iki cesit estetik gecirmis bir kadin estetik guzeli sayilirmi?

Yok bisey duymak istemiyorumda estetik yaptirip ozguveni yerine gelen daha mutlu olan varmi merak ettim.

Aşırı derecede takıntılısın ya.
Kaç defa konu açtın buraya. Konu açabilirsin de bir türlü çözüme ulaşmıyorsun, söylediklerimizi kulak arkası ediyorsun. Olmak istiyorsan kendin için ol, iyi hissetmek için ol. Başkasına güzel görünmek için değil. Ha demek ki sen estetik olanları estetik güzeli olarak görüyorsun ki kendininde öyle görüleceğinden korkuyorsun, evet maalesef estetik güzeli oluyorsun.

Kadının kendisi ve doğal hali güzelse, basit estetikler yaptırdıktan sonra estetik güzeli denemez bence. önceki ve sonraki hali birbirinden tamamen farklı olan ve güzel sonuç alan insanlara estetik güzeli denilebilir diye düşünüyorum

Evet doğal güzel olmazsınız, estetikli güzel olursunuz. Ama buna neden bu kadar takılıyorsunuz? Estetik ameliyati olmanin amaci kusurlarini düzelttirip daha güzel olmak daha iyi hissetmek değil mi?

Sizin güzellik kavrami ile ilgili takıntılarınız var. Önce bunu aşmalısınız.

Biraz takintilisiniz hem yaptırmak istiyorsunuz hem kimse bilsin ya da estetik oldugunu fark etsin istemiyorsunuz. Neden başkasının fikri bu kadar önemli. Estetik güzeli olsanız ne olur yani? Ben burnumu yaptırdım 33 yaşındayım eskisine göre daha güzel oldu tabiki ozguvenim daha iyi şu anda ama eski burnumla da ozguvenliydim çünkü o da bendim önemli olan kendi hissettiklerim. Sadece Yüz güzelligi ile ozguven olmamalı yoksa yüzü muhteşem bilgisi sıfır magazinde gördüğümüz sacma insanlara benzeriz değil mi?

2 kere burnumu yaptırdım isteyen estetik güzeli desin umrumda değil. ben aynaya baktığımda gördüğümden çok memnunum.

Siz yanlis hatirlamiyorsam resim koymustunuz.burnunuz duzgundu.siz burnunuzu yaptirsaniz da sahane bir guzellikte olamayacaksiniz cunku sorun alin ve cenenizin geride olmasiydi yanlis hatirlamiyorsam.yani sadece burun kurtarmaz.dolgu da lazim size.ya da sadece dolgu cunku burun normal.
Estetik guzeli falan da olmazsiniz sadece oldugunuzdan daha iyi gorunursunuz.keske estetik yaptiran herkes afet i devran olsa ama yok öyle bisi

Kimin ne dediğinin önemi yok bence, kendini nasıl iyi hissediyorsan öyle görünmek hakkın.

Beden senin değil mi, istediğini yaptır. Niye başkalarına soruyorsun ki bunu? Mühim olan kendini nasıl mutlu hissedeceğin, kimin ne düşündüğü değil. Burnu memesi vs estetik olanları ben asla garipsemiyorum, kime ne ki zaten. Ha ben yaptırmam çünkü kendimi böyle seviyorum. Buna karar verecek olan sensin, meme mi burun mu hangisini yaptırayım diyorsun Allah aşkına. Oy mu kullanalım şimdi, yüzdeliğe vurup mu karar vereceksin?

Bence bir çeşitte sayılabilir..çünkü ben burnunu yaptırmadan önce kendimi hiç begenmeDim şimdi yaptırdım ve ciddi farketti etraf beni çok beğenmeye başladı..yani estetik güzeli olmuş oluyorum bu durumda:d

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…