İhmal mi?

Sorry: (

Dozu stabil tutacağız canım,hiç arttırma olmayacak. Benim durumum biraz farklı,dikkatsizliğimin sonucu başıma bunlar geldi. Umarım sana iyi gelir,benimki seninkinin bayağı bir yüksek versiyonu,benimki gün boyu etkili

Teşekkür ederim,sizde kızınıza dikkat edin,anlayabilecek yaştaysa anlatmakta fayda var.

Kızlar yeni bir soruyla geldim size.
İlacın yan etkileri hala bende geçmiş değil,hatta doktoruma göre bu etkiler ilaca bağlı normal yan etkilerde değil. Bugün gerekli tetkikleri yaptırdım. Kalpte ritim bozukluğu çıktı ama bu normalde bende olan bir sorun değil,cumadan beri ara ara nöbet geçirip duruyorum ve beynimin yarısı uyuşuk bir vaziyetteyim,uyku 0,yemek 0. Okula gidemiyorum. Hayatımın en zor dönemlerini geçiriyorum. Ne yapacağım bilmiyorum. Hiç geçmeyecek mi ilacın etkisi. Bu problemler kalıcı olabilir mi?

şimdi nasıl oldunuz acaba ilacın etkileri geçmiştir inş. DEHB i araştırırken okudum konunuzu merak ettim

yanlis anlamayin ama 5-6 saat odaklanip calismak kimse icin mumkun degil ki,
yani bunun icin mi sadece ilac aliyorsunuz,
3 saat calisin ama sadece bunun icinse ilac kullanmayin derim ben. Ya da o hafif olan ilaci kullanin.
Kendinize neden bu kadar yukleniyorsunuz ki.

esi konuymus. geri alayim yorumumu.

İlaçla mümkün.
Ben ilaç olmadan ders çalışamıyorum,dikkat problemim var. Aralıksız çalışabildiğimde oluyor ancak çoğu zaman yarım saatlik aralar variyorum ders çalışıyorum. Ülkemizdeki herşey saçma sapan sınvalara bağlı olduğu için kendimi geliştirmek için saatlerce ders çalışmam lazım.

İlaçların etkisi hiç geçmeyecek diye düşünme senin bünyene göre ilaç verirler gerekirse
Başka doktorlardan da tavsiye alabilirsin
Dermansız bir durumda değilsin sakinliğini koru stres tetiklemesin

İlaçların etkisi hiç geçmeyecek diye düşünme senin bünyene göre ilaç verirler gerekirse
Başka doktorlardan da tavsiye alabilirsin
Dermansız bir durumda değilsin sakinliğini koru stres tetiklemesin
Teşekkür ederim.
Gereksiz doz aşımı yapıldığı için böyle olmuş. Şuan normale döndüm :)

Neredesiniz? İnternetten araştırabilirsiniz aslında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…