- 11 Aralık 2010
- 4.328
- 6.491
-
- Konu Sahibi -Cheryl Blossom
Hımm dil şişmesi nefes alamaman onu bilmem doktor dediyse öyledirCanım kardeşimle ilk yediğimizde ikimizde de aynı etkiyi yapmıştı,evet.
Fakat 2. yiyişimizde ona birşey olmazken benim dilim kanamaya başlamıştı,nefes alamayıp başım dönmüştü. Doktora gittiğimizde kendisi söyledi yani,benim kendi kendime tanı koyduğum birşey değil.
Yara olsa bir nebze çekilir de benimki fena oluyor ya,o yüzden belki 1 dilimin yarısını yiyorum.Hımm dil şişmesi nefes alamaman onu bilmem doktor dediyse öyledir
Ben her yediğimde dilim damağım yara olur eşimdede öyle olur
Dikkatli ol ozaman bromelaine yaramıyor demekki
Benimde patlıcana var,zaten sevmem bahane oldu
Bende sevmiyorum bir kaç kere denedimYara olsa bir nebze çekilir de benimki fena oluyor ya,o yüzden belki 1 dilimin yarısını yiyorum.
Patlıcan sadece karnıyarıkta güzel oluyor ya,yemeklerini sevmiyorum ben
O zaman hiç yeme kuzum,sevdiğin türden olursa 1-2 dilim alırsınBende sevmiyorum bir kaç kere denedim
Her yerim kabarıp kızarıyor kaşınıyordu
çok geçmiş olsun umarım kısa zamanda uygun tedavisi uygulanır hastalığınızın.zor bir hastalık öğrencilerde görmüştüm ama sizin ki daha ağır geldi bana.kimse için de kendinizi üzmeyin değmez okulunuza sağlığınıza odaklanın öncelikleTeşekkür ederim. Doktorumu seviyorum,bayaüıdır yardımcı oluyor. Hem dehb hemde öfke kontrolü için. Sanırım çift doz iyi gelmedi,eğer yerindeyse bugün yanına gitmeyi düşünüyorum.
Bir insanin hayatini onarilmaz veya onarilabilir etkilemek ihmallerin buyugu kendinize zarar verirken ya daha kotusu olsaydi .bence sikayet etmelisinizBugün gidip kendisiyle konuşacağım,önceki doz bana iyiydi,birden doz arttırdık,doğal olarak vücudum tepki verdi. Ki doktorum kendisi yapmadı,asistanı arttırdı.
Şimdi benim durumum biraz farklı. Hani öylesine kullandığım bir ilaç değil bu. Bunu almadığım zaman ciddi bir şekilde hiçbir zaman ders çalışamıyorum,1 saat ders çalışmak için otursam 59 dk 59 sn telefonla oynuyorum. Telefonu diğer odaya bıraksam,2 dakikalığına bakmaya diye gidip 71736366262 dakika başımda vakit geçiriyorum. Hani durduğum yerde durmuyor,odaklanamıyorum. Ders çalışmak için sağlığımı hiçe saydığım falan yok yani. Güncellemeyi yazmayı unutmuşum. Bu krizleri geçirmem tamamen benim umursamazlığım. Greyfurtun yan etkilerini ve ilacın etkisini 5 katına çıkardığını bilmiyordum mesela. İlk doz arttırımından 3-4 saat sonra sevgilimle hunharca greyfurt gömüp enerji içeceği içmiştik. Tamamen benim sorumsuzluğum ve dikkatsizliğim. R... Daha önce kullanıyordum,onun sayesinde 2 üniversite kazandım ben. Ama bıraktığım zamanlarda da hiç yoksulluk krizine girip bağımlı olmadım. C... İsimli ilacı aylardır kullanıyorum,doz arttırma vakti geldiği düşünülüp arttırıldı fakat olanlardan sonra vazgeçildi,1 hafta ilacı kullanmayacağım. Greyfurt özütü 3 günde vücuttan atılıyormuş,3 gün sonra gerekli tetkiklere bakıp değerlendireceğiz dedi doktorum. Kalıcı bir hasar bırakmış olabilir mi? Evet ne yazık ki olabilir,şuan 3. Gündeyim ve hala yemek yiyebilmiş değilim,doluyum,beynimin yarısı uyuşuk,bazen kelimeleri toparlamakta zorlanıyorum. Bakalım diyorum,umarım kötü bir tabloyla karşılaşmayız. Yani kısacası ortada ilaç kullandığım için sağlığımı tehlikeye attığım bir durum yok,tam tersi sorumsuz davranıp doktora yiyecekle etkileşimlerini sormadan kullandığım için sağlığımı tehlikeye attığım bir durum var.Coşku veren bir hap var, uyarıcı. Etkilerinin bir kısmı onunla çok benzer. Ders çalışmak için sağlığınızı hiçe saymak ilginç bir tutum, keyif için bile olsa bir nebze kabul edilebilir ama ders bu... Bir gün çok çalışırsın bir gün hiç çalışmazsın. ‘R’ ile başlayan ilaç mı bu?
