iki cesit estetik gecirmis bir kadin estetik guzeli sayilirmi?

Yani teoride evet estetik güzeli oluyor.Doğal olmuyor neticede.
Ama estetikse estetik ne olmuş yani. Bir kadın kendini o şekilde daha iyi hissediyorsa no problem.
Kaş almakla burun estetiği olmanın hiçbir farkı yok benim gözümde. İkisi de doğal olan bir şeye müdahale sonuçta. Estetik diyince insanlar bir wow oluyor ama abartılacak bir şey değil diye düşünüyorum.

Burun fotoğrafınızı gördüm. Estetiğe kesinlikle karşı değilm ama o ameliyat masasına yatacak bir burnunuz yok inanım.

Arkadaslar burnumun fotosunu koydum yorumlarinizi bekliyorum. Buruna dolguda yapiliyor onuda dusunmustum ama dolguyla kuculmez herhalde

Burnum estetikli,ikinci bebenin emzirme olayı bitince memelerimi de yaptırcam. Çünkü öyle istiyorum konu kapanmıştır. Siz de özgüven sorunu var sanırım karakteriniz tam oturmamış siz 25i bekleyin bence,ne yapsanız pişman olacak gibisiniz.

Nasıl kendini daha iyi daha güzel hissediyorsan öyle yap. Başkası estetik güzeli dese ne olur demese ne olur

Kime sorsanız teoride doğallıktan yana zaten. Gel gelelim "doğallıktan yana olmak" insanın doğasına aykırı. Zira doğal olanla savaşmak, onu kendi memnuniyetimiz doğrultusunda eğip bükmek, degiştirmek için yaşayan tuhaf canlılarız. Yaşadıgınız hayata bi bakın, sonra dönün bi doğaya bakın, doğallık ile uzaktan yakından bi ilgimiz olmadıgını göreceksiniz.

Konu fiziksel görüntümüz olunca da durum aynı. Az ya da çok makyaj yapıyoruz. Saçımızı boyatıyoruz, maşalıyoruz, düzleştiriyoruz, boyunu biçimini değiştiriyoruz. Tırnaklarımızı renkten renge şekilden şekle sokuyoruz. En basitinden kıyafetlerimizi ihtiyaçlarımıza ve işlevselliğine göre değil bacak boyumuzu, belimizi, basenimizi nasıl gösterdiğine göre seçiyoruz.

Estetik yaptıranları yargılıyoruz çünkü başarılı bir estetik müdahaleye ulaşmak hala lüks. İyi ve güvenilir bir doktor bulup işin maddi külfetine katlanabilenlerin sayısı az. İpek kirpikleri, kalıcı makyajları, microbladingle baştan aşagı degişen yüz ifadelerini çok daha çabuk kabullendik mesela, çünkü daha hesaplı ve daha ulaşılabilir işlemler bunlar. Bir de tabi işlem ne kadar kalıcı ve geri dönülemez ise o kadar korkutucu, eldekinden de olma riski var günün sonunda.

Sonuca bağlarsak estetik yaptırırsanız bununla ilgili elbette çevrenizden olumlu ve olumsuz tepkiler alacaksınız. Hele saklamaya çalışır inkar ederseniz illa ki elestiri ve dedikodu malzemesi olacaksınız. Burada mesele doğanızla savaşsanız da kendinizle barışık olmakta.

Kendinle barışık olmak şekli sizi mutsuz eden, yüz ifadenizi olumsuz yönde değiştiren şekilsiz bi burnu hanimiş benim fındığım diye sevmek için kendinizi zorlamak demek değildir. Kendinizle barışık olmak, burnumun sevmediğim yönleri vardı, baktım bu yönlerin değiştirilmesi mümkün, bu değişiklikler sağlığıma zarar vermeyecek, degiştirdim gitti. Burnumun yeni şekliyle çok daha mutlu ve iyi hissediyorum, yüz ifadem yumuşadı ve buna çok sevindim diyebilmektir.

Daha da kısa bi ifadeyle kendinizle barışık olmak ne istediğinizi ve ne istemediğinizi, neyi korumak neyi degistirmek istediginizi bilmek, başkalarının onayına ihtiyaç duymadan kendi mutlulugunuz için özgürce karar almak ve bu kararları utanıp sıkılmadan saklamadan uygulamak demektir. (Hic de kısa bi ifade olamadı ya neyse.)

Ben göğüslerimi yaptırdım çünkü çok büyüktüler.ve midemi küçülttürdüm. Bana göre sağlık için yapılan şeyler bunlar. Ama insanın yaptırdıkça yaptırası geliyor. Yapcak durumum olsa burun ve göbek gerdirme isterdim. Bide kalıcı makyaj. Varsın estetik güzeli desinler ben nasıl mutluysam öyle ..

Bence evet.
Özellikle burun değişimi yüzü tamamen değiştiriyor bambaşka biri haline getiriyor zaten.
Göğüs desen fiziğinin görüntüsünü tamamen değiştiriyor. Giydiklerin bambaşka duruyor üstünde.
Daha ne olsun kafanı kestirip yeni kafa taktıracak halin yok tamamen değişim için.
Dolayısıyla estetik güzeli olmuş oluyorsun. Oyumu bundan yana kullanıyorum.

Kimse daha çirkin olayım diye ameliyat olmuyor. Daha güzel olayım diye oluyor. Ki bunun sonucuda estetik güzelliğidir. Bu sorunun cevabı aslında görüldüğü gibi çok net ama siz acaba başka bişey mi sormak istediniz?

Bir arkadasimdan fikir sordum. Oda dediki estetik yaptirmak ozguvensiz ve kompleksli insanlara gore, bence cok sacma ve gereksiz dedi. Ama bence ozguvenle alakasi yok pek

Estetik güzeli olmak neden o kadar kötü bir şey olsun ki?
Estetiksiz ortalama olacağına estetikli güzeller güzeli olmak daha iyi değil mi?ya da

değişiklikler böyle olacaksa, bence estetik güzeli olmanın mahsuru yok:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…