Kusura bakma ama ardarda acayip hatalar yapmışsın. 1) Cinselliğe karşı tarafın ihtiyacını karşılamak olarak bakma artık lütfen. 2) Birbirinizi bunaltmaya başlamışsınız belli ki, konuşacağın ihtiyaçları belirlemek demek ne demek, sen taviz vermesen bunlar olmazdı, k,msenin kimseyi bukadar kısıtlamaya hakkı yok bence 3)Eski sevgilisiyle yeniden görüşmesini filan affettiysen kıskançlığın geçince bunu da affedersin muhtemelen ama affetmek aklına geldiğinde üniversite hayatını nasıl tek bir kişi etrafında geçirdiğini ve mahvettiğini düşün belki bu kendine engel olmanı sağlar. 4) Bi de dayanışma halayında nasıl kıvırtır bir kız çok merak ediyorum, ya da eyleme katılıp nasıl yarım saat boyunca kızla sevgilin birbirlerine sende onlara bakıcak zamanı ve ruh halini buldunuz bilmiyorum, hangi örgütse artık 3ünüzü bir araya getiren, politik altyapıyı geliştirme, isyan ve anma ruhunu kazandırma konusunda berbat belli ki.
Bir de şu dayak olayı var. Sana burdan idealist idealist bir tokat bile attığı an çekip gitmeliydin kendine hiç mi saygın yok senin filan demek isterdim ama senin yaptığın o hatayı bende yaptım zamanında bi ilişkimde. Başlarda hep sevgisinin taşkınlığından, aramızdaki tutkulu ve fırtınalı ilişkiden kaynaklandığını filan düşündüm dayak yiyor olmamın hatta bende vurduğuma göre dayak yiyor sayılmam diye kendimi avuttum Ben seçmişim ya adamı hata yaptığımı kabullenmek istemedim çevreme karşı savundum filan ama sonra bi baktım yaşadığım şeyleri çevremden ailemden vs. saklıyorum çünkü ben kendimden utanıyorum farkettiklerinde onlarda bana acıyacaklar diye düşünüyorum, şöyle bi kendime baktım duruşum bile değişmeye başlamış o zaman ipleri elime aldım ve ilişkimi bitirecek cesareti buldum. Şuan beni çok daha fazla seven ve çok daha sakin bir sevgilile gayet mutluyum.
onu belirttim fark ederseniz ben ihtiyaç diye bakmıyorum ihtiyaç diye bakıyor ya erkekler dedim..ben taviz vermedim ayrıca aşıktım ne derse yaptım eski sevgilisyle görüşmesini affetmem fazla umrumda olmadı ozmanlar pek sevmiyordum yanımda bulunsun istiyordum affettim..melek gibiydi böyle olacağını bilemezdim 2.yılın sonlarında gösterdi yüzünü hep dedim ne güzel rol yapmışsın diye benimde hatalarım oldugunu kabul ettim zaten bir yazımda yoksa bu kadar delirmezdi heralde...evet bunalttık birbimizi onunla konuşma şunu yapma o bana yaptıkça bende ona yaptım bi baktım çevremizde arkadaşımız kalmamış sonradan ben toparladım arkadaş konusunda zaten sosyal bi insanım ama o toplarlayamadı arkadaşı yoktu dogru düzgün zaten kimseyi begenmezdi bide bu huyu var..(( yoksa o kız sen misin? )) ayrıca kız diğer gruptan kopuk gayette güzel kıvırttı grupla alakası yok kızda sorun var bence...yarım saat dayandım valla zaten her baktığımda birbirlerine baktıkları için ara ara kontrol ettim umrumda değilmiş gibi davrandım ayrılcağım için sevindim içimden hiç bişey demedim sonradan kendisi farketti zaten benim anladığımı hep yakalandığı için yine yakalandık demiştir:) aynen bende öyle düşündüm çok tutkulu yaşıyoruz falan sandım çok kıskanıyor beni kıskançlıktan ölüyor falan dedim bende vururdum okadar saygısızlaştık ki birbirmize o durumu atlatmıştık ama herşey yolunda değilmiş demek ki dediğim gibi sevgim azalmıştı zaten görüşmeyi istemiyordum artık okadar sogudum neyse hayırlısı oldu kurtuldum...sizede mutluluklar..