Çok teşekkür ederim.çok geçmiş olsun umarım kısa zamanda uygun tedavisi uygulanır hastalığınızın.zor bir hastalık öğrencilerde görmüştüm ama sizin ki daha ağır geldi bana.kimse için de kendinizi üzmeyin değmez okulunuza sağlığınıza odaklanın öncelikle
Gecmis olsun da.Yok siz yanlış anladınız.
Kız bizim arkadaşımız,ben tanıyorum. Ortak arkadaşımız.o an hatırlayamadım hatta kim olduğumu bile seçemedim,beynim uyuşmaya başladı,ondan önce de garip hissediyordum,içim huzursuzdu. Tamamen ilaçtan yani.
O da öyle söyledi. Yüzüm berbat halde zaten. Hele o bardak fırlatma olayı,Allahım ya adamın bir yerini yaralasaydım,ya birşey olsaydı. Bıçağı eline alıp yaklaşma yaklaşma diye bağırmışım,tam bir cinnet sahnesi yani. Allah korumuş ikimizi de o an. Umarım kötü bir durum çıkmaz,tetkikleri yaptırıp ona göre sonucu değerlendireceğiz. Doktorumu değil de asistan bozuntusunu şikayet edebilirim açıkçası,sinirime dokunmadı değil.Bir insanin hayatini onarilmaz veya onarilabilir etkilemek ihmallerin buyugu kendinize zarar verirken ya daha kotusu olsaydi .bence sikayet etmelisiniz
Genelde her doktor konusunda doktor severler-doktor nefret ederler olarak ikiye ayrılıyoruz,banlar havada uçuşup konu kapanıyor. O yüzden yaptım. Konumun kapanmasını istemiyorumGecmis olsun da.
Konuyu acarken neden kavga cikmasin sakin.diyr uyari yaptiniz anlamadim
Kavga cikacak ne var sizin konunuzda?
En fazla doktor ihmali var deriz
Enerji içeceklerinde gerçekten bunlar var mı ?katiliyorum. enerji icecekleri asla masum degil aslaaaa... icindeki seker orani ve boga spermlerini gectim... cok zararli heleki surekli alindiginda..bagimlilik yapar
Kesinlikle ilacı almayın diyemem.Dehb ne demek bilmiyorum ama dikkat eksikliği için kullandığınız ilacın bunları yaptırması beni dehşete düşürdü. Oğlum 7 yaşında ve dikkat eksikliği teşhisi kondu okumayı söktü ama asla okulda derse katılmıyor bizim evde kavga kıyamet öğretmelerimizle ders yapıyor. Geçen hafta dr bir ilaç kullanmaya başlıyalım dedi ama ben alıp almamakta kararsız kaldım ve gününü geçirmişim her işte vardır bi hayır deyip bir ay daha beklemeye karar verdim. Oğluma kan ve ekg testleri yapıldı ilaç kullanmaya elverişlimi diye ama sanırım ben ilacı almıycam. Ama nasıl başedicem onuda bilmiyorum çok zor bir durum.
Valla öyleAnne olunca böyle oluyor demi