iki cesit estetik gecirmis bir kadin estetik guzeli sayilirmi?

Ee sonucta sılıkon??
Nasıl gebe kalıp dogurunca emzıreceksın. Sonucta bellı bır sure kullanıp cıkarttırılınca hıc takılmamıs gıbı dogal ve olması gereken buyuklukte meme dokusu kalmıyor.
Arastirdim silikon olunca emzirmekte hic bir sorun olmuyor yani yoksa bende yaptirmak istemezdim. Sen belki anlamazsin ama memesiz olmak kotu birsey

Arastirdim silikon olunca emzirmekte hic bir sorun olmuyor yani yoksa bende yaptirmak istemezdim. Sen belki anlamazsin ama memesiz olmak kotu birsey
Evet benım anlayabılmem mumkun gıbı gorunmuyor zaten 90b cup'la

Sen olsan sende yaptirmayi dusunurdun bence
Cocuk dogurunca buyuyorlar bu yasta cok gereksız bır uygulama oldugu kanaatındeyım. Fakat dedıgım gıbı yaptıranlara saygım var. Senın bedenın senın kararın

22 yaşında estetik yaptırmazdım. Birgün kızım olursa onun da yaptırmasını istemem. 27den sonra bidaha düşünün bence. Ayrıca Burun çok kötüyse tamam ama büyük göğüs çok matah bişi değil zaten hamilelikte büyüyor göğüsler.

Buyuk gogus degil. Orta boy gogus istiyorum cunku asiri kucuk. Bunun nesi tuhaf?

Büyük göğüs istememiş arkadaş zaten sanırım, çok küçük olduğu için büyütmek istiyor biraz anladığım kadarıyla. Kadında küçüktense bence de büyük daha güzeldir, kadını göğüs vs gösteren şeyler bana göre... ama herkesin fikri farklıdır tabi.

Buyuk gogus degil. Orta boy gogus istiyorum cunku asiri kucuk. Bunun nesi tuhaf?
Hem nesı tuhaf yazmıssın arkadasa hemde dıyorsun kı ınsanlar bana estetık guzelı der mı?
Allahın vermediğini kuldan istiyorsun hemde o böyle der mi bu böyle der mi diyorsun. Ne yapsın sana burdaki insanlar. Yaptır dıyene sence oyle olur mu gogus buyutmek burun amelıyatı kucuk dokunuslar mı sence yazmıssın?
Sence bunlar kucuk dokunuslar mı allah askına?
Kucuk dokunus dedıgın bı dıs beyazlatma olur bi microbilding olur. Çatır çatır burnunu kırıyorlar senı bambaska bır ınsan yapıyorlar. Tabırı caızse fındıgı alıp yerıne mandalina koyuyorlar bunlar kucuk dokuslar olabılır mı sence?

Siz beni anladiniz. Tesekkurler :)

Evet olabilir

Ben estetik yapılmasına karşı değilim ayarı bozulmadıkça ve doğal durdukça ama evet ben estetik güzeli derim. Ha ama hem estetik yaptırıp paralar kıyıp çirkinleşen kadınlar var. Onlara hiç bir şey diyemem.

Tamamen ınsanların kendı kararı.Ama bence hiç birsey allahın yarattıgından guzel olmuo.

Allah neden baskalarina buyuk meme bana kucuk verdi ozaman? Ben bu sekilde dusunuyorum
Canım Allahın yarattığını sorgulamak düşmez bizlere isyan etme. Zaten Eminim kötü bir görüntü değildir ama sen madem bu kdr rahatsız oluyorsun yaptır ciddiyim. Kimsenin ne dediğine kulak asma estetik güzeliymiş vs o zaman. Bu kadar mı önemli insanlar senin için yahu? Kim ne derse desin sen kendin için yaptır o zaman...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…