iki cesit estetik gecirmis bir kadin estetik guzeli sayilirmi?

İçini rahatlatacaksa ne istiyosan yaptır bi daha gelmiyecez dünyaya içinde kalmasın.
Sonra bu ünlülerde estetiksiz güzel kaç tane var,aha angelina görüyosunuz yaptırmış silikonu büyük büyük geziyo herkeste aa dünyanın en güzeli vs diyo ve tabi bunun gibi daha birçoğu var.

Onlardan farkim ne.. kendimi kadin gibi hissedemiyorum

Ablacım bak Allah adı veriyorum lütfen kendi iyiliğin için estetik cerrahiye vereceğin parayı psikiyatriye ver. Senin için endişelendim ben. Şu bozulmuş paramparça olmuş beden algın düzelsin sonra istiyosan yine yaptır estetik. İstediğin cevabı alamadığın herkese beni anlamıyosunuz diyorsun. Lütfen yardım al.

Hem doğal güzellikten yanayım diyorsunuz hem de estetik yaptırsam estetik güzeli derler mi diyorsunuz.Neden hayatınız bu denli güzellik odaklı? Ya o kadar saçma ki.Kim karar verdi güzel veya çirkin olduğuna.Dudağımı yaptırmam o güzel diyorsunuz? Kime göre? Lütfen artık bu denli göreceli olan şeylere takılmayın.Tek bir güzellik algısı yüzünden artık herkes aynı ve güzel falan da değiller.Olduğunuz gibi kalmak ve kendinizi kabullenmek neden bu kadar zor?

estetik sevmiyorum ama cok rahatsizsa yaptir yani..artik su ekmek gibi bu isler..

bende mememi yaptircam ne var bunda? hicte kendimi estetik guzeli gibi hissetmem sanirim :) yeterki sekli guzel olsun ve hala kendimi guzel sexi hissedeyim. cok sukurki boyle olanaklar var..eskiden bizde das gibiydik napalim :) kotuyse yaptir imkanin varsa yani.

Ne taktiniz bu konuya bu kacinci konu acisiniz? Yaptirmak istiyorsan yaptirirsin bukadar milletin ne dusunecegini dusunmen cok sacma.

Çevrenden kimse fark etmiyor mu bu hallerini? Hiç mi eşin dostun yok? Acilen biri kolundan tutup psikiyatriye götürmeli seni. Allah akıl fikir versin

Sorduğun soru çok saçma olduğu için kimseden tam cevap alamiyorsun. Yoruma açık bı konu. Estetik güzeli sayılır mı? Diyelim ki sayılır. Napicaksin? Ben estetik güzeli olmak istemiyorum damga yemek istemiyorum diye yaptırmıcak misin. Bu kadar takiyosan yaptırma. Geçen de aynı konuyu actin

Estetikte dogallik arayamazsin cunku estetikli bir burun ne kadar dogal yapilirsa yapilsin anlasiliyor. Ve bence cok ciddi yamukluk yoksa ve sagligini etkilemiyorsa yaptirma pisman olabilirsin.
Meme konusu da disaridan gorunus olarak zaten ic camasir yardimiyla gayet buyuk gosterilebiliyor, kucuk meme rahatliktir.

Buyuk gogus degil. Orta boy gogus istiyorum cunku asiri kucuk. Bunun nesi tuhaf?

Tuhaf değil ama bir kaç sene sonra keşke dememek için biraz beklemek daha mantıklı. Şuan yaş itibariyle daha dışa dönüksünüz. Bende 22 yaşında öyleydim yani bu bir kusur değil bir geçiş süreci. Bir kaç sene sonra fikirleriniz, beğenileriniz ve öncelikleriniz değişecek. O zaman yaptırmak daha doğru olur diye fikrimi beyan ettim sadece.

Kendinde begenmedigin bir yerin varsa aynaya bakınca seni mutsuz ediyorsa estetik yaptırabilirsin tabiki.Burun zaten en çok yaptırılan yer ayrıca estetikli güzel deseler neolur ne farkeder hayatında ben sonuca bakarım.Memeye gelince hiç bulaşma derim çok yapay ve itici duruyor artık millet silikonlarini cikarttiriyor yabancı ülkelerde bile küçük göğüs tercih ediliyor.Hatta şu meşhur Esra Ceyda kardeşler bile cikarttirdi bak:)hiç gerek yok.Ama burun için birşey diyemicem seni çok mutsuz edip içine kapanık biri yapıyorsa yaptır kardeşim

Bence insanın kendini nasıl hissettiği önemli olan.. Başkası için asla estetik yaptırmam. Misal ben de memelerimi büyüttüm çünkü hiç yoktu ve erkek memesi nasılsa öyleydi. Dışarıdan tabi ki belli olmuyordu çünkü o sert kabuk gibi sütyenlerden takıyordum. Ameliyat oldum aynı o sütyen taktığım hali kadar büyüdü memelerim.. Dışarıdan bir şey değişmedi yani.. Zaten tesettürlüyüm, öyle başkası görecek diye de olmadım yani bu ameliyatı.. Ama verdiğim en güzel kararlardan biriydi, kendime özgüvenim geldi. İstiyorsan eğer kimseye sormak durumunda değilsin.

Kizlar bakin burnum bu sekilde. gulunce burun ucum dahada dusuyor ve genis bir burnum var..

Ben estetiğe karşı değilim şu ana kadar yaptırmadım ama ilerde her türlü teknolojik ve tıbbi nimeti düşünürüm neden olmasın daha iyi ve güzel hissedeceksem, estetik güzeli deseler ne olacak, Hatice değil netice önemli estetik "güzeli" güzel yani, bitti

Bende dis estetigi yaptırdım kimsede anlamadi kimsede estetik guzeli demedi :) burnu cirkin arkadasim vardi yapti o burun onu o kadar degistirmiski kimsede estetik guzeli demiyor kiza diyemez neden ozguveni var cunku sen estetik olsanda gene takacak bir kusurunu bulursun. Bu yuzden iyi dusun.

Burnumun fotosunu koydum sence asiri kotumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…