Bebek İkinci El ihtiyacı olan için bebek telsizi veriyorum ücret talep etmiyorum

zefey

sen benim balımmısınnnnnn
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2010
5.475
51
phılıps marka teyzem vermişti fakat bize lazım olmadı ihtiyacı olan kullansın diye veriyorummm

bahçeli bir evde oturuyoruz bebeğim uyurken bahçede işim oluyor bende telsiz almak istedim ama fiyatları biraz fazla olduğu için alamadık ihtiyacımda var sizden uygun fiyata alabilirmiyim

kızlar telsizi daha vermedim kimseye o kadar çok mesaj geldiki telsizle ilgili kime vereceğimi bilemedim işin kötü kimi nasıl seçeceğimide bilmiyorum kurramı çeksem acaba bugün kurra çeksem yarın postalarım yada anadolu yakasından birisi olrsa benden alır gerçekten alamayan birine gitsin istiyorum

ilk önce mesj yollamasaydım tekrar yollamazdım.ben babaanneyim ve oğlumla torunuma bakma sebebiyle aynı eve(dublex) taşınacağız.bebeğin yukarıda olma sebebiyle arıyorum.bebeğimiz şu an 1 aylık..ama ben havuzunuzuda sormuştum satıyormusunuz hala?

teşekkür ederim mesajınızı okudum.ama msj sayımdan dolayı size gönderemiyorum.havuzla ilgili msj da okudum.onuda almak isterim.
ben kurtköyde oturuyorum.siz nerdesiniz.nerminhantal adına hotmail hesabım var:)

teşekkür ederim mesajınızı okudum.ama msj sayımdan dolayı size gönderemiyorum.havuzla ilgili msj da okudum.onuda almak isterim.
ben kurtköyde oturuyorum.siz nerdesiniz.nerminhantal adına hotmail hesabım var:)

çok enteresan ya kura çektim sen çıktınnn

kuzenim duymuyor ve konuşamıyor erkek bebeği oldu eger telsız titreşimli ise onun için satın alabilirim köyde yasadığı için cok ihtiyacı olacak.

kuzenim duymuyor ve konuşamıyor erkek bebeği oldu eger telsız titreşimli ise onun için satın alabilirim köyde yasadığı için cok ihtiyacı olacak.

yok cnm ya titreşimli değil keşke olsaydı hhemen yollardım

.benim çok ihtiyacın var 2 aylık canımızı çıkarıyor sırf bundan dolayı eşim salonda ben yatak odasında yatıyoruz...nerdesin?

tmm almazsa sana mesaj atıcmmmm alırsınız benden

telsiz almayı istedik ama en ucuzu 60-70 lerden başlıyordu bizde vazgeçtik.eğer hala vermediyseniz kimseye ben verebileceğim bi ücret karşılığı"nda talep ediyorum.çünkü kayınvalidem amaliyat oldu o alt katta biz üst kattayız kızımı uyutunca illa yukarda durmam gerekiyor ama telsiz olursa onu rahatça yatağında uyutabilirim.
teşekkür ederim

canım mesajını aldım benim için uygun ama sana özel mesaj atamıyorum atamadım sen bana özelden tel yazarsan ben seni ararım cevap bekliyorum canım görüşmek üzere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…