• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ihanetin bana değil dualara...

saygı duyuyorum düşüncenize baştan da söyledim yanlışmı doğrumu bilemedim o evlenmek istedi şmdi istesem gelir halada yalvarıyor ama anlattığım gibi bir adamla da sırf bu yüzden evlenemem namusum namusum diyerek yaptım bir hata belki allahım affeder... gerçekten namus diyerek ona bakmıyorum zaten erkekler yapınca neden namus olmuyor erkeklerin namussuzu yok mu? benimle olan bu adam daha kaç kişiyle yattı allah bilir şimdi o mu namussuz ben miyim? yanlış anlamayın bana namussuz dediniz falan demiyorum sadece kendi düşüncelerim belirtiyorum.

onun için dedim ya sana sakın geri dönme o şerefli bir insan olsaydı yada namuslu sana bunu yapmazdı
sen en iyisini yaptın onu bıraktın
daha önceki yazılarımı biliyorsun .
sen yapacağın en güzel şeyi yapmışın
herkesin cahillik dönemi oluyor namusluyum diyip namussuz gezen çok insan var
evlenip boşanmaktan çok daha iyi
ya evlenseydin bide böyle düşün
dediğin gibi o bu sana yapılanların hesabını görecek
bi laf var ya çok doğru
ne ekersen çanağına o gelir kaşığına
sen rabbine sığın tevekkül et. gerisi gelir zaten

lafım konu sahibinden dışarı
neden adam hayat kadınına gitsinki
el sürülmemiş biri varken herkezin yaptığı kişiye kimse gitmez
oda öyle yapmış zaten
böyle şeyleri savunan insanın olması beni daha çok rahatsız ediyor
yinede büyük konuşmamak gerekir
sırf zevk için kimse evlenmez zaten
gerçekten evlenmek isteyen insan kadının düzgün olmasına bakar
konu sahibine gelince o bu olaya normal bakıyor olmaması gerekiyor ama ona göre normal insanların fikri değişiktir.
eğer biraz islam bilgin varsa bu iş haramdır da
rabbim affetsin evet insanın namusudur ikibacak arası .orası özeldir .herkese verilmez bir erkek görür.oda eşidir.benim bildiğim budur.

Bende kesinlik ile tasvip etmiyorum ki kendime eşime saklamış biriyim. Arkadaş hatasının farkında ve tecrübe olduğunuda belirtmiş evleneceği zaman yine hayat arkadaşı eşi olacak insana bunu belirteceğini dile getirmiş. Yapmasaydı keşke ama olan olmuş bundan ders alıp bir daha yapmayacağını eşinede dürüstçe ben buyum diyebiliyorsa o insana helal olsun derim. Bayanız çevremizde de forumumuzda ne kadınlar! var bu arkadaş yanlarında melek benim için bu sözleri ile. Zar diktirip hayat arkaşadışına yalan söylemek güven üzerine kurulacak yuvayı yalan ile kurmak daha beter daha büyük günah bana ki Allah bilir hükmü bana düşmez. Layığını herkes buluyor zaten yanlıl algılamayın kınamıyorum herkes kendi hayatını yaşıyor ama sonuçlarına katlanamasını bilecek insan. Sırf zarı var diye evlenen adam ile ne kadar mutlu olursun senle değil senin yarattığın sahte karakterle evleniyor sonuçta. Erkekler kabul etmez doğru çünki bu kadınlar ile işlerini görüyor sonra hepsi aynıdır diye kestirip atıyorlar.

onun için dedim ya sana sakın geri dönme o şerefli bir insan olsaydı yada namuslu sana bunu yapmazdı
sen en iyisini yaptın onu bıraktın
daha önceki yazılarımı biliyorsun .
sen yapacağın en güzel şeyi yapmışın
herkesin cahillik dönemi oluyor namusluyum diyip namussuz gezen çok insan var
evlenip boşanmaktan çok daha iyi
ya evlenseydin bide böyle düşün
dediğin gibi o bu sana yapılanların hesabını görecek
bi laf var ya çok doğru
ne ekersen çanağına o gelir kaşığına
sen rabbine sığın tevekkül et. gerisi gelir zaten

