- 17 Kasım 2015
- 1.741
- 4.139
-
- Konu Sahibi Lavie-rose
Burnunun sorun okdugunu dusunuyorsun ama yaniliyorsun burnun guzel.alnin ve cenen gerude oldugu icin seni rahatsiz ediyor halbuki buurnda bisiy yok.alnini ve ceneni yaptirmalisinKizlar bakin burnum bu sekilde. gulunce burun ucum dahada dusuyor ve genis bir burnum var..
Resim Yükle - Resim Görüntüleme Sayfası
Resim Yükle kolay ve fotoğrafın kalitesini bozmadan hızlı resim yükleyip paylaşabileceğiniz ücretsiz bir resim yükleme servisidir.resimyukle.xyz
Resim Yükle kolay ve fotoğrafın kalitesini bozmadan hızlı resim yükleyip paylaşabileceğiniz ücretsiz bir resim yükleme servisidir.resimyukle.xyz
Ben herzamn doğal yanayım bide sen çok abartılı konuştugun için iyi sonuç alamadın.Burda bir soru soruyorum ama kimse ciddi bir yorum yazmiyor. O yuzden tekrar soruyorum, baska bir amacim yok
Fahriye evcende burun estetiği varmı ki?Şimdi fikrimi söyleyim burun insanı olağanüstü değiştiren bir organ o nedenle burun estetiği kesinlikle insanı estetik güzeli yapar mı yapar Fahriye evcen i bile nasıl değiştirmiş ki hemen hemen tüm ünlülerde var. Ama yaptırmak istiyorsan yaptır bu sadece seni ilgilendirir. Güzelleşirsen de mis gibi işte 2 yıla herkes estetik olduğunu unutur merak etme. Memeye gelince o da kendini iyi hissetmekle alakalı. Benimkiler erken sarktı bebekten sonra cesaretimi toplayabilirsem ameliyat olmak isterim açıkçası bana kendimi daha iyi hissettirebilir neden olmasın
Baya dolaşıyor nette eski burunlu hali ordan biliyorumFahriye evcende burun estetiği varmı ki?
tmm dudak, yanaklar vs var ama burun yok diye biliyorum; çok az bi kemeri var çünkü eskiden beri o hala duruyor olsa onu düzeltmezmi bariz belli ama benim gördüğüm,belki doğal yapılmıştır bilmiyorum.
Bunu ilk defa duyuyorumBurnunun sorun okdugunu dusunuyorsun ama yaniliyorsun burnun guzel.alnin ve cenen gerude oldugu icin seni rahatsiz ediyor halbuki buurnda bisiy yok.alnini ve ceneni yaptirmalisin
Geçen gün bir baktım forumda dolaşırken kendimi estetik bölümünde buldum . Herkes mi burun yaptırır mübarek nerdeyse doğal insan kalmamış gibi birşey .
Tabi ihtiyaç varsa yaptırılır ama neyse birşey demicem yine ceza alırım
Canım neyi duymak istiyorsun, herkes sana fikirlerini yazdı zaten burada; belli ki yaptırmadan rahat edemeyeceksin sen lütfen yaptır ve kurtul artık. İnsanların fikirlerini de boşver artık çünkü onlarla da istediğin cevabı alamıyorsun...Huhuuuu kimse yokmu