iki cesit estetik gecirmis bir kadin estetik guzeli sayilirmi?

Merhaba
Burnunuzda asla üzülecek bir şey yok gayet hoş ama yaptırmak istiyorsanız yaptırın ne olcak 2020 olcak sene. Estetik güzeli lafını diyenlerin bir cogu kıskançlıktan bence. Günümüzde gayet doğal. Hatta gerekince 6 ayda bir botox v.s de yaptırılır. Çene için jawline v.s de yaptirabilir. Siz eğer kendinizi öyle mutlu hissedecekseniz yaptırın. kimseye bakmayın.
Ayrıca evlenen erkek arkadaslarimin neredeyse bütün eşlerinin burun ve dudakları yapılıydı :) ve estetigin özgüvenle ne alakası var ? Arkadaşınız saçmalamış.
Sadece kimileri kendi fiziklerine inanılmaz buyuk gelecek kadar göğüs popo falan yaptırınca -bence- kalitesiz duruyor. Siz zaten kendinize uygun yaptiracakmissiniz. Bence takılmayın dünyaya bir kere geldik istiyorsanız yaptırın :)

Şimdi fikrimi söyleyim burun insanı olağanüstü değiştiren bir organ o nedenle burun estetiği kesinlikle insanı estetik güzeli yapar mı yapar Fahriye evcen i bile nasıl değiştirmiş ki hemen hemen tüm ünlülerde var. Ama yaptırmak istiyorsan yaptır bu sadece seni ilgilendirir. Güzelleşirsen de mis gibi işte 2 yıla herkes estetik olduğunu unutur merak etme. Memeye gelince o da kendini iyi hissetmekle alakalı. Benimkiler erken sarktı bebekten sonra cesaretimi toplayabilirsem ameliyat olmak isterim açıkçası bana kendimi daha iyi hissettirebilir neden olmasın

Burnunun sorun okdugunu dusunuyorsun ama yaniliyorsun burnun guzel.alnin ve cenen gerude oldugu icin seni rahatsiz ediyor halbuki buurnda bisiy yok.alnini ve ceneni yaptirmalisin

Tabi ki estetik güzelidir. Ama sen mutlu olduktan sonra ne dediklerinin bir önemi yok. Estetikli veya değil önce kendini sev. Yani ben estetik yaptırayım, bana güzel desinler ama estetik yaptırmış demesinler gibi bi istek içindesin çok enteresan. İstersen çevrendekilerin ne düşünmelerini istediğini sağlayan bi iksir hazırlat herkes senin istediğin gibi düşünsün

Fahriye evcende burun estetiği varmı ki?
tmm dudak, yanaklar vs var ama burun yok diye biliyorum; çok az bi kemeri var çünkü eskiden beri o hala duruyor olsa onu düzeltmezmi bariz belli ama benim gördüğüm,belki doğal yapılmıştır bilmiyorum.

Baya dolaşıyor nette eski burunlu hali ordan biliyorum

Estetik güzeli nedir ki anlamadım ?
Makyajlı kadınlara da makyaj güzeli mi diyoruz ?
İçiniz nasıl rahat edecekse öyle yaşayın.Sadece şu barbie bebeğe benzemek için 986541541 operasyon geçirip ardından plastik insana ( insan bile demek istemiyorum,korkunç bir görüntü ) benzeyenlerden olmayın,size tavsiyem bu...

Geçen gün bir baktım forumda dolaşırken kendimi estetik bölümünde buldum . Herkes mi burun yaptırır mübarek nerdeyse doğal insan kalmamış gibi birşey .
Tabi ihtiyaç varsa yaptırılır ama neyse birşey demicem yine ceza alırım

Burnunun gayet güzel sen de çok güzel bir kızsın resimlerde görüldüğü kadarıyla.son dönemde bu güzellik meselesi takıntı oldu kadınlarda.genç yaşlı farketmiyor millet estetik bağımlısı olmuş.

Estetik de galiba sigara gibi
Bir başlayınca devamı geliyor
Önce meme demiştiniz şimdi burnum da kötü diyorsunuz
Eminim başka şikayetler de başlayacak
Her tanıştığınız insana ben estetikliyim demek zorunda degilsiniz dimi
Ve bence sayilirsiniz evet

Bunlar erkeklerin kadınları sınıflamak için bi' taraflarından uydurduğu terimler

Canınız nasıl istiyorsa öyle yapın

Ben de çok şaşırmıştım
Hep şey sanardım sadece ünlü insanlar estetik yaptırır falan

Huhuuuu kimse yokmu
Canım neyi duymak istiyorsun, herkes sana fikirlerini yazdı zaten burada; belli ki yaptırmadan rahat edemeyeceksin sen lütfen yaptır ve kurtul artık. İnsanların fikirlerini de boşver artık çünkü onlarla da istediğin cevabı alamıyorsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…