-
- Konu Sahibi Lavie-rose
Kimin ne düşündüğü önemli değil önemli olan senin ne düşündüğün ki burda ki kötü yorumları dikkate almayın ben de burun ve dişlerimi yaptırdım ve gayette doğal duruyor. Ben estetik kaygısı gözetmedim bu ayrı bir durum burnum sorunluydu darbe almıştım eğrilik varmış ben farkında değilmişim geniz etkerim için başvurmuştum hazır oluyorken bırazda düzeltilebilir derken doktorum altta içten resimleri çekip gösterince bu benim burnum mu dedim ve yaptırdım aynaya bakınca kendimi mutlu hissediyor muyum önemli olan budur. Burun estetiği çokta normalleşti önüne gelen yaptırıyor ne var ki bundaArkadaslar diyelimki bir kadin ortalama guzellikte, aslinda gayet guzel bir kadin ama kucuklugunden beri burnunu begenmiyor o yuzden burnunu yaptiriyor. Memeside yok denecek kadar kucuk oldugu icin kendi ozguveni icin memesinide yaptiriyor. Yaptirdigi bu 2 estetik dogal ve estetik oldugu anlasilmiyor. Su an sadece eskisinden daha iyi gorunuyorsa sizce estetik guzeli sayilirmi? Kendi adima konustum.. yaptirmayi dusunuyorum. 22 yasindayim. Aslinda herzaman dogalliktan yanayim su an estetigim yok ama sadece burnum ve mememe cok takintiliyimne dusunuyorsunuz estetikle ilgili?
Siz olayin cok baska yerindesiniz.sebebini merak ettim.Burunla belki estetik guzeli olunur ama memeyle peki?
Kimse ciddiye almıyor, ondandır. Mazhar Osman sizi tanısa üzerinize makale yazardı.Burda bir soru soruyorum ama kimse ciddi bir yorum yazmiyor. O yuzden tekrar soruyorum, baska bir amacim yok
Tamam :)Kimse ciddiye almıyor, ondandır. Mazhar Osman sizi tanısa üzerinize makale yazardı.
Evet aslinda oyle ama nedense cogu erkek estetikli kadinlarla ilgili pek olumlu konusmuyorlar. Cin malini napiyim, en iyisi dogal guzellik vs diyenler duydum ama estetikli guzel kadinlara bakiyorlarKimin ne dedediği çok umrunda olmasın, mutluysan sorun yok, erkek arkadaş açısından soruyorsan bence önemli olan onlar için güzel olması, yoksa Allah mı kul yapısı mı çok takmıyorlar bence, öyle olsa her tarafı doktor elinden çıkan onca kadını binlerce insan takip etmezdi sosyal medya da.
Bu saydıklarınıza göre sayılmaz bence.Arkadaslar diyelimki bir kadin ortalama guzellikte, aslinda gayet guzel bir kadin ama kucuklugunden beri burnunu begenmiyor o yuzden burnunu yaptiriyor. Memeside yok denecek kadar kucuk oldugu icin kendi ozguveni icin memesinide yaptiriyor. Yaptirdigi bu 2 estetik dogal ve estetik oldugu anlasilmiyor. Su an sadece eskisinden daha iyi gorunuyorsa sizce estetik guzeli sayilirmi? Kendi adima konustum.. yaptirmayi dusunuyorum. 22 yasindayim. Aslinda herzaman dogalliktan yanayim su an estetigim yok ama sadece burnum ve mememe cok takintiliyimne dusunuyorsunuz estetikle ilgili?
Bence yaptir hicte estetik guzeli fln sayilmazsin param olsa bende gider yarin goguslerimi yaptiririm:)onemli olan senin kendini iyi hissetmenKimseden dogru duzgun cevap alamiyorum. Acikladigim gibi meme ve burun yillardir taktigim birsey. Dudaklarim guzel onlarda bir problem yok