek bazılarında ilk ilişkide direk yırtılabilir. Böyle durumlarda lütfen herkesin yaptığı gibi kesin zar kalın ya da sorun var demeyin. birçok vajinismus hastası böyle doktora gidiyor. Doktorlar zarın kalın operasyon diyorlar hopp ameliyat. Doktorun böyle dediği halde dinlemeyip daha sonra hiçbir sorun yaşamadan hayatına devam eden o kadar insan var ki. Yani zarın yırtılmak zorunda değil. Bu herkeste aynı değildir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…