- 21 Nisan 2018
- 8.118
- 30.179
- 36
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hanımlar merhaba bu sefer size ablam için yazıyorum. O da ne yapacağını bilemedi ve buraya bir soralım fikir alalım dedik. Eniştem akrabalariyla çok sık görüşen birileri aile olarak. Yalnız şöyle bir durum var ki bize göre pek sınır bilmezler. Evlerine 1 saatlik uzaklıktaki dayısı ve ailesi var onlara gidiyorlar yani ayda 1ya da 3 kere diyeyim.Kaynanasi falan orda kalıyorlar gidince eniştem ablama sen de kal kocan nereye sen oraya diyor sorun şu ki ablamda kalır ama kırk yılda bir yani pek başka yerde uyuyamıyor.Enistem ise bu konuda ısrarcı yani diyelim ki ablam kaldı ama başka zaman hayır derse problem çıkacak gibi diyor. Eniştem evin içinde ablama çok yardımcı içkisi sigarası olmayan birisi. Ama aileci ne yazık ki. Ablamda yeri gelip kalabilcegini kırk yılda bir olursa diye söylemiş. Uzak olsa kalınır yakin yerde niye kalayım diyor, bir de enistem sen gelmek istemezsen ben bazen 1 gece gider kalırım demiş asıl problem bu insan eşini bırakıp akrabasında kalır mı hiç siz ne dersiniz.
Anladım demek istediğinizi. Burada öyle örnekler can sıkıcı gerçekten. Ama siz kendinizden de örneklendirdiğiniz gibi bizler sosyal içiciyiz, ancak görümcem maalesef alkolik mesela ve gerçekten çok fena bir durum...anlatılacak gibi değil... Eşim de benimle evlendi şimdi ise gidip ailesine (hem ablasına hem de anasına babasına) dadılık ediyor. Ben çekemem. Ha yeni bir ilişki istesem ya da hayatımla ilgili farklı bir şey yapmak istesem boşanırdım. Şimdi evet bekar gibi yaşıyorum. Uzak mesafe ilişkisi olan bir bekar gibi.Sizin kocanızın aşırı sosyalliği, tuhaflıkları yetmez gibi bir de şimdi ayrı şehiri çıktı. Hem de ailesi için. Bu benim için net boşanma sebebi. Dediğiniz gibi bekar gibi yaşayacaksam evli kalmamın sebebi yok derdim.
Bağlantı da çok net aslında. İçki sigaradan bin kat beter sorunları yazıyorlar burada sonu mutlaka içkisi sigarası yok oluyor mesela.
Döven söven yada aileci olan yada kumarbaz tipler için alkol almıyor sigara içmiyor diye makbul adam olmuyor. Benim tepkim buna.
Kötü kötü adamları normal alışkanlıkları yok diye yüceltmek sorun.
Ablanız gelip burda kendi başına konu bile açamiyor, nereye çekilirse oraya gidiyor gibi. O yüzden eşide ne derse onu yapsınHanımlar merhaba bu sefer size ablam için yazıyorum. O da ne yapacağını bilemedi ve buraya bir soralım fikir alalım dedik. Eniştem akrabalariyla çok sık görüşen birileri aile olarak. Yalnız şöyle bir durum var ki bize göre pek sınır bilmezler. Evlerine 1 saatlik uzaklıktaki dayısı ve ailesi var onlara gidiyorlar yani ayda 1ya da 3 kere diyeyim.Kaynanasi falan orda kalıyorlar gidince eniştem ablama sen de kal kocan nereye sen oraya diyor sorun şu ki ablamda kalır ama kırk yılda bir yani pek başka yerde uyuyamıyor.Enistem ise bu konuda ısrarcı yani diyelim ki ablam kaldı ama başka zaman hayır derse problem çıkacak gibi diyor. Eniştem evin içinde ablama çok yardımcı içkisi sigarası olmayan birisi. Ama aileci ne yazık ki. Ablamda yeri gelip kalabilcegini kırk yılda bir olursa diye söylemiş. Uzak olsa kalınır yakin yerde niye kalayım diyor, bir de enistem sen gelmek istemezsen ben bazen 1 gece gider kalırım demiş asıl problem bu insan eşini bırakıp akrabasında kalır mı hiç siz ne dersiniz.
