kusura bakmayın ben aile geçmişinizi sormadım ,burda arkadaşın yardıma ihtiyacı olan altını çiziyorum yardıma ihtiyacı olan .... demiyor ki ucuza satıyorum parasıyla talep edenler demiyor ,tabiki bu yazıylada ben bu şekilde yorum yapabilirim ,siz nasıl konuyla alakalı olmayan para teklifi yapyorsanız buda gayet normal karşılanmalı, siz gerçekten bu şekilde oturuyorsanız ne ala bu sizin kalabalık fakat hala yardıma ihtiyacı olan biri oldugunuzu göstermez kaç kişi çalışyorsunuz azçok tabiki geliriniz vardır ,ben bu konuda şunu beklerdim ,bizim komşumuz var gerçekten ihtiyacı var onun adına istiyorum ona elçilik edecegim demesini beklerken herkes kendi derdinde interneti olan dahi bana gönderirmisiniz diyor ,ben yanlış buluyorum siz ne kadar doğru buluyorsunuz bilemem. benim yaşım sizden kücük evet rahat bir yaşantım var fakat elimden geldigince yardıma ihtiyacı olan kişilere aracılar aracılıgıyla yardım yapıyorum belkide hassas oldugum için böyle bir tepki verdim ,yardıma ihtiyacı olan zaten özelden arkadaşa direk ulaşır burda aleni şekilde bana ver demeleri de yanlıştı. konuyu uzatmayalım daha fazla benden büyüksünüz çünkü, ve hakaret ediyorsunuz istemeden.pardonda siz kim oluyorsunuzda insanların hayatını bilmeden yargılıyorsunuz...ayrıca herşeye rağmen ben paralı talep etmiştim öncelikle internet evlerde bir ihtiyaç kaldıki kişilerin internete nerden girdiğini bilme gibi bir durumunuz yok.oğlumla ayrı evlerde rahat rahat oturmak varken ki benimde hala yanımda bir kızım bir oğlum ve eşimle yaşarken bir dublex kiralayıp 7 kişi aynı evde size lüx mü göründü .yaa dağda yaşıyorsunuz yada bir eliniz yağda diğeride balda..kaç yaşındasınız bilmiyorum ama kulağınıza küpe olsun insanların yaşadığı durumları bilmeden yorum yapmayın
benim mesajımı anlayarak okursanız ben ücret karşılığında istiyorumdedim zaten mesajlarıma bakarsanızda telsiz topiklerinde benimde mesajım var ayrıca internet konusunda da biz bu kadar para vermiyoruz bunu bilip bilmeden konuşmayın.siz benim konu sahibiyle özelden mesajlaşıp ondan illa bi para belirmesini istediğimi biliyormusunuz .ben kimseden karşılıksız birşey talep etmiyorum .telsiz konularında da zaten bütçeme uyanlara baktım ve illa karşılayabildiğim bi para karşılığında istiyordum ama anyaışsın insanlar ne olarak anlamış bunu .konu sahibi arkadaş sana şimdi özelden de yazıcam ne olur bana gönderme !!!!!!!!!!!!
sevgili konu sahibi bana anlayışından dolayı çok teşekkür ederim ama istemiyorum .benim kayınvalidem ameliyat oluğu için sürekli alt kata inmem gerekecekti bende kızımı yukarda uyutayım diye istemiştim ki şu andada kurban bayramı geliyor diye ona bütçe ayıramayactık ama taksitle falan alırız .kimseye de laf söyletmem kendime .üstüne basa basa söylüyorum ki ben zaten bi ücret karşılığında istemiştim onu ama anlayana!!!!!!!!