iki cesit estetik gecirmis bir kadin estetik guzeli sayilirmi?

Bazilari burnunu yaptirma gerek yok falan diyor. Ama su ana kadar bir kac kisi burnun buyuk gibi bi yorum yapmisti bana bazilari saka amaciyla ama yuzume gore hafif buyuk oldugunu biliyorum

Öyle ve ya böyle kendini daha iyi hissedeceksen yaptır gitsin. Ama iyi bir doktora.

Sadece son yaptigim yorumda erkeklerden bahasettim. Ordada pek birsey demedim yani..

He.

Ben su an actigim konudan bahsediyorum.. stalklamaya ne gerek var ki

Ben su an actigim konudan bahsediyorum.. stalklamaya ne gerek var ki

3tür aynı konular ve aynı kaygılar, ruh sağlığının yerinde olmadığını düşünüyorum.
Denk gelmiş, okumuşum "Ne kadar özgüvensizce" demişim aklımda kalmış, gerisin geri bulmak da zor olmadı.
Bunun adı stalk değil, hafızada kalacak kadar uç örnek olmak.

Tamam ama kimse seni zorlamiyor yorum yazmak icin

Yaptır gitsin hayatım emin ol özgüvenin tavan yapacak .!!ben de eskiden burnumdan ve öndeki ayrık dişimden nefret ederdim.. sürekli aileme söylüyordum ama hiç beni kaale almıyorlardı...sonra bir gün parttime çalışmaya başladım para biriktirdim gittim kendi paramla burnumu da dişlerimi de yaptırdım o gündür bugündür özgüvenim tavan

Bende senin gibi dislerimi yaptırmıstım parttime iş bulup. Tel taktırmıstım. Aynı kaderi paylasıyoruz

Yaptır kız. Kime ne istediğin yeri yaptr valla. Pra olsa ah ben neşer yapcaöda işte rabbim biliyoda vermiyo

Ben dogal ya da yapayliktan yana degilim. Kisiye ne yakisiyosa onu yapsin. Ben burnumu yaptirdim ama bi seye benzemedi Nasil mutlu olacaksan onu yap umursama kimseyi.

Bazilari burnunu yaptirma gerek yok falan diyor. Ama su ana kadar bir kac kisi burnun buyuk gibi bi yorum yapmisti bana bazilari saka amaciyla ama yuzume gore hafif buyuk oldugunu biliyorum

Büyük olması sizi ne kadar etkiliyor peki?
Herkes herkese yorum yapar, önemli olan sizin kendinizle ilgili ne düşündüğünüz.
Başkaları söylememiş olsa yine takar mıydınız bunu düşünün.

Mesela benim burnum minik. Şimdiye kadar birçok kişi estetik olup olmadığını sordu. Ve cesaret edebilen birkaç kişi "sanki estetik yaptırmışsın da iyi yapamamışlar gibi" dedi :)
Umurumda olmadı çünkü ben burnumdan memnunum. Bedenimde kafayı takacağım son şey bile değil.

Yani önemli olan insanların ne düşündüğü değil.
Kimi büyük bulur, kimi küçük.
Kimi bacaklarınızı beğenmez, kimi memelerinizi. Önemli olan, başkalarının düşüncelerinden bağımsız olarak sizin nasıl hissettiğiniz.

Onlar dedigi icin degil ben zaten buyuk oldugunu biliyordum ve bunu takiyorum.. keske biraz daha kucuk olsaydi ama malesef

Kendini nasıl daha iyi hissedeceksen onu yap, bir iki ufak dokunuşlarla ‘estetik güzeli’ sayılmazsın bana göre. Bence estetik güzeli kendini adeta baştan yaratılmış kadar estetik ile değiştirmiş olanlar sayılıyor. Ki bana göre güzele girmiyorlar; çok fazla sahteliği sevmiyorum, doğallıktan yanayım çünkü. Ama ufak dokunuşlara ‘gerektiğinde’ yapılan estetiğe karşı değilim.
meme estetiği demişsin mesela, rahatsızsan kendini rahat hissedeceksen yaptır; benim de küçüğün aksine büyüklük rahatsız eder, henüz doğum yapmadım şuan düşünmüyorum ama ilerde neden olmasın?
Burun ise yüzde en ön planda, eğer şeklinden dolayı rahatsızlık duyuyorsan yaptırmakla ‘estetik güzeli’ sayılmazsın merak etme.

Meme estetigi Versiyon 5.0, black friday sebebiyle yaninda burun estetigi hediye secenegi ile yeniden raflarda...
Avrupadaki tv reklamlarını görseniz; göğüs ve burun estetiği yaptirana liposakşın hediye iki kişi gelene ikincisi yüzde elli indirimli falan ha bir de diş reklamları çıktı başımıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…