iki cesit estetik gecirmis bir kadin estetik guzeli sayilirmi?

bence siz psikiyatriye gidin bi türlü mutlu olamayacaksınız

haftaya da 3 tane estetik yaptıran estetik güzeli olur mu diye konu açarsınız

ayrıca birbirinin devamı konu açmak yasak değil mi siz sürekli aynı konuyu açıyorsunuz

Kimsenin ne dediğine takılma kendini nasıl beğeniyorsan o şekilde estetik yaptır ve yaşa önemli olan senin kendini beğenmen benim çalıştığım yerde bir çok arkadaşım burun estetiği yaptırdı ve bambaşka insanlar oldular ki sorunluydu burunları niye ömür boyu kemerli bi burunla dolaşasın ki ya da kocaman bi burunla iyi bir doktor bul ama onu çok iyi araştır doğal yapsın çünkü burun çok zor bi işlem göğüs silikonuna gelince onu ben de çok istiyorum ama ameliyat fobim yüzünden daha boğazımdaki nodülü aldıramıyrum keşke korkmasam hemen yaptırırım 75 bedenim 85 yaptırırım ama çok abartma yani, doğal yaptır ve mutlu ol :)

Bana kendinize biraz fazla takmışsınız gibi gelmiş.
Bence burnunuzun fotosunu koyup burnumu yaptırsam mı diye sorsaydınız daha faydalı olurdu sizin için.
Ayrıca Göğüs ilerde istemediğin kadar büyüyor merak etme 22 yas ne ki daha çocuksun.

Ne farkeder? Sonuçta güzel yani dağa güzel olacaksınız. Estetik güzeli olur ama önemli değil ki...

Burda nasil foto koyabilirim ki. Ayrica burnum buyuk olmasaydi burnun buyuk diye insanlar yorum yapmazdi. Yani hayatimda bunu 2/4 defa duydum

Kilo alinca ve hamilelikte buyuyor ama sonra eski haline donuyor. Kilo almayi dusunmuyorum zaten

Burda nasil foto koyabilirim ki. Ayrica burnum buyuk olmasaydi burnun buyuk diye insanlar yorum yapmazdi. Yani hayatimda bunu 2/4 defa duydum
Yaptırın herkes yaptırıyor. Hadi göğüsü düşünün anlarım da burun bir klişe. Burnum kötü olsa yaptırırdım.

Estetik yaptıracaksanız, estetik güzeli demelerine niye takılıyosunuz anlamadım. Deseler ne demeseler ne? Doğal güzel olsan ne olmasan ne? Hayat sizin hayatınız nasıl beğeniyorsanız kendinizi öyle yaşayın.

Estetik ameliyatin yan etkilerini sorsan anlayacağım ama estetik guzeli olmak gibi biseye kafani takmış olmani anlamıyorum.

Maddi imkanin varsa, sağlığın ameliyat olmana izin veriyorsa, ailen destekliyorsa neden olmayasın ki? Daha önce de yazdım, yaptır !

Dusunuyorum bari memem duzgun olsaydida onu yaptirmak zorunda kalmasaydim. Ne yapacagimdan emin degilim nasil emin olucagimida bilmiyorum. Bir yandan ikisini yaptir nolcak diyorum diger yandanda 1 yeri yaptir 2 fazla olur diyorum

Bende ciddi anlamda mukemmeliyetcilik var yani kendimi kusurlarimla kabul edemiyorum. O kucuk kusurlarima birsey yapmak istemiyorum cunku ozaman heryerimi estetik yaptirmaliyim. Ama en cok taktigim sey burnum ve memem. Onlari yaptirsam kesin daha ozguvenli olurum o yuzden galiba yaptiracam.. annem normalde estetige karsi, ama sen bu sekilde mutlu olucaksan yaptir dedi

Estetık bana gore fabrikasyon cıkısı urun gıbı
Yaptıranları kınamıyorum karsı da degılım fakat herkesı aynılastırıyor
Badem goz amelıyatı sısık dudaklar kalkık mınık burun balon göğüsler kare yüz hatları kalkık kaslar...
Ne bıleyım bana hepsı aynı partmış gibi geliyor.

Gogusler illa balon gibi mi olmali? Benim goguslerim su an yok gibi. Fizigime bedenime uygun bir meme orta buyuklukte yaptirmak istiyorum. Illa balon gibi gorunmesine gerek yok

Kendinizi nasıl mutlu hissediyorsanız öyle takılın. Millet güzel ama estetikli dese ne, demese ne?

Gogusler illa balon gibi mi olmali? Benim goguslerim su an yok gibi. Fizigime bedenime uygun bir meme orta buyuklukte yaptirmak istiyorum. Illa balon gibi gorunmesine gerek yok
Ee sonucta sılıkon??
Nasıl gebe kalıp dogurunca emzıreceksın. Sonucta bellı bır sure kullanıp cıkarttırılınca hıc takılmamıs gıbı dogal ve olması gereken buyuklukte meme dokusu kalmıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…