İhanetin dayanılmaz ağırlığı

peki neden..sence senin savunduğun neden yetermiki bunu affetmeye..
peki o kadınlarla gönül eğlendirirken..
o sırada sen bebeğini doğururken yanında olmaması
ya nebilim inan aklım almıyor nasıl sineye çekiceksiniz...
inan anlamıyorum ben artık kadınları
neyin çabasını vereceksinki ....
sevgimi ortada sevgi varmı .. beyfendi gönlünü eğlendirsin yetmedi kadınların koynuna girsin..ve bu adam bu şansı hakediyo..
kimseye boşan diyemem kolay kolay ama herşey ortada ...
ama şunu söğleyim bundan sonrada aldatırsaki eminim yapıcak
hiç üzülme ve dövünme ..
neyse susuyorum konuştukça sinirlerim bozuluyo...
kendi hayatın kendin bilirsin..mutluluklar..

çok üzülerek okudum..ama ben olsam en azından kendime saygımdan ne de olsa
iyi bir işin var ve ona muhtaç değilsin...kendime olan saygımdan dolayı helede o resimleri gördükten sonra bu evliliği sırf çocuk için devam ettirmezdim..tabiki sizin şartlarınız nasıldır bilemiyorum..
ama gerçekten kanım dondu okurken..allah yardımcınız olsun

"Eski nişanlı ben yaşananları öğrendikten sonra balkona çıkıp eşimin ailesinin gözüne baka baka kahkahalarla gülüyormuş...
Ne acı..."

bakın işte
kadın zorla atmadı yatağa diyoruz ama
ikinci kadın halinden memnun
terbiyesiz!
bide gülüyo
ne sinir
işte şeytanın ta kendisi budur derim ben
ah ah bu erkekler nenden bu kadar zayıf iradeli anlamıyorum

Tamam o zaman..yok yani anlamak için sormuştum sadece başka bir niyetle ya da yargılamak için değil..

Demek ki büyük konuşmamak lazım bu durumlarda..

Hakkıınızda hayırlısı olsun.:teselli:.

İşin en kötü yanı aynı yürekte nefretle sevgiyi beraber barındırmakmış...
Sana böylesini ağır ve yıkıcı bir darbe indiren adamı hala seviyor olmakmış en kötüsü

Şimdi dah çok üzüldüm:çok üzgünüm:
Aslında zor olan bu! tahmin etmiştim hala sevdiğinizi size sevilirmi böyle bir adam diyeceğim ama sizin bunu pekte takacağınız sanmıyorum. Çünkü Hala sevgi ve aşkla bağlısınız. Hakkınızda hayırlısı olsun umarım affettiğiniz için pişman olmaz ve daha kötü şeyler yaşamazsınız..

aslında sevmediğini bi süre sonra sende anlayacaksın arkadaşım
farkına varıcaksın
ama geç olucak

Haklısın, eşi belki gerçekten pişman ama kadın bu durumdan memnun demek hala..klava:

yüreğimin taa içi cız etti...
umarım verdiğin karar doğrultusunda herşey istediğin gibi olur..
başa gelince anlıyor insan...

Peki izninle bir şey soracağım.
Sen eşinin eski nişanlısı ile ilgili bir şey bilmiyor muydun evlenmeden önce ya evliliğin süresince ?
Yani nasıl oldu da sezemedin ben de bunu anlamıyorum...
1 sene sürmüş diyorsun ilişkileri, nasıl da farkedemedin ?
Gözünün önünde olmuş her şey yani :bbo:

allah yardımcın olsun.ama o adamdan baba falan olmaz,sana eş olamadığı gibi.sen kararını vermişsin.bir psikolojik destek al bari.yaşadıkların hiç kolay değil.neden evlisin hala ,sevdiğin için mi çocuğun için mi?amacım yargılamak değil sakın yanlış anlama.o durumda bir insan neden evli kalır merak ediyorum.

