iki cesit estetik gecirmis bir kadin estetik guzeli sayilirmi?

Sanirim bu konu ile ilgili actiginiz 3. Konu bu.

Evet mantiken dusununce estetigin katkisi oluyor guzellesmenizde.. Tamamen estetik guzeli demek haksizlik olabilir belki bilemiyorum.
Cunku estetikle bile guzellesemeyen insanlar var. Eger estetik yaptirip guzellesiyorsaniz alt yapi saglam demektir. Bu durumdaki bir kadina sadece burnunu yaptirdi diye estetik guzeli demek nekadar dogru bilemiyorum.

Oyle bile olsa bu kimseyi ilgilendirmez. Sizin kendinizi iyi hissetmeniz insanlarin sizin hakkinizdaki dusuncelerinden cok daha onemli olmali sizin icin.

Benim icin guzelse guzeldir. Ne guzeli oldugunun onemi yok.. Gozume hos ve dogal geliyorsa fark etmez yani..
Ama erkek olsam belki farkli dusunurdum.. Estetikle yuzunun tamamini degistirmis bir kadinla evlenmek istemeyebilirdim belki.. Neticede o kadindan cocugum olacak ve annesine benzeme ihtimali var.

Burnunuza estetik yaptirmak yerine dolgu yaptirabilirsiniz. Cok guzel isler cikartiyorlar hem ameliyatsiz hem de geri donusu var. Kemerli burnu bile hokka gibi yapiyorlar 🙄 Arastirin derim

Sanirim bu konu ile ilgili actiginiz 3. Konu bu.

Evet mantiken dusununce estetigin katkisi oluyor guzellesmenizde.. Tamamen estetik guzeli demek haksizlik olabilir belki bilemiyorum.
Cunku estetikle bile guzellesemeyen insanlar var. Eger estetik yaptirip guzellesiyorsaniz alt yapi saglam demektir. Bu durumdaki bir kadina sadece burnunu yaptirdi diye estetik guzeli demek nekadar dogru bilemiyorum.

Oyle bile olsa bu kimseyi ilgilendirmez. Sizin kendinizi iyi hissetmeniz insanlarin sizin hakkinizdaki dusuncelerinden cok daha onemli olmali sizin icin.

Benim icin guzelse guzeldir. Ne guzeli oldugunun onemi yok.. Gozume hos ve dogal geliyorsa fark etmez yani..
Ama erkek olsam belki farkli dusunurdum.. Estetikle yuzunun tamamini degistirmis bir kadinla evlenmek istemeyebilirdim belki.. Neticede o kadindan cocugum olacak ve annesine benzeme ihtimali var.

Burnunuza estetik yaptirmak yerine dolgu yaptirabilirsiniz. Cok guzel isler cikartiyorlar hem ameliyatsiz hem de geri donusu var. Kemerli burnu bile hokka gibi yapiyorlar 🙄 Arastirin derim
Burnum asiri buyuk degil ama sadece yuzume gore bir tik buyuk ve burun ucu dusuk. Cocugum olsa oyle cok cok kotu bir burnu olmaz yani 😂

estetik guzeli benim icin agzi burnu elmacik kemigi badem goz ameliyati vs vs ile olur. Yuzunun en az 3 yerinden buyuk degisimli ameliyatlar olmasi lazim yani. Meme estetigi oldugunu kim nerden bilecek sen soylemedigin surece?
ha bi de varsin estetik guzeli ol ne olacak yani, guzel olduktan sonra ne farki var
Bunlarin yadirgandigi cag cok eskide kaldi bence
Simdi estetiksiz insan gorduk mu sasircak hale geldik

estetik guzeli benim icin agzi burnu elmacik kemigi badem goz ameliyati vs vs ile olur. Yuzunun en az 3 yerinden buyuk degisimli ameliyatlar olmasi lazim yani. Meme estetigi oldugunu kim nerden bilecek sen soylemedigin surece?
ha bi de varsin estetik guzeli ol ne olacak yani, guzel olduktan sonra ne farki var
Bunlarin yadirgandigi cag cok eskide kaldi bence
Simdi estetiksiz insan gorduk mu sasircak hale geldik
Meme estetigi kimse bilmezde burun estetigi. Mesela burnun ne guzel estetikmi diye sorabilirler

Burun estetigim var eskiden uzun ve kemerliydi simdi ufacik kavisli...

yanaklara giden kemik ve burnun alinla birlestigi kisim yapildi.
Botox yaptiriyorum çeneme.

