- 30 Nisan 2008
- 45.779
- 24.642
-
- Konu Sahibi Lavie-rose
Eğer biri size bunları söylediği için kendinizi güzel hissetmiyorsanız hata edersiniz, ama yok ben aynaya her baktığımda kendimi mutsuz hissediyorum bunun tek sebebi kendimim diyorsanız, yaptırmanızda bir sakınca görmüyorum, insan kendini nasıl mutlu huzurlu hissedecekse öyle davranmalız ama aşırıyada kaçmamalı, sonra uzaylı gibi görünüyorlar çünkü :)Arkadaslar diyelimki bir kadin ortalama guzellikte, aslinda gayet guzel bir kadin ama kucuklugunden beri burnunu begenmiyor o yuzden burnunu yaptiriyor. Memeside yok denecek kadar kucuk oldugu icin kendi ozguveni icin memesinide yaptiriyor. Yaptirdigi bu 2 estetik dogal ve estetik oldugu anlasilmiyor. Su an sadece eskisinden daha iyi gorunuyorsa sizce estetik guzeli sayilirmi? Kendi adima konustum.. yaptirmayi dusunuyorum. 22 yasindayim. Aslinda herzaman dogalliktan yanayim su an estetigim yok ama sadece burnum ve mememe cok takintiliyimne dusunuyorsunuz estetikle ilgili?
Iste cok fazla dusunuyorum ozellikle baskalarinin dusuncelerini. Hani yaptirsam sonucta dogal guzelligimi kaybedecem vs..
Sadece meme ve burun yaptirmak sence ufak dokunuslar mi?Estetige hic karsi degilim. Ufak dokunuslar gayet guzel duruyor.tavsiye ederim abartilmadigi surece
Arkadaslar diyelimki bir kadin ortalama guzellikte, aslinda gayet guzel bir kadin ama kucuklugunden beri burnunu begenmiyor o yuzden burnunu yaptiriyor. Memeside yok denecek kadar kucuk oldugu icin kendi ozguveni icin memesinide yaptiriyor. Yaptirdigi bu 2 estetik dogal ve estetik oldugu anlasilmiyor. Su an sadece eskisinden daha iyi gorunuyorsa sizce estetik guzeli sayilirmi? Kendi adima konustum.. yaptirmayi dusunuyorum. 22 yasindayim. Aslinda herzaman dogalliktan yanayim su an estetigim yok ama sadece burnum ve mememe cok takintiliyimne dusunuyorsunuz estetikle ilgili?
Yani omur boyu kendimi cirkim hossedecegime dogal esttikler dokunuslar yaptrrm olur biter. Bende yaptrdim kimse anlamiyor kolay kolay.burnum kemerli degildi ama sola yatiyordu en azindan artik oyle degil ve mutluyum.cigilerim coktu daha oturmadan gidip botoks yaptrdim alnima ayna gibi duruyor makyajda makyajsizda harika oldu. (Bu arda nickime takilmayinSadece meme ve burun yaptirmak sence ufak dokunuslar mi?
Arkadaslar diyelimki bir kadin ortalama guzellikte, aslinda gayet guzel bir kadin ama kucuklugunden beri burnunu begenmiyor o yuzden burnunu yaptiriyor. Memeside yok denecek kadar kucuk oldugu icin kendi ozguveni icin memesinide yaptiriyor. Yaptirdigi bu 2 estetik dogal ve estetik oldugu anlasilmiyor. Su an sadece eskisinden daha iyi gorunuyorsa sizce estetik guzeli sayilirmi? Kendi adima konustum.. yaptirmayi dusunuyorum. 22 yasindayim. Aslinda herzaman dogalliktan yanayim su an estetigim yok ama sadece burnum ve mememe cok takintiliyimne dusunuyorsunuz estetikle ilgili?
Muhtemelen kendiniz bu operasyonlari gecirenleri estetik güzeli buluyorsunuz. Once bunu yenin.Arkadaslar diyelimki bir kadin ortalama guzellikte, aslinda gayet guzel bir kadin ama kucuklugunden beri burnunu begenmiyor o yuzden burnunu yaptiriyor. Memeside yok denecek kadar kucuk oldugu icin kendi ozguveni icin memesinide yaptiriyor. Yaptirdigi bu 2 estetik dogal ve estetik oldugu anlasilmiyor. Su an sadece eskisinden daha iyi gorunuyorsa sizce estetik guzeli sayilirmi? Kendi adima konustum.. yaptirmayi dusunuyorum. 22 yasindayim. Aslinda herzaman dogalliktan yanayim su an estetigim yok ama sadece burnum ve mememe cok takintiliyimne dusunuyorsunuz estetikle ilgili?
Hem burnumu hem de memelerimi yaptırdım (meme küçültme). ESTETİK GÜZELİYİM sorularını cevaplayabilirimArkadaslar diyelimki bir kadin ortalama guzellikte, aslinda gayet guzel bir kadin ama kucuklugunden beri burnunu begenmiyor o yuzden burnunu yaptiriyor. Memeside yok denecek kadar kucuk oldugu icin kendi ozguveni icin memesinide yaptiriyor. Yaptirdigi bu 2 estetik dogal ve estetik oldugu anlasilmiyor. Su an sadece eskisinden daha iyi gorunuyorsa sizce estetik guzeli sayilirmi? Kendi adima konustum.. yaptirmayi dusunuyorum. 22 yasindayim. Aslinda herzaman dogalliktan yanayim su an estetigim yok ama sadece burnum ve mememe cok takintiliyimne dusunuyorsunuz estetikle ilgili?