- 8 Mart 2015
- 25.105
- 1
- 81.229
- 598
- Konu Sahibi strawberry_cake
Bacım sen ne diyorsun?Düzenleme Süresi dolmuş ekleme yapmaya geldim.
O vakitler buzluğumda yemek bulundurırdum. Mesela sulu köfte toplarını buzluğa koyardım. Yine haslanöış bezelye nohut vs de olurdu. Birleşince ir yemek hem de dengeli besin.
Sevdikleri ne varsa koyun buzluğa yemek derdi olmasın. Küçükken çoraplarını hep aynı düz beyaz alırdım katlanması kolay olsun diye. Hersey pratikliğe yönelik. Tuvalete de erken alıştır adım her ikisi de 3 tasını 3 4 ay gecmişti.
Evde vakit gecirince ev dagılıp dökülüyor bir yandan o yuzden mevsim uygunken Bahceye inerdik hep. Evde de 3 tas çocuguna hamur kinetik kum vs de verilebilir. Benimkiler resim çok yapardı o yasta. Mesela 3 yasındaki in eline makas verin dergileri resimleri kesip kesip dursun
Bir dönem buzdolabı nagnetlerini makasla kesmiştim dolaba onlarla resim yapıyorduk. Bazen ben yer dilerken onlara bez verip kurulayın diyordum. Aklınıza ne gelirse onları katıyordum. Çok delirince de sulu oyunlar. Balon köpüğü yapmak, parmak boyası, gibi.
3 yas Çocugu mercimek pirinc gibi minik bakliyat da sever. Karıstırın seriye mercimegi verin eline seçsin. Aklıma geldikçe eklerim.
Ben TV tablet de hiç acmıyordum. Böyle böyle büyüdüler. Ama çok zor günlerim çok çıldırmalarım oldu.
O buzluğa atılacaklar ne zaman yapıldı?
Evde kinetik kum mu, başımıza iş çıkarma.
Hamur desen oralarına buralarına teperler.
Tuvalet hiç deme, taktım küçüğe bezi geri, anamı ağlattı.
Mümkünse askere gidene kadar takmayı planlıyorum ben.
Temizlik desen benimkiler de yapar ama tükürerek temizliyorlar.