hislerime tercüman olmuşsunuz resmen aynı bu şekilde düşünüyorum..düşünmüyor değilim gün gelir bir adama aşık olurum bakireliğe önem verir beni istemez belki diye düşünüyorum ama ben yinede açık olucam çekeceğim varsa çekerim dediğiniz gibi bakireyim diye dolaşıp erkeklerle yatıp kalkan çok kız biliyorum bakire olupta geri kalan herşeyi yapan kızlar biliyorum..ben onlara göre bin kat daha namusluyum yine büyük konuşmayayım ben o duruma düşecek bir insan değilim kişiliğim elvermez öpüşüp kokuşup sonra bakireyim diyerek bakireliğe önem veren bir adamla evlencekler işte adamda benim namusum ilk ben bozdum diye sevinip dursun artık..
Seni bu halin ile kabul etmiyorsa defolsun gitsin zaten. Seni sen olduğu için hayatına ortak etmeli seviyorsa gerçekten geçmişine değil geleceğine bakar. Kusura bakmayın erkeklere de hak veriyorum devir değişti artık onlar erkeklere teklif ediyor erkekte canı çektiğinde bakire kız bozmuyor ki başına bela almazlar kolay kolay direk bakire olmayan kızlar ile takılıyorlar alan razı veren razı iş evlenmeye gelince bu kızlar aklına geliyorlar beni kekliyecek diye. Bazılarıda var güven saygı olsun dert etmiyor bekareti. Her insan kendi hayatını yaşar kimsenin hayatına müdahale hakkım yok kendime bakarım önce ama evleneceği adama kendi bakireymiş gibi gösterenleri sevmiyorum iki yüzlü ve yalancı görüyorum dürüstçe söylemek gerekirse. Burada yazılanları erkeklerde okuyor ben büyük bir teknoloji mağazasında pazarlama dep.görevliyim kullanıcı yorumları önemli girdiğim bir forumda erkekler burada ki konuşmaları tartışıyor kız mı değilmi nasıl kandırıyorlar çoğunu erkekler biliyor zaten numaraların.