walla bu konuda benım dıkkatımı erkek arkadsın cekmedı... erkeklerın bu tur seyler yaptıgını duymaya alıstık zaten sayelerınde ama o işçi bayramındakı kız yokmuu.... işte onuu benım elıme verıcekler... bugun konu sahıbıneyse yarın bıze kızlar... yanında erkek olan adama sen nasıl kur yaparsın yaa.. ne zannedıyordu yanı sevgılısını bırakıp 2 saattır onunde halay ceken kıza mı gıdecektı... bır kere nısanlıma bakan bır kız vardı bır mekanda yanında aılesı olmasaydı sacını elıne verıcektım cok zor tuttum kendımı... kadının asıl dusmanı kadınmıdır yanı?? devamlı 4 gozumuzu acıp mı gezmelıyız bıryerde... boyle kadınlarla aynı ahlak yapısı ve gelenekler ıcınde yaşamak istemiyorum... ama sorsanız onlardan namuslusu yok...emınım kı o hoplayan zıplayan kızında sevgılısı vardır... o kız namusluysa ben namussuzum kızlarr kabul edıyorum.....konu sahıbı sanada tek tavsıyem o cocugun oldugu herseyı her yerı ve her kısıyı cıkar hayatından.. 5 yılına acıma yaşanmışlıklar var dıyıcemde... mutlaka acıyorsundur... ama yazılarından anladıgım kadarıyla cok guclu bır kızsın... bundan sonra hayat senın.. ve o hayatı haketmeyen bırıyle bırdaha asla paylaşma !1
evet bazen hoşuma giderdi kızlar bakınca sevgilim yakışıklı bakıyorlar falan diye gelip geçerken falan ama o kız nasıl bakıyor yaa benim baktığımı gördüğü halde arkasını dönüp dönüp baktı orda sevincimizi paylaşıyoruz işçi bayramı kürt türk zengin fakir.. hiç ayrım yapmadan hepimiz bir aradayız nasıl mutluydum bütün moralim bozuldu suratım düştü benim ki hemen anladı zaten kız kıvırtarak oynuyo halay çekiyo o kıçını yırtasım geldi:) sahnede şarkı söyleyen bir bayan vardı o kızda sahnenin sol tarafnda hemn benimkiside o yöne bakıyor ya tabii benim bakıştıklarını gördüğümü anladı ee koskoca yarım saat nerdeyse okadr salak değilim tabi ki görcem neymiş saz çalan adam ona bakıyomuş ona bakıyorum neden bana bakıyosa allah allah dedi bende ben senin kime baktığını bilyorum şimdide gay taklidi mi yapcaksın dedim kızı gösterdim tabi kız yine bakıyor ara ara benimki bi bagırmaya başladı hastasın sen falan diye bana....öyle devam etti iyi ki de oldu işçi bayramı seviyorumm ya benim için hayırlısı oldu:)