- 21 Ağustos 2013
- 26.658
- 55.303
- Konu Sahibi Lavie-rose
Burnumun fotosunu koydum sence asiri kotumu
Bence abartı kötü diil
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Burnumun fotosunu koydum sence asiri kotumu
Ama yinede kotu yani abarti olmasa bileBence abartı kötü diil
Ama yinede kotu yani abarti olmasa bile
AnladimAşırı kötü mü diye sormuşsun ya ona istinaden yazdım
Nasıl kendini daha iyi daha güzel hissediyorsan öyle yap. Başkası estetik güzeli dese ne olur demese ne olurArkadaslar diyelimki bir kadin ortalama guzellikte, aslinda gayet guzel bir kadin ama kucuklugunden beri burnunu begenmiyor o yuzden burnunu yaptiriyor. Memeside yok denecek kadar kucuk oldugu icin kendi ozguveni icin memesinide yaptiriyor. Yaptirdigi bu 2 estetik dogal ve estetik oldugu anlasilmiyor. Su an sadece eskisinden daha iyi gorunuyorsa sizce estetik guzeli sayilirmi? Kendi adima konustum.. yaptirmayi dusunuyorum. 22 yasindayim. Aslinda herzaman dogalliktan yanayim su an estetigim yok ama sadece burnum ve mememe cok takintiliyim ne dusunuyorsunuz estetikle ilgili?
Kime sorsanız teoride doğallıktan yana zaten. Gel gelelim "doğallıktan yana olmak" insanın doğasına aykırı. Zira doğal olanla savaşmak, onu kendi memnuniyetimiz doğrultusunda eğip bükmek, degiştirmek için yaşayan tuhaf canlılarız. Yaşadıgınız hayata bi bakın, sonra dönün bi doğaya bakın, doğallık ile uzaktan yakından bi ilgimiz olmadıgını göreceksiniz.Arkadaslar diyelimki bir kadin ortalama guzellikte, aslinda gayet guzel bir kadin ama kucuklugunden beri burnunu begenmiyor o yuzden burnunu yaptiriyor. Memeside yok denecek kadar kucuk oldugu icin kendi ozguveni icin memesinide yaptiriyor. Yaptirdigi bu 2 estetik dogal ve estetik oldugu anlasilmiyor. Su an sadece eskisinden daha iyi gorunuyorsa sizce estetik guzeli sayilirmi? Kendi adima konustum.. yaptirmayi dusunuyorum. 22 yasindayim. Aslinda herzaman dogalliktan yanayim su an estetigim yok ama sadece burnum ve mememe cok takintiliyim ne dusunuyorsunuz estetikle ilgili?
Gayet güzelKoydum fotosunu simdi
Tamamen? :)Fikrimi söylüyorum;
Tamamen estetik güzeli sayılır.
Bence evet.Tamamen? :)
Estetik güzeli olmak neden o kadar kötü bir şey olsun ki?Arkadaslar diyelimki bir kadin ortalama guzellikte, aslinda gayet guzel bir kadin ama kucuklugunden beri burnunu begenmiyor o yuzden burnunu yaptiriyor. Memeside yok denecek kadar kucuk oldugu icin kendi ozguveni icin memesinide yaptiriyor. Yaptirdigi bu 2 estetik dogal ve estetik oldugu anlasilmiyor. Su an sadece eskisinden daha iyi gorunuyorsa sizce estetik guzeli sayilirmi? Kendi adima konustum.. yaptirmayi dusunuyorum. 22 yasindayim. Aslinda herzaman dogalliktan yanayim su an estetigim yok ama sadece burnum ve mememe cok takintiliyim ne dusunuyorsunuz estetikle ilgili?