lütfen o adamla beraber yaşayarak kendinize işkence etmeyi kesin
okurken sinir katsayım yükseldi yani size yapılan hemde en güvendiğiniz insan tarafından en hassas olduğunuz dönemde yapılan haksızlığı hainliği nasıl affedersiniz
tamam herkes ikinci bi şansı hakkeder ama unutmayın siz hakketmeyene şans vererk kendi elinizden yeni bi hayat kurma şansını alıyosunuz
bu evlilik şimdi olmasa bi zaman bitecek belli çünkü zaman her acının ilacı değildir, bu yara dahada derinleşerek büyür ayrıca çocunuzun yaşı küçükken bitmesi çok daha iyi çünkü ilerde sizin hiçbi suçunuz olmadığı halde sizi suçlayabilir bu ayrılıktan
bu tavizleriniz sonucunda birgün bi bakmışsınız kendine güvensiz, her yaptığından pişmanlık duyan, hep başkaları için yaşayan, kuşkucu hatta paranoyak bi kadın olmuşsunuz hayatınız akmış gitmiş yapmayın
nefret ettim kocanız olacak iğrenç varlıktan pes yaaaaaaaaa

yok ben o ikinci kadınından bahsediyorum:)
terbiyesizliğinden
evli bi erkekle olmasından rahatsızlık duymadığından klava:

Ben de ikinci kadından bahsediyorum.

Eşi pişman belki ama 2,kadın halinden memnun ki balkonlarda kahkahayı basıyor demek istedim..Pişkinnklava:

napıcaz canım ..o kararını vermiş ..bize laf düşmez artık..şakkıdı
onlar ermiş muradına biz çıkalım kerevetine..

Hanı bu evlılıgı cocugunuz ıcın devam ettırıyosun ya...

İstemedıgınız halde sevılmedıgınızı bıle bıle

Pekı o cocugunuzun oyle sevgısız bır ortamda yetısmesıne nasıl razı oluyorsunuz.

Yasadıklarınızı bız bı cırpıda okuduk ama sız her hucrenıze kadar hıssederek uzun bı zamanda yasamıssınız.

Emınım yurek sızınız cok derındır ama cocugunuz ıcın yaptıgınız sey sakın ılerıde cocugunuza zarar vermesın.

Emın olun babasız buyuyecek bı cocuk sevgısız ortamda buyuyecek cocukdan daha saglıklı olacakdır...

Benim eşime çoraplarını yere atıyorsun diye kızdığımda iki üç gün dikkat ediyor,sonra aynı tas aynı hamam benneyaptımki

eşinin ailesi gelip sana bunu anlatıp senin sinirini iyice bozmasalar bari canım ya...
o kadar üzüldüm ki anlatamam sanki çok yakın bir arkadasımın basına gelmiş gibi.
kocan rezil adamın teki üzgünüm ve sen o adamla yaşamayı haketmeyecek kadar değerlisin bu hep aklında tut. altının değerini sarraf anlar. onun senin değerini anlamaması doğal.
o eski nişanlısı olacak yollu or..yu da bı guzel yolmak lazım. yok mu tanıdıgın bır kac arkadasın bırlesıp bı guzel yırtsınlar agzını gozunu. bı daha gulup kahkaha atacak agzı gozu kalmazdı.
öffffff salon kadını cızgımden cıkıyorum bazen bu tur şeyler okuyuncakafamçokkarıştı

ahh ahh...
uğruna kendinizi hiçe saydıgınız yavrucugunuz ilerde büyüdüğünde hatunun birine kapılıp sizi bi kenara atmaz inşallah...

inanın okurken çok üzüldüm...sen bekarsın diyeceksiniz ama ihanetin acısı hemen hemen aynı olur sanırım...ayaklarınızın üzerinde durabilecek güçtesiniz ve istediğiniz bir hayatı çok iyi bir şekilde kendinize ve yavrunuza verebilirsiniz...siz şuan çok duygusalsınız ama yarın öbürgün bunların üzerinden biraz zaman sonra eşiniz normal tavırlar sergileyecek bazen tartışacaksınız ve hep kafanızda bunlar canlanacak her seferinde acı çekeceksiniz...değecekmi bunları yaşadığınıza?bence değmeyecek! düşünün yavrunuzu böyle bir ortamda yetiştireceksiniz...siz bilirsiniz yinede ama ben olsam arkama bakmazdım çünkü o insan beni gerçekten sevseydi 1 yıl boyunca türlü oyunlarla beni aldatmaz,kandırmazdı...demek ben onun için bitmişim diyerek bende bitirirdim herşeyi...Allah sizin yardımcınız olsun bu mübarek günlerde...Herşey gönlünüzce olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…