biliyorum o kadar ezik bir insan ki o benden çıkardı bütün hıncını hep bekledim düzelir belki diye olmadı ben çok denedim tek taraflı olmuyor işte..ben yapabilceğim herşeyi yaptım allahım biliyor..bir arkadaşıyla konuşurken saçımla oynadım ki ben farkına varmamıştım sadece saçımı topladım artık ne anlama geliyorsa o ona göre diye sokak ortasında bana küfürler edip tokat atan bir insan daha neler yapardı bilemiyorum...fazla anlatmakta istemiyorum şiddet olaylarını çok kızıyorsunuz biliyorum bende hep derdim nasıl dayak yer bir kadın hiç mi gururu yok çekip gitsin falan diye öyle olmuyormuş bunu anladım..çok yalvardım allahım içimde ki sevginin yarısını al diye nasıl sevdiysem artık şükürler olsun soğudum şuanda onu sevmiyorum diyebiliyorum bunu yüzüne de söyledim mutluyum yeni bir hayata başlamış gibi hissediyorum kendimi.

Bende kesinlik ile tasvip etmiyorum ki kendime eşime saklamış biriyim. Arkadaş hatasının farkında ve tecrübe olduğunuda belirtmiş evleneceği zaman yine hayat arkadaşı eşi olacak insana bunu belirteceğini dile getirmiş. Yapmasaydı keşke ama olan olmuş bundan ders alıp bir daha yapmayacağını eşinede dürüstçe ben buyum diyebiliyorsa o insana helal olsun derim. Bayanız çevremizde de forumumuzda ne kadınlar! var bu arkadaş yanlarında melek benim için bu sözleri ile. Zar diktirip hayat arkaşadışına yalan söylemek güven üzerine kurulacak yuvayı yalan ile kurmak daha beter daha büyük günah bana ki Allah bilir hükmü bana düşmez. Layığını herkes buluyor zaten yanlıl algılamayın kınamıyorum herkes kendi hayatını yaşıyor ama sonuçlarına katlanamasını bilecek insan. Sırf zarı var diye evlenen adam ile ne kadar mutlu olursun senle değil senin yarattığın sahte karakterle evleniyor sonuçta. Erkekler kabul etmez doğru çünki bu kadınlar ile işlerini görüyor sonra hepsi aynıdır diye kestirip atıyorlar.

çok doğru söylüyorsun cnm
benim kızdığım şu bekaret olayı benim için önemli değil diyorlar ya ona uyuz oluyorum
nasıl önemli olmaz ki ya.
bide gururlu gururlu söylüyorlar
:22::22:

biliyorum o kadar ezik bir insan ki o benden çıkardı bütün hıncını hep bekledim düzelir belki diye olmadı ben çok denedim tek taraflı olmuyor işte..ben yapabilceğim herşeyi yaptım allahım biliyor..bir arkadaşıyla konuşurken saçımla oynadım ki ben farkına varmamıştım sadece saçımı topladım artık ne anlama geliyorsa o ona göre diye sokak ortasında bana küfürler edip tokat atan bir insan daha neler yapardı bilemiyorum...fazla anlatmakta istemiyorum şiddet olaylarını çok kızıyorsunuz biliyorum bende hep derdim nasıl dayak yer bir kadın hiç mi gururu yok çekip gitsin falan diye öyle olmuyormuş bunu anladım..çok yalvardım allahım içimde ki sevginin yarısını al diye nasıl sevdiysem artık şükürler olsun soğudum şuanda onu sevmiyorum diyebiliyorum bunu yüzüne de söyledim mutluyum yeni bir hayata başlamış gibi hissediyorum kendimi.

seni gerçekten tebrik ediyorum ben asla senin gibi olamazdım
çok güçlüsün.
rabbim mükafatını veriyor sana...

bende isterdim evleneceğim adamla olmasını biliyorum hatalıyım sonradan da pişman oldum o bana kötü davranmaya başlayınca ilişkimize başladığımızda resmen bir melekti tanıdığım en iyi insandı nasıl kandım hala düşününce aklım hayalim almıyor hep kendimde aradım suçu acaba ben mi delirttim diye ama yok ya kanı bozuk babası annesini dövermiş anlatmıştı ailesinden ne gördüyse onu uyguluyor işte paradan başka bişey düşünmeyen bir insan ne gurur ne haysiyet bir bayanla konuştumu yavşak yavşak konuşur hep zorla biraz düzeltmiştim davranışlarını yine ama çok yoruldummm çokkk yordu benii bitirdi çokta iyi oldu bidaha aynı hatalara düşmüycegmi biliyorum artık erkeklerin davranışlarndan ve konuşmalarından da nasıl bir insan olduklarını amaçlarının ne olduğunu da anlayabiliyorum bana katkısı bu oldu sanırım...

benim kızdığım şu bekaret olayı benim için önemli değil diyorlar ya ona uyuz oluyorum

Görüyoruz canım o modern insanların çoğunu evlenirken nasıl dönüyorlar hemen.

Konu sahibi arkadaşım Allah bundan sonrasını hayırlı versin inşallah. İnsan yarinine tokat nasıl atar ya sen sevgini göstermişsin sabır etmişsin düzeltmek için elinden geleni yapmışsın ve en sonunda en doğrusunu ayaklarından geleni yani onu terkedip gitmişsin. Şükür ya evlenince bu yüzünü görseydin Allah seni o insandan kurtarmış öyle düşün.

ben kendi düşüncemi belirtmek isterim eğer mümkünse. kimsenin dinine imanına ne düşündüğüne karışmıyorum ama bana göre bekaret o çok övünerek saklanan zar değil maalesef. bana göre bekaret kendi duygularımı aklımı hislerimi ilk verdiğim insanda bozuluyor. o zar yırtılmış yırtılmamış ne olur? hiç ilişkiye girmemiş ama gayet on binlerce insanla öpüşmüş el ele tutuşmuş insanlara bakire diyebilir misiniz? ben diyemem, dersem o da bana ters, ha duyguysa insanları bir araya getiren, işte o duygu yüzünden ilişkiye giriyor insanlar, evlendikten sonra ritüeli budur diye değil. siz saklarsınız kendinizi eşinize ona saygım sonsuz, ama sizin kendinizi saklamanız değil beni rahatsız eden, ilişkiye girersen ortada kalırsın gibi bir mantık gütmeniz.. yoksa haramı savunan erkek ırkı zaten bulaşmamalı öyle birşeye.

ben güvenimi tekrar kazanmak için psikoloğa gittim ya 4 ay boyunca tabi ki yeterli değildi ilaçlar iyice mal yaptı salak gbi oldum bıraktım..her yaş grubuyla konuşabilen ben içine kapanık ezik bir tip olup çıkmıştım kendimi çirkin buluyordum yanımda kızlara baka baka beni hep aşağıladı bi kere güzelsin demedi bu yıl hariç tabiii bu yıl ondan soğuduğumu ayrılabileceğimi anladığı için köpek gibiydi peşimde... yaz tatilinde kendime geldim napıyorum ben dedim yaa ben turizmle ugraşıyorum 4 yıllık turizm okudum otellerde falan çalışıyorum rehberlik yaptığımda oldu 4 ay ayrı kaldık yazın çalıştığım yerde o kadar çok teklifler aldım ki hatta patronumun sulanmasıyla işi bırakmak zorunda kaldım ve dedim ki demek ki güzelim ben yaaa tabi ki güzel olduğumu biliyordum önceden kendime güvenim yerindeydi bu çocukla ilişkiye başladığımdan beri 1.yıldan sonra beni hep ezmeye çalıştı ondan fazla para kazanmamı bile kıskandı okulda ondan fazla not almamı kıskanırdı vs düşünün artık nasıl bir aşağılık kompleksiyse bu onda ki herşeyin en iyisini o bilir en yakışıklı o en zeki o herkesten üstün görür kendini bencil pislik bir herif neyse uzatmıyım böyle işte kızlar kurtulduğuma seviniyorum keşke bazı şeyleri yaşamadan yapsaydım diycemde bilmiyordum çok iyi rol yaptı şerefsiz.

Konu sahibi arkadaşım Allah bundan sonrasını hayırlı versin inşallah. İnsan yarinine tokat nasıl atar ya sen sevgini göstermişsin sabır etmişsin düzeltmek için elinden geleni yapmışsın ve en sonunda en doğrusunu ayaklarından geleni yani onu terkedip gitmişsin. Şükür ya evlenince bu yüzünü görseydin Allah seni o insandan kurtarmış öyle düşün.

ben çok dua ettim yalvardım ya allahım bir yol göster bana diye hergün ağlar mı insan ya hergün üzgün mü olur hiç mi mutlu olmaz 1 yıl aralıksız ağladım onu görmediğim zamanlar rahattım telde daha iyi sadece konuşmak kafam rahat ediyordu ne yaparsa yapsın diyordum...bana gerçek yüzünü gösterdi işte yoksa bu adam çalışmamı istemiyordu hayallerimle dalga geçiyordu genel müdür olmak istiyorum dediğimde nasıl dalga geçerdi her konuda ezmeye çalışıyordu iyide uyguladı yöntemini zaten beni kimse istemez kimse konuşmaz diyerek ezik oldum onun yüzünden ama toparladım sonradan allahtan...evlencez sen evde durcaksın diyordu böyle bir insan işte saf aşık durumlarım devam etseydi evde oturup çocuklara bakardım ona yemek yapardım yemeği beğenmediğinde vururdu belki.. o keyfine göre eve gelir veya gelmezdi artık tabi ki boynuzlarımda eksik olmazdı şükürler olsun kurtuldum.

ben çok dua ettim yalvardım ya allahım bir yol göster bana diye hergün ağlar mı insan ya hergün üzgün mü olur hiç mi mutlu olmaz 1 yıl aralıksız ağladım onu görmediğim zamanlar rahattım telde daha iyi sadece konuşmak kafam rahat ediyordu ne yaparsa yapsın diyordum...bana gerçek yüzünü gösterdi işte yoksa bu adam çalışmamı istemiyordu hayallerimle dalga geçiyordu genel müdür olmak istiyorum dediğimde nasıl dalga geçerdi her konuda ezmeye çalışıyordu iyide uyguladı yöntemini zaten beni kimse istemez kimse konuşmaz diyerek ezik oldum onun yüzünden ama toparladım sonradan allahtan...evlencez sen evde durcaksın diyordu böyle bir insan işte saf aşık durumlarım devam etseydi evde oturup çocuklara bakardım ona yemek yapardım yemeği beğenmediğinde vururdu belki.. o keyfine göre eve gelir veya gelmezdi artık tabi ki boynuzlarımda eksik olmazdı şükürler olsun kurtuldum.

çirkin kadın yoktur cnm bunu bil
erkekler özgüveni olmayan hiçbir bayandan etkilenmezler .
senin bu özgüvenini gördüğü için peşinden koşuyor akıllı.
sakın taviz verme
bide şuda gerçekki erkekler sevdiğini fazla hissettirirsen kaçıyorlar.
ben ilk evlendiğim zaman kociş için herşeyi yapıyordum baktım benden uzaklaşıyor sevgimi belli ettim ya
sonra birgün aile içi birşey oldu eşime söylememiştim 2 ,3 gün hep aklımdaydı
bana diyorki sende2,3 gündür birşey var beni sevmiyorsun nasıl üstüme düşüyor
bende çaktığım davayı
benden uzaklaştığı zaman onla asla ilgilenmiyorum sevmiyormuşum gibi davranıyorum
biraz zor oluyor ama dayanıyorum oda hemen yaklaşıyor bana:21::21::ssz:
bunların dengeleri yokki sevsen şımarır sevmesen yapışır..:44::44: benimkide böyle cnm ama huzurluyum ,mutluyum.çok şükür

ben kendi düşüncemi belirtmek isterim eğer mümkünse. kimsenin dinine imanına ne düşündüğüne karışmıyorum ama bana göre bekaret o çok övünerek saklanan zar değil maalesef. bana göre bekaret kendi duygularımı aklımı hislerimi ilk verdiğim insanda bozuluyor. o zar yırtılmış yırtılmamış ne olur? hiç ilişkiye girmemiş ama gayet on binlerce insanla öpüşmüş el ele tutuşmuş insanlara bakire diyebilir misiniz? ben diyemem, dersem o da bana ters, ha duyguysa insanları bir araya getiren, işte o duygu yüzünden ilişkiye giriyor insanlar, evlendikten sonra ritüeli budur diye değil. siz saklarsınız kendinizi eşinize ona saygım sonsuz, ama sizin kendinizi saklamanız değil beni rahatsız eden, ilişkiye girersen ortada kalırsın gibi bir mantık gütmeniz.. yoksa haramı savunan erkek ırkı zaten bulaşmamalı öyle birşeye.
Arkadaşlar,ben bu bekaret konusanda yazılanları kesinlikle zaten üzerime alınmadım,zira ben de "takılma bu konuya" demiştim konu sahibi arkadaşıma,yani bana yazıldımı cevaplar bilemiyorum ama olan olmuş artık daha fazla üzülmesine gerek yok diye düşünüyorum..Kimine göre çok önemli ya da ,kimine göre de sadece o değil başka faktörlerle birlikte önemli olabilir ,bu konuda herkesin birbirine saygı göstermesi lazım..Ben şahsen fikrini açıklayan arkadaşlarıma gıcık olmuyorum,herkesin kendi özeli..Ama yukardaki arkadaşımızın da yazdığı gibi sadece onunla olmuyor,yalan söyleyenler,her türlü şeyi yapanlar var bakire olup da..Ben de merak eden varsa ilk kez eşimle oldum,sözüm kimseye değil bu arada,ama anlaşamadım ayrıldım diyelim,boşanınca ne yapacağım..bu arada namus diyoruz ya bakire olup da yalan denizinde yüzenler bir yana,ben evlenmeden önce eşimin,yani sevgilimin yanında dönüp de birine bakmış değilim...:ssz::ssz:yani önemli değildir demiyorum,ama evet tek başına önemli değildir yanında bulunması gerekenler vardır...dürüstlük,açıklık(gerçeği saklamama),saygı..insaniyet gibi..:45:

çirkin kadın yoktur cnm bunu bil
erkekler özgüveni olmayan hiçbir bayandan etkilenmezler .
senin bu özgüvenini gördüğü için peşinden koşuyor akıllı.
sakın taviz verme
bide şuda gerçekki erkekler sevdiğini fazla hissettirirsen kaçıyorlar.
ben ilk evlendiğim zaman kociş için herşeyi yapıyordum baktım benden uzaklaşıyor sevgimi belli ettim ya
sonra birgün aile içi birşey oldu eşime söylememiştim 2 ,3 gün hep aklımdaydı
bana diyorki sende2,3 gündür birşey var beni sevmiyorsun nasıl üstüme düşüyor
bende çaktığım davayı
benden uzaklaştığı zaman onla asla ilgilenmiyorum sevmiyormuşum gibi davranıyorum
biraz zor oluyor ama dayanıyorum oda hemen yaklaşıyor bana:21::21::ssz:
bunların dengeleri yokki sevsen şımarır sevmesen yapışır..:44::44: benimkide böyle cnm ama huzurluyum ,mutluyum.çok şükür

allah mutluluğunuzu daim etsin bozmasın inşallah..aynı o durum oldu zaten ben iyice yapıştığım sıralarda resmen ayrılmam için uğraşıyordu sanki tabi ki ayrılma denemelerm oldu hep yalvardı dayanamadım döndüm..kendime güvenim yerine geldiğinden beri anladı ondan soğuduğumu ayrılabilceğimi köpek gibiydi nasıl iyi davranıyor salya sümük ağlıyor işte seni kaybetmek istemiyorum diye bu seferde ağlıyor diyip acıdım barıştım hep amaa yeter artık acı acı bir yere kadar bir insana acımak çok kötü bir durummuş ya son 4 5 aydır sırf acıdığım için belki severim yeniden ısınırım diye denedim ama çoktan bitirmiş o içimde ki duyguları kıza bakmasını bahane ettim yani iyiki de baktı diyorum.

Arkadaşlar,ben bu bekaret konusanda yazılanları kesinlikle zaten üzerime alınmadım,zira ben de "takılma bu konuya" demiştim konu sahibi arkadaşıma,yani bana yazıldımı cevaplar bilemiyorum ama olan olmuş artık daha fazla üzülmesine gerek yok diye düşünüyorum..Kimine göre çok önemli ya da ,kimine göre de sadece o değil başka faktörlerle birlikte önemli olabilir ,bu konuda herkesin birbirine saygı göstermesi lazım..Ben şahsen fikrini açıklayan arkadaşlarıma gıcık olmuyorum,herkesin kendi özeli..Ama yukardaki arkadaşımızın da yazdığı gibi sadece onunla olmuyor,yalan söyleyenler,her türlü şeyi yapanlar var bakire olup da..Ben de merak eden varsa ilk kez eşimle oldum,sözüm kimseye değil bu arada,ama anlaşamadım ayrıldım diyelim,boşanınca ne yapacağım..bu arada namus diyoruz ya bakire olup da yalan denizinde yüzenler bir yana,ben evlenmeden önce eşimin,yani sevgilimin yanında dönüp de birine bakmış değilim...:ssz::ssz:yani önemli değildir demiyorum,ama evet tek başına önemli değildir yanında bulunması gerekenler vardır...dürüstlük,açıklık(gerçeği saklamama),saygı..insaniyet gibi..:45:

hislerime tercüman olmuşsunuz resmen aynı bu şekilde düşünüyorum..düşünmüyor değilim gün gelir bir adama aşık olurum bakireliğe önem verir beni istemez belki diye düşünüyorum ama ben yinede açık olucam çekeceğim varsa çekerim dediğiniz gibi bakireyim diye dolaşıp erkeklerle yatıp kalkan çok kız biliyorum bakire olupta geri kalan herşeyi yapan kızlar biliyorum..ben onlara göre bin kat daha namusluyum yine büyük konuşmayayım ben o duruma düşecek bir insan değilim kişiliğim elvermez öpüşüp kokuşup sonra bakireyim diyerek bakireliğe önem veren bir adamla evlencekler işte adamda benim namusum ilk ben bozdum diye sevinip dursun artık..

çok düzgün düşünüyorsun cnm maşallah sana

ben yazacağımı yazdım üstüne alanlar cevap vermiş
sana değildi yazdıklarım
bende bakire gibi gezip her b.ku yiyenleri zateen tavsip etmedim neden böyle söylemişim gibi oluyor anlamadım ..
sadece bakirelik önemlidir demek istiyorum ilk yazımdan dolayı arkadaştan özür diledim
sonrasında düzettim

bugün 5 yıllık ilişkime son verdim kızlar, 5 yıl ya her istedigini yaptım ilişkiye girdik, her ihtiyacını karşıladım cinsellige ihtiyaç diye bakıyor ya erkekler!!!! neyse ilk 1 yıl çok güzeldi, zaten baya peşimden koştu benimle olabilmek için, 2.senemizde ilişkiye girdik vs herşey yolunda yine tabi ben köpek gibi aşık oldum, o bana aşıkken ben ona oldum bu sefer ve kıskanmaya başladım, ilk defa tattığım bu duyguyu yaşamaya başladım, tabi o benim herşeyime karışıyor onu giyme bununla konuşma, üniversitedeyiz benim arkadaşım yok dogru düzgün çünkü o belirliyor kiminle konuşcagımı, tabi bende boyun egiyorum aşıgım diye...neyse yavaş yavaş ben bunun gözünün dışarda oldugunu anladım, bir kız şort giymeye görsün .... bakıyor göğüs dekoltesi görmesin resmen bir .... deli oluyor, bende çıldırıyorum tabi, hergün kavga hergün degişik nedenlerle savuşturuyor beni, tabii ben yine kabul ediyorum...bende çirkin bir kız degilim boyum 1.73 kilom 55 şuanda fizigim yerinde, baya ilgi görüyorum ama gel gelelim bir erkek arkadaşımın ilgisini çekemedim..neyse baya uzattım konuyu, kaç yıl böyle idare ettim, yaz tatillerinde görüşemeyelim, beyfendi sanki evli akşam 11de yatıyor, normalde sabaha kadar oturan insan memleketine gittimi 10 da 11de ben yatıyorum diyip yatıyor, bende ses etmiyordum ama yeter artık ne msjlar ne konuşmalar yakaladım, eski sevgiliseyle fotolar vs hep affettim kızlar ama artık hep bana yalvarırken peşimde divane olurken bu yıll ben ilgimi kestim çünkü ayrılmak istedigimi belirttim, bu sefer o bana deli divane olmaya başladı ve şiddete de maruz kaldım geçen yıllarda onun yaptıgı hatalar yüzünden, bir kıza bakardı mesela ben baktın derdim hemen sinirlenirdi kavga büyürdü döverdi beni, suratım mosmor 2011 yılına girdim ben dayak yemekten giydigim elbise yüzünden!!! yinede affettim... ama bugün bir kızla yanımda yarım saat boyunca bakıştılar, kız buna bakıyor o ona bakıyor işçi bayramında, o ş... bu sitedeyse görür umarım bilir kendisini, ben umurlarında bile olmadım resmen kurlaştılar ve ben sevgilimi terkettim yarım saat izledim birbirlerine iş atmalarını, beyaz tişörtlü ş.... k....iyi kıvırttın bugün halay çekerken.. tabii ayrıldıktan sonra benimki evimin önüne kadar gelip agladı, yeminler etti bakmadım görmedim diye, her zaman yaptıgı şey bu sefer affetmedim...neyse konuyu çok dagıttım umarım anlarsınız ş....z pislikten kurtuldum anlıycagınız kızlar darısı benim gibi olanların başına inşallah..sadece anlatmak istedim.

Şiddet görmüşsün suratın mosmor olmuş affetmişsin,başka bir kıza baktı diyede terk ettin demi ne diyeyim ben sana şimdi ..

Aşıktım gözüm görmüyordu yedim dayağı oturdummu diyeceksin şimdi....

yarin vurduğu yerden gül biter tatlım :))
aşık olunca böyle olur, sen de aşık olursan anlarsın

Yazık yazık böyle yazıları okuyunca gençlikten hiç umudum kalmıyor artık..

Vurdurun kendinize bakalım,aileniz bir fiske laf söylese diliniz papuç kadar olur demi....

bakirelik kimi için önemlidir, kimi için değildir. benim için değildir ama neden değildir bu kendime vereceğim bir hesap. böyle düşünüyorum diye gurursuz damgası atmak ne oluyor ki? gururla arkasındayım sözümün evet çünkü eğer bir insan seni bakire olmadığını bildiği halde bağrına basıyorsa ve sana dokunmaya kıyamıyorsa yemişim zarını marını.. ben belki hayatımda birşey olur allah korusun evlenemem sevdiğimle, bunun ölümü var falan, ama hiçbir zaman yaşadıklarımdan pişman olmam çünkü insan sadece nikahlı kocasına saklamaz kendini, benim sevgilim de benim kocam, sevgilim, arkadaşım herşeyim belki... bekara koca boşaması kolay derler..

çok düzgün düşünüyorsun cnm maşallah sana

ben yazacağımı yazdım üstüne alanlar cevap vermiş
sana değildi yazdıklarım
bende bakire gibi gezip her b.ku yiyenleri zateen tavsip etmedim neden böyle söylemişim gibi oluyor anlamadım ..
sadece bakirelik önemlidir demek istiyorum ilk yazımdan dolayı arkadaştan özür diledim
sonrasında düzettim

sizi ben anlıyorum baştan beri bana da çok yardımcı oldunuz söylediklerinizle..tabi ki benim içinde önemliydi hepimiz aynı yetiştirilmedik mi zaten babalarımız hep dedi namusuma laf getirme yeter diye..benim için olan oldu artık yapacak bişey yok diyorum sadece bu zamndan sonrada onu kafama takıp daha çok üzemiycem kendimi oyüzden bakirelik önemsiz diyorum omlayan bişey çünkü keşke bakire olsaydımda korusaydım ben yapamadım şimdi lise çağındaki yiğenlerimi uyarmakla meşgulüm onları korumaya çalışıyorum kendimce ama ne kadar korursan koru yine insan bildiği gibi davranıyor örnek ben eğer annemi dinlemiş olsaydım bunları yaşamazdım zaten artık geleceğe bakıyorum geçmişimi düşünmycem sadece edindiğim tecrübelerden yararlanırım bana katkısı bu oldu.

Back