İhmal mi?

greyfurt evet ..ozellikle kanser hastalari icinde tavsiye edilmiyor kesinlikle. ilaclarin etkisini cok degistiriyor. ben bunu bildigimden beri normalde bile greyfurt yemeye korkuyorum.

sanada cok gecmis olsun tatlim...insallah tekrar ayni seyleri yasamazsin

Enerji içeceğini hep içiyorum kuzum. Birşey olmadı bu zamana kadar. Kafamın yarısı hala uyuşuk ellerimde hafif titreklik var,bakalım ne olacak.

hep içersin de vücut yaş aldıkça tolere edilememeye başlanabilir. enerji içeceği pek masum değil ben hiç içmem açıkçası. kahve çay vs bile fazlası taşikardi yapıyor besin diyip geçmemek lazım aslında her şey ilaç

katiliyorum. enerji icecekleri asla masum degil aslaaaa... icindeki seker orani ve boga spermlerini gectim... cok zararli heleki surekli alindiginda..bagimlilik yapar

Doktorunuzu değiştirin ya da söyleyin ilacınızı değiştirsin. Hemen yarın gidin.
Beklemeyin. Geçirdiğiniz panik atak, sinir krizi gibi..
Her ilaç herkese iyi ya da kötü gelecek diye birşey yok. Özellikle de kırmızı reçeteli antidepresanlar, antşpsikotikler vs..

yuh. ben koşularda içen görüyorum o da garibime gidiyor ondan mı uzun mesafe koşamıyorum diye düşünmüşlüğüm var ehehe
Gece yolculugu yapanlar iciyor mesela.. uyanik ve enerjik kalabilmek icin..icersin ama ictikce Vucut daha cok isteyecek. bi cesit doping diyelim:))

Son düzenleme:
Çok geçmiş olsun.
Teşekkür ederim.

bu kadar ciddi şeyler yaşayıp o an doktora neden gitmediniz daha ilk seferde?
Haftasonuydu ve doktorum şehir dışındaydı.

Greyfurttan kaynaklanıyormuş canım.

Geçmiş olsun.. Aaa evet, greyfurt çoğu ilaçla müthiş etkileşimli.. Anksiyete ilacı kullanırken doktor beni uyarmıştı. Sebebi belli olmuş bu iyi.. :)
Bir greyfurt keyfim vardı onu da aldılar. Ananas'ı da çok severim ama ona da alerjim var,yiyince ağzım dilim kanamaya başlıyor.
Dünyevi zevklerden bişey bırakmadılar bana
Sağolsun sevgili tontriko ve E esmergizmo yaşam içeceğim hakkında kötü espriler yaptı,artık onu da içemeyeceğim. Ne yiyip içeceğim ben?

Ananasa alerjin Yok merak etme
Herkeste aynı etkiyi yapar
Ağızda dilde tahriş yapar

Ananasa alerjin Yok merak etme
Herkeste aynı etkiyi yapar
Ağızda dilde tahriş yapar
Canım kardeşimle ilk yediğimizde ikimizde de aynı etkiyi yapmıştı,evet.
Fakat 2. yiyişimizde ona birşey olmazken benim dilim kanamaya başlamıştı,nefes alamayıp başım dönmüştü. Doktora gittiğimizde kendisi söyledi yani,benim kendi kendime tanı koyduğum birşey değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…