Gidimi aldirdim.

Ayrica kas kaldirma olayi da yapildi ufak bir müdahele ile.

Iki kasimin ortasinda babadan yadigar o gitgide derinlesen çizgiye dolgu yaptirdim.
karin ve yan kisimlarin yaglarini aldirdim...

Ben cidden dogal miyim diye düsünüyorum bazen 😞 her yerim plastik ya. Öylece biraksam acaba nasil görünürdüm diye merak ediyorum.

ne fark eder kı :)
sonucta kendınızı daha ıyı hıssetmek daha guzel bulmak ıcın yaptırıyorsunuz degıl mı
ondan sonrasının onemı yok
hem herkesın sacı boya kaşlar estetık yaptırılmıs gıbı dövmelerle sekıllendırılmıs takma tırnaklar takma kıprıkler :) dogallık dogal degıl artık

Ben estetiğe çok sıcak bakamıyorum.
Bir insanın güzelleşmek uğruna narkoz ya da iğnelerden medet umması, bana çok acımasızca geliyor.
Tabi dünyada işlenen metaforla kadınlar buna itildi.
Ben olduğum gibi güzelim mesela, böyle düşünüyorum.
Tek yapma yerim saç boyam olabilir, onu da kendi renginden koyuya boyatıyorum çünkü koyu kumral uzadıkça güneşten açılıp dalga dalga oluyor diye.
Makyaj, bakım, ok ama estetikle tektip bir güzellik olgusu, benim için sadece itilicik.
Her kadın birbirine benziyor artık, ve evet estetik olana estetik güzeli diyorum.

İnsan kendini nasıl iyi hissedecekse onu yapmalı. Sadece burnu çok çok kötü olanlar yaptırmıyor. Kendilerini aynada görünce nasıl mutlu olacaklarsa o şekilde yaptırıyorlar. Bende istiyorum burun ameliyatı ama çok korkuyorum. Belki ilerde düşünebilirim.

En önemlisi insanın kendini mutlu hissetmesi. Her gördüğünüz kişiye ben estetik yaptırdım diyecek haliniz yok nasılsa. İçinizden nasıl geliyorsa öyle davranın. Göğüs estetiği zaten özel bir bölge, siz demedikçe kimse bilmez. Burun estetiğiniz de ilk zamanlarda biraz konu olur sonra herkes işine gücüne bakar, unutulur yani. O yüzden bu kadar çok kafaya takıyorsanız yaptırmanız iyi olur.

Konuşan yine konuşur. Sen bile şuan böyle düşünüp yazabiliyorsan millet yanına 10 katar da konuşur. Duyup duymamak senin elinde. İnsanları susturmak senin elinde. Bence yaptırma zaten güzelmişsin bırak burnun ve meme de nazarı kalsın. Öyle bir yazmışsınki sanki burnunda görünüşte fazla rahatsız edici bir durum yok sen ama beğenmediğin için kusursuz olsun diye ameliyat olmak istiyormuşsun gibi. Zaruri durum olmadıkca yaptırmanı tavsiye etmem.

Ya boşver kim ne düşünürse düşünsün
Seni mutlu edicekse yaptır

Sayılır tabii. Ikisi de görünümü değiştiren seyler. Senin yaşlarında herkesin kendinde beğenmediği yerler oluyor. Yas ilerledikçe bunların önemsiz olduğunu anlıyorsun. Bıçak altına yatmakta o kadar kolay değil. O ameliyatları yaptıranların çoğu pişman.

Burda bir soru soruyorum ama kimse ciddi bir yorum yazmiyor. O yuzden tekrar soruyorum, baska bir amacim yok
Ciddi bir dert değil de ondan zaten güzel bir kadın demişsiniz kendiniz için daha ne diyelim ...o evet estetik güzeli olur neşter değer çünkü. ..ha ben karsimiyim asla kim ne ile mutluysa onu yapsın ama hem güzelim hem guzelleseyim hem estetik güzeli olur muyum bana hepsi psikolojik gibi geldi doğrusu

X