- 1 Eylül 2019
- 180
- 8
- 25
-
- Konu Sahibi Lavie-rose
Bazilari burnunu yaptirma gerek yok falan diyor. Ama su ana kadar bir kac kisi burnun buyuk gibi bi yorum yapmisti bana bazilari saka amaciyla ama yuzume gore hafif buyuk oldugunu biliyorumNasıl mutlu olacaksanız öyle yapın demek istiyorum ama emin olamıyorum. Sizi tanımıyoruz çünkü.
Bazıları hiç ihtiyacı olmamasına rağmen kafaya takıp "estetiiiik" diye tutturabiliyor.
Ama gerçekten ihtiyacınız olduğunu düşünüyorsanız yaptırın. Kim ne derse desin ne fark eder?
Önce bedeninizi sevin, sonra kendinize objektif bakmayı öğrenin. En sonunda gerçekten ihtiyacınız olduğunu düşünürseniz yaptırın ne yaptıracaksanız.
Sadece son yaptigim yorumda erkeklerden bahasettim. Ordada pek birsey demedim yani..
Ben su an actigim konudan bahsediyorum.. stalklamaya ne gerek var kiMeme estetigi yaptirmis bir kadin birden estetik guzeli mi sayilir?
Kafamda deli sorular var :( 20 yasindayim memem cok kucuk ve orantisiz, aynaya bakinca cok cok mutsuz oluyorum ve ozguvenimi cok etkiliyor. Ilerde evlensem nasil olucak esimden cekinecem falanda dusunuyorum. Hep memeleri dolgun ve guzel olan kadinlara ozenmisimdir. Zayif olmadigim halde nasil...www.kadinlarkulubu.com Bu durumda meme estetigi yaptirirmiydiniz?
diyelimki memeleriniz kucuk (70B) asimetrik (cogu kadinin memesi asimetrik ama sizinki cok belli oluyor) ve memenin etrafindaki o renkli halka (areola) genis ve buyukse ve siz bu sekilde mutsuzsaniz memenizi yaptirirmiydiniz? Ben 20 yasindayim ve goguslerimden gercekten utaniyorum, aynaya...www.kadinlarkulubu.com
He.
Ben su an actigim konudan bahsediyorum.. stalklamaya ne gerek var ki
Tamam ama kimse seni zorlamiyor yorum yazmak icin3tür aynı konular ve aynı kaygılar, ruh sağlığının yerinde olmadığını düşünüyorum.
Denk gelmiş, okumuşum "Ne kadar özgüvensizce" demişim aklımda kalmış, gerisin geri bulmak da zor olmadı.
Bunun adı stalk değil, hafızada kalacak kadar uç örnek olmak.
Bende ayni sekilde dusunuyorum meme konusunda ama yaptirsam en cok kendim icin yaptiririmEstetik ama ihtiyaç canım bunlar. Özellikle ikizlere bakım tamamen ihtiyac:) evliliğin %80 i cinselliktir unutmayalım.
Yaptır gitsin hayatım emin ol özgüvenin tavan yapacak .!!ben de eskiden burnumdan ve öndeki ayrık dişimden nefret ederdim.. sürekli aileme söylüyordum ama hiç beni kaale almıyorlardı...sonra bir gün parttime çalışmaya başladım para biriktirdim gittim kendi paramla burnumu da dişlerimi de yaptırdım o gündür bugündür özgüvenim tavanArkadaslar diyelimki bir kadin ortalama guzellikte, aslinda gayet guzel bir kadin ama kucuklugunden beri burnunu begenmiyor o yuzden burnunu yaptiriyor. Memeside yok denecek kadar kucuk oldugu icin kendi ozguveni icin memesinide yaptiriyor. Yaptirdigi bu 2 estetik dogal ve estetik oldugu anlasilmiyor. Su an sadece eskisinden daha iyi gorunuyorsa sizce estetik guzeli sayilirmi? Kendi adima konustum.. yaptirmayi dusunuyorum. 22 yasindayim. Aslinda herzaman dogalliktan yanayim su an estetigim yok ama sadece burnum ve mememe cok takintiliyimne dusunuyorsunuz estetikle ilgili?
Tamam ama kimse seni zorlamiyor yorum yazmak icin
Yaptır gitsin hayatım emin ol özgüvenin tavan yapacak .!!ben de eskiden burnumdan ve öndeki ayrık dişimden nefret ederdim.. sürekli aileme söylüyordum ama hiç beni kaale almıyorlardı...sonra bir gün parttime çalışmaya başladım para biriktirdim gittim kendi paramla burnumu da dişlerimi de yaptırdım o gündür bugündür özgüvenim tavan
Bazilari burnunu yaptirma gerek yok falan diyor. Ama su ana kadar bir kac kisi burnun buyuk gibi bi yorum yapmisti bana bazilari saka amaciyla ama yuzume gore hafif buyuk oldugunu biliyorum
Onlar dedigi icin degil ben zaten buyuk oldugunu biliyordum ve bunu takiyorum.. keske biraz daha kucuk olsaydi ama malesefBüyük olması sizi ne kadar etkiliyor peki?
Herkes herkese yorum yapar, önemli olan sizin kendinizle ilgili ne düşündüğünüz.
Başkaları söylememiş olsa yine takar mıydınız bunu düşünün.
Mesela benim burnum minik. Şimdiye kadar birçok kişi estetik olup olmadığını sordu. Ve cesaret edebilen birkaç kişi "sanki estetik yaptırmışsın da iyi yapamamışlar gibi" dedi :)
Umurumda olmadı çünkü ben burnumdan memnunum. Bedenimde kafayı takacağım son şey bile değil.
Yani önemli olan insanların ne düşündüğü değil.
Kimi büyük bulur, kimi küçük.
Kimi bacaklarınızı beğenmez, kimi memelerinizi. Önemli olan, başkalarının düşüncelerinden bağımsız olarak sizin nasıl hissettiğiniz.
Avrupadaki tv reklamlarını görseniz; göğüs ve burun estetiği yaptirana liposakşın hediyeMeme estetigi Versiyon 5.0, black friday sebebiyle yaninda burun estetigi hediye secenegi ile yeniden raflarda...
İlla baştan aşağı her yeri estetik yapmaya niyetliler yaniAvrupadaki tv reklamlarını görseniz; göğüs ve burun estetiği yaptirana liposakşın hediyeiki kişi gelene ikincisi yüzde elli indirimli falan ha bir de diş reklamları çıktı başımıza