- 23 Ocak 2013
- 8.104
- 10.538
-
- Konu Sahibi Lavie-rose
Kimsenin ne dediğine takılma kendini nasıl beğeniyorsan o şekilde estetik yaptır ve yaşa önemli olan senin kendini beğenmen benim çalıştığım yerde bir çok arkadaşım burun estetiği yaptırdı ve bambaşka insanlar oldular ki sorunluydu burunları niye ömür boyu kemerli bi burunla dolaşasın ki ya da kocaman bi burunla iyi bir doktor bul ama onu çok iyi araştır doğal yapsın çünkü burun çok zor bi işlem göğüs silikonuna gelince onu ben de çok istiyorum ama ameliyat fobim yüzünden daha boğazımdaki nodülü aldıramıyrumArkadaslar diyelimki bir kadin ortalama guzellikte, aslinda gayet guzel bir kadin ama kucuklugunden beri burnunu begenmiyor o yuzden burnunu yaptiriyor. Memeside yok denecek kadar kucuk oldugu icin kendi ozguveni icin memesinide yaptiriyor. Yaptirdigi bu 2 estetik dogal ve estetik oldugu anlasilmiyor. Su an sadece eskisinden daha iyi gorunuyorsa sizce estetik guzeli sayilirmi? Kendi adima konustum.. yaptirmayi dusunuyorum. 22 yasindayim. Aslinda herzaman dogalliktan yanayim su an estetigim yok ama sadece burnum ve mememe cok takintiliyimne dusunuyorsunuz estetikle ilgili?
Ne farkeder? Sonuçta güzel yani dağa güzel olacaksınız. Estetik güzeli olur ama önemli değil ki...Arkadaslar diyelimki bir kadin ortalama guzellikte, aslinda gayet guzel bir kadin ama kucuklugunden beri burnunu begenmiyor o yuzden burnunu yaptiriyor. Memeside yok denecek kadar kucuk oldugu icin kendi ozguveni icin memesinide yaptiriyor. Yaptirdigi bu 2 estetik dogal ve estetik oldugu anlasilmiyor. Su an sadece eskisinden daha iyi gorunuyorsa sizce estetik guzeli sayilirmi? Kendi adima konustum.. yaptirmayi dusunuyorum. 22 yasindayim. Aslinda herzaman dogalliktan yanayim su an estetigim yok ama sadece burnum ve mememe cok takintiliyimne dusunuyorsunuz estetikle ilgili?
Kilo alinca ve hamilelikte buyuyor ama sonra eski haline donuyor. Kilo almayi dusunmuyorum zatenBana kendinize biraz fazla takmışsınız gibi gelmiş.
Bence burnunuzun fotosunu koyup burnumu yaptırsam mı diye sorsaydınız daha faydalı olurdu sizin için.
Ayrıca Göğüs ilerde istemediğin kadar büyüyor merak etme 22 yas ne ki daha çocuksun.
Yaptırın herkes yaptırıyor. Hadi göğüsü düşünün anlarım da burun bir klişe. Burnum kötü olsa yaptırırdım.Burda nasil foto koyabilirim ki. Ayrica burnum buyuk olmasaydi burnun buyuk diye insanlar yorum yapmazdi. Yani hayatimda bunu 2/4 defa duydum
Ama sonucta goguste onemli bir kadin icin.. memem gercekten yok denecek kadar kucukYaptırın herkes yaptırıyor. Hadi göğüsü düşünün anlarım da burun bir klişe. Burnum kötü olsa yaptırırdım.
Tmm onu da yaptırın.( Estetiği desteklemiyorum sağlık nedenleri ile.) Olan insanlarla görüşün. Daha mutlu olacaksınız yaptırın.Ama sonucta goguste onemli bir kadin icin.. memem gercekten yok denecek kadar kucukve orantisiz
Hayır dönmüyor eski haline.Kilo alinca ve hamilelikte buyuyor ama sonra eski haline donuyor. Kilo almayi dusunmuyorum zaten
Gogusler illa balon gibi mi olmali? Benim goguslerim su an yok gibi. Fizigime bedenime uygun bir meme orta buyuklukte yaptirmak istiyorum. Illa balon gibi gorunmesine gerek yokEstetık bana gore fabrikasyon cıkısı urun gıbı
Yaptıranları kınamıyorum karsı da degılım fakat herkesı aynılastırıyor
Badem goz amelıyatı sısık dudaklar kalkık mınık burun balon göğüsler kare yüz hatları kalkık kaslar...
Ne bıleyım bana hepsı aynı partmış gibi geliyor.
Ee sonucta sılıkon??Gogusler illa balon gibi mi olmali? Benim goguslerim su an yok gibi. Fizigime bedenime uygun bir meme orta buyuklukte yaptirmak istiyorum. Illa balon gibi gorunmesine gerek yok