- Konu Sahibi tambirleydiii
Bacaklarimi acamiyorum ve dokundurtmuyorum derken? Birlesme saglaniyomu? Bana vajinismussun gibi geldi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tatlim alemsin ya:)) ben arka derken anüsü kastetmedim ki:))Yani arkadan yaklasmak dinen caiz değil diye biliyorum bu yüzden denemedik evet
Ya bence o şekilde daha zor. En temizi klasik misyoner mi deniyor otatlim alemsin ya:)) ben arka derken anüsü kastetmedim ki:))
evet en temizi misyoner :))ondan sonrada terazi yada domalmak:)))Ya bence o şekilde daha zor. En temizi klasik misyoner mi deniyor o
Ya o kelime ne biçim çirkinevet en temizi misyoner :))ondan sonrada terazi yada domalmak:)))
evet ama malesef oyle:))Ya o kelime ne biçim çirkin
orgazm oluyormusunuz :))Çekilin, yeni deneyimlemis, anıları taze biri olaraktan bilgilerimi paylaşayım
Öncelikle tavsiyem güzel bir on sevişme yapıp, vajinanın islanmasini sağlamak.
Benim vajinam biraz dar, giriş problem oluyor.
Ilk defa yaparken de, şimdi de bacak omuza diye tabir edilen pozisyonda yapıyoruz. Çok daha kolay oluyor. Bu pozisyonu önerebilirim
Kendinizi partnerinizin ellerine bırakın, ona güvenin :)
Bir süre acıyor, amanın zevkli dedikleri şey bu muymuş diye düşünüyorsunuz ama sonradan geçiyor ve kendinizi zevkin dalgalarına bırakıyorsunuz :)
Oluyordur pek tecrübeli maşallah :)orgazm oluyormusunuz :))
aynen :))Oluyordur pek tecrübeli maşallah :)
Diğerlerini biliyorum da terazi ne ki ola?onu ilk duydum daha,saf miyim neyimevet en temizi misyoner :))ondan sonrada terazi yada domalmak:)))
Valla teraziyi ben bile bilmiyorumDiğerlerini biliyorum da terazi ne ki ola?onu ilk duydum daha saf miyim neyim
Kız hayret iyi saf değil mişimValla teraziyi ben bile bilmiyorum
Googleladım çıkmadı, hep terazi burcunun kamasutra pozisyonları falan çıktıKız hayret iyi saf değil mişim
Ahaha bende hemencik Google'a koştum ama burçlara göre seks pozisyonları cikti dur hemen kınama ya,o üye sesimizi duyar gelir,açıklar bizim için benceGoogleladım çıkmadı, hep terazi burcunun kamasutra pozisyonları falan çıktı
Terazi pozisyonundan bahsedip bizi merakta bırakan üyeyi esefle kınıyorum
teraziyi de biliyon sankiDiğerlerini biliyorum da terazi ne ki ola?onu ilk duydum daha,saf miyim neyim
hu hu ben geldimAhaha bende hemencik Google'a koştum ama burçlara göre seks pozisyonları cikti dur hemen kınama ya,o üye sesimizi duyar gelir,açıklar bizim için bence
Yok valla bilmiyom,söyle de öğrenek belki bildiğim bı pozisyondur da adını ilk duyuyorumdurteraziyi de biliyon sanki