Onun hesabı yok cnku ben de böyle bir site var fikir alalım dedim.Ablanız gelip burda kendi başına konu bile açamiyor, nereye çekilirse oraya gidiyor gibi. O yüzden eşide ne derse onu yapsın
Yani yakın yere de herzaman gidilip kalinmazki.Ablaniz farklı yerde uyuyamiyorsa gittikleri yerde gece eşini de uyandirsin o da uyuyamasin.Belki vazgeçer bu ısrarcı fikrinden.Hanımlar merhaba bu sefer size ablam için yazıyorum. O da ne yapacağını bilemedi ve buraya bir soralım fikir alalım dedik. Eniştem akrabalariyla çok sık görüşen birileri aile olarak. Yalnız şöyle bir durum var ki bize göre pek sınır bilmezler. Evlerine 1 saatlik uzaklıktaki dayısı ve ailesi var onlara gidiyorlar yani ayda 1ya da 3 kere diyeyim.Kaynanasi falan orda kalıyorlar gidince eniştem ablama sen de kal kocan nereye sen oraya diyor sorun şu ki ablamda kalır ama kırk yılda bir yani pek başka yerde uyuyamıyor.Enistem ise bu konuda ısrarcı yani diyelim ki ablam kaldı ama başka zaman hayır derse problem çıkacak gibi diyor. Eniştem evin içinde ablama çok yardımcı içkisi sigarası olmayan birisi. Ama aileci ne yazık ki. Ablamda yeri gelip kalabilcegini kırk yılda bir olursa diye söylemiş. Uzak olsa kalınır yakin yerde niye kalayım diyor, bir de enistem sen gelmek istemezsen ben bazen 1 gece gider kalırım demiş asıl problem bu insan eşini bırakıp akrabasında kalır mı hiç siz ne dersiniz.
Bu fikirde güzelmiş teşekkürler))Yani yakın yere de herzaman gidilip kalinmazki.Ablaniz farklı yerde uyuyamiyorsa gittikleri yerde gece eşini de uyandirsin o da uyuyamasin.Belki vazgeçer bu ısrarcı fikrinden.
Ama seçenekler arasında bu da olsun bence.Bu fikirde güzelmiş teşekkürler))
Bence de çok mantıklı geldi bana. )Ama seçenekler arasında bu da olsun bence.
bosver adam kalsin, ablan eve gelsin. kendisi plan yapsin, eglensin. dusunmeye bile degmez benceHanımlar merhaba bu sefer size ablam için yazıyorum. O da ne yapacağını bilemedi ve buraya bir soralım fikir alalım dedik. Eniştem akrabalariyla çok sık görüşen birileri aile olarak. Yalnız şöyle bir durum var ki bize göre pek sınır bilmezler. Evlerine 1 saatlik uzaklıktaki dayısı ve ailesi var onlara gidiyorlar yani ayda 1ya da 3 kere diyeyim.Kaynanasi falan orda kalıyorlar gidince eniştem ablama sen de kal kocan nereye sen oraya diyor sorun şu ki ablamda kalır ama kırk yılda bir yani pek başka yerde uyuyamıyor.Enistem ise bu konuda ısrarcı yani diyelim ki ablam kaldı ama başka zaman hayır derse problem çıkacak gibi diyor. Eniştem evin içinde ablama çok yardımcı içkisi sigarası olmayan birisi. Ama aileci ne yazık ki. Ablamda yeri gelip kalabilcegini kırk yılda bir olursa diye söylemiş. Uzak olsa kalınır yakin yerde niye kalayım diyor, bir de enistem sen gelmek istemezsen ben bazen 1 gece gider kalırım demiş asıl problem bu insan eşini bırakıp akrabasında kalır mı hiç siz ne dersiniz.
boyle insanlarda tatile gitme, ya da disarida yemek yeme kulturu yok. ancak akrabaya gidip tatil yapiyorlar (eve cokerek) ya da birine gidip yemek yiyorlar iykHa bunlar surekli sehir disina cikip yatiya mi gidiyorlar, ne issizlik, eniste beye para ve huzur batiyor herhalde.
hep kkda andigim bir arkadas kocasi var. arkadasimi bile annesi uygun buldu diye evlendi, asla evde bir bardagini degil makinaya koymak mutfak tezgahina bile koymaz, ictigini koltugun yanina yere birakir, kiz ailesinin yanina memlekete gittiyse evin yerlerinde kül - koltugunda sigara yanigi bulur - adam karim gelecek diye bir gram evi temizlemez, tuvalete sicar kalintisini temizlemez (ki bir kere misafirliğe davet edilmistik. arkadasim biz gelecez diye evi cicek gibi temizlemis yemekler yapmis. kocasi sicip ortada birakmis biz de görmüştük), annecidir annesinin ağzına bakmaz, cimridir, maasini dogru soylemez, param yok der- gelirken ekmek al desen sinirlenir, bir lamba takmaz, cocuguna asla bakmaz - ki zamanında minicik cocuga tokat atmis, sirf annesi gereksiz dedi diye parasi karisindan cikmasina ragmen cocugun yararına seylere kurslara okullara vs engel olur.İçki sigaradan bin kat beter sorunları yazıyorlar burada sonu mutlaka içkisi sigarası yok oluyor mesela.
Döven söven yada aileci olan yada kumarbaz tipler için alkol almıyor sigara içmiyor diye makbul adam olmuyor. Benim tepkim buna.
Kötü kötü adamları normal alışkanlıkları yok diye yüceltmek sorun.
Zaten anngili aynı şehirde ailemde yatabilir isterse diyorIyi ki sıra bizde diyip ablanıza kalmaya gelmiyorlar.. Kalmak istemiyorsa her defasında gitmesin ablanız, kararlı olsun az.. Akrabanın hanımıda iyiymiş habire yatılı gelen akrabalara ses etmemiş demek hiç..
Küçük şeylerle mutlu olmayı biliyor demek ki kadınhep kkda andigim bir arkadas kocasi var. arkadasimi bile annesi uygun buldu diye evlendi, asla evde bir bardagini degil makinaya koymak mutfak tezgahina bile koymaz, ictigini koltugun yanina yere birakir, kiz ailesinin yanina memlekete gittiyse evin yerlerinde kül - koltugunda sigara yanigi bulur - adam karim gelecek diye bir gram evi temizlemez, tuvalete sicar kalintisini temizlemez (ki bir kere misafirliğe davet edilmistik. arkadasim biz gelecez diye evi cicek gibi temizlemis yemekler yapmis. kocasi sicip ortada birakmis biz de görmüştük), annecidir annesinin ağzına bakmaz, cimridir, maasini dogru soylemez, param yok der- gelirken ekmek al desen sinirlenir, bir lamba takmaz, cocuguna asla bakmaz - ki zamanında minicik cocuga tokat atmis, sirf annesi gereksiz dedi diye parasi karisindan cikmasina ragmen cocugun yararına seylere kurslara okullara vs engel olur.
her neyse arkadasim yakınır yakınır sonra da der ki; içkisi yok kumari yok, aldatmadi yok. isten eve gelir. kocam iyi aslinda
Zaten annesigil aynı şehirde ailemde yatabilir isterse diyor enisteIyi ki sıra bizde diyip ablanıza kalmaya gelmiyorlar.. Kalmak istemiyorsa her defasında gitmesin ablanız, kararlı olsun az.. Akrabanın hanımıda iyiymiş habire yatılı gelen akrabalara ses etmemiş demek hiç..