İHANETİN ADI ÖLÜM

Eşine ihanet eder misin?

• Ankete Katılan
    121
  • Anket Kapalı .
Bunu okuyan erkek hala ayakta kalabiliyorsa insanlığını sorgulamalıdır
O zaman gözünde çok buyutme,ihanet etmişse bunu okuyunