- 23 Ağustos 2012
- 49.678
- 230.422
-
- Konu Sahibi Sedakaya61
6 ay kalıcak 1 ayda bir gelecek çocuklar büyüğü 5 diğeri 4 erkekler
Bakış açısıyla alakalı Tacro sen gayet motive edici bir yorumda bulunmuşsun hak arayamazsin mi demişsin bazıları okuduğunu anlayamıyor sanırım gayette mükemmel annelik yapıyorsun evet arkadaşta birkaç ay idare edebilir korkmasın ömür boyu çocuklarıyla tek yaşayanlar var bakıp haline sukredip biraz güçlü kalabilir...Yapabilir miyim diye sordu birkac ay bende yaşam seklimin bu olduğunu söyledim..Sonuçta bende 2 el 2 ayaklı aynı cinsiyetten olan bir insanım..Tam aksine motive olmuştur benim mesajımı okuduktan sonra millet böyle yaşıyormuş ya ben birkaç ay gayet de yapabilirim diye
6 aydan bir şey olmaz. Ama sonra para tatlı gelip daha uzun giderse sıkıntı6 ay kalıcak 1 ayda bir gelecek çocuklar büyüğü 5 diğeri 4 erkekler
Kesinlikle yorumumun gayet motive edici olduğunu düşünüyorum,Ama yapabildiklerimiz bazılarının hoşuna gitmedi ki bu yapıcı yorumuma bile negatif yaklaşıldıBakış açısıyla alakalı Tacro sen gayet motive edici bir yorumda bulunmuşsun hak arayamazsin mi demişsin bazıları okuduğunu anlayamıyor sanırım gayette mükemmel annelik yapıyorsun evet arkadaşta birkaç ay idare edebilir korkmasın ömür boyu çocuklarıyla tek yaşayanlar var bakıp haline sukredip biraz güçlü kalabilir...
Özlem zor oluyor. Yoksa bakarsınİki çocukla evde kalıp eşini gurbete yollayanlar bakabilir mi ?
Sizce iki çocukla bir evin içinde idare edebilir miyim eşim çok yardımcı oluyordu bana şimdiden moralim yerlerde acaba sıkıntı çekermiyim?
Birde çocuklarım küçük sizce yapabilir miyim?
İdare edersiniz yaz geldi zaten parka bahçeye çıkartın Allah kavustursuİki çocukla evde kalıp eşini gurbete yollayanlar bakabilir mi ?
Sizce iki çocukla bir evin içinde idare edebilir miyim eşim çok yardımcı oluyordu bana şimdiden moralim yerlerde acaba sıkıntı çekermiyim?
Birde çocuklarım küçük sizce yapabilir miyim?
Artı daha çok zor söz dinlemiyorlar her çocuk bir değilO zaman dayanacaksınız. Sayılı gün çabuk geçer. Eh yaz da geliyor zaten. Çocukları parka çıkarır durursunuz. Bebek değillerse öyle çok zorlukları olmaz.
Sanırım biraz fuzuli harcama yapıyoruzKira olmayıp 30 bin yetmiyor mu çocukların bezlenmesi bitmiştir ne gibi harcamalarınız var mal edindiyseniz bir şey diyemem ama diğer türlü sıkıntı 30 bin yetmemesi
Akrabaları ile çalısıcak eşim Giresun’a gidiyorÇok uzun değilmiş yaf bence geçer. Nereye gidiyor? Güzell bir yerse, işi de beğenirse belki siz de sonrasında gidersiniz?
Hay Allahım gurbet deyince gözümde Rusya, Almanya, Hollanda gibi ülkeler canlandı başka şehir desene yahu gurbet neAkrabaları ile çalısıcak eşim Giresun’a gidiyor
Olucak inşallahBenim eşim de bir süre gitmişti, oğlum da çok küçüktü. Öncesinde pedagoga danışmıştık. Çok uzun süreli olmadıkça sıkıntı olmaz ama bu süreçte oğlan çocuğunun önünde dayı, dede gibi rol modeller olsun demişti, aklınızda bulunsun..
Gurbet işte burda öyle diyiliyorHay Allahım gurbet deyince gözümde Rusya, Almanya, Hollanda gibi ülkeler canlandı başka şehir desene yahu gurbet ne
Keyfimden vermiyorumÇocuklar neden hala kreşe anaokuluna gitmiyor?
İnşallah6 ay çok uzun bir süre değil, ben de yaşadım gerçi ben çalıştığım için ailemden destek almıştım. Konu sahibi çalışmıyorsa 6 -8!ay idare edilir diye düşünüyorum
Konu güçsüzlük değil zaten konu burda kimse yok annemler köyde oturuyor yapabilir miyim diye düşünüyorum sadece bunun çöpü ekmeği çocukların istekleri biter miBakış açısıyla alakalı Tacro sen gayet motive edici bir yorumda bulunmuşsun hak arayamazsin mi demişsin bazıları okuduğunu anlayamıyor sanırım gayette mükemmel annelik yapıyorsun evet arkadaşta birkaç ay idare edebilir korkmasın ömür boyu çocuklarıyla tek yaşayanlar var bakıp haline sukredip biraz güçlü kalabilir...