- 1 Eylül 2019
- 180
- 8
- 25
-
- Konu Sahibi Lavie-rose
Burda bir soru soruyorum ama kimse ciddi bir yorum yazmiyor. O yuzden tekrar soruyorum, baska bir amacim yok
Başkasının size taktığı sıfatın ne önemi var ki, önce bu fikri değiştirin. Kendinizi nasıl sevip beğenecekseniz onu yapın. Ne estetiksizken birinin size ayy burnun şöyle, memen böyle demesine takılın ne de estetik yaptırıp acaba estetik güzeli derler mi fikrine takılın. Kendinizi sevin gerisi önemli değil.Arkadaslar diyelimki bir kadin ortalama guzellikte, aslinda gayet guzel bir kadin ama kucuklugunden beri burnunu begenmiyor o yuzden burnunu yaptiriyor. Memeside yok denecek kadar kucuk oldugu icin kendi ozguveni icin memesinide yaptiriyor. Yaptirdigi bu 2 estetik dogal ve estetik oldugu anlasilmiyor. Su an sadece eskisinden daha iyi gorunuyorsa sizce estetik guzeli sayilirmi? Kendi adima konustum.. yaptirmayi dusunuyorum. 22 yasindayim. Aslinda herzaman dogalliktan yanayim su an estetigim yok ama sadece burnum ve mememe cok takintiliyimne dusunuyorsunuz estetikle ilgili?
Genelden bahsettimYapmayin yahu en az 2 konunuza gayet ciddi fikrimi yazdim, bir cok yorumu okuyup begendim. Kuyruklu yalan salliyorsunuz
Evet estetik güzelidir neticede burun yüzün önemli bi simgesi memelerde kadınlar için estetik açısından önemli sağlıkla ilgili bi probleminiz olmadığına göre güzelleşmek için estetik oluyorsunuz estetik güzeli olmak kötü bişeymi evrim geçirmiyceksiniz artık güzel kadın yok zaten estetiksiz kadın var ileri zamanlarda bende düşünüyorum..Arkadaslar diyelimki bir kadin ortalama guzellikte, aslinda gayet guzel bir kadin ama kucuklugunden beri burnunu begenmiyor o yuzden burnunu yaptiriyor. Memeside yok denecek kadar kucuk oldugu icin kendi ozguveni icin memesinide yaptiriyor. Yaptirdigi bu 2 estetik dogal ve estetik oldugu anlasilmiyor. Su an sadece eskisinden daha iyi gorunuyorsa sizce estetik guzeli sayilirmi? Kendi adima konustum.. yaptirmayi dusunuyorum. 22 yasindayim. Aslinda herzaman dogalliktan yanayim su an estetigim yok ama sadece burnum ve mememe cok takintiliyimne dusunuyorsunuz estetikle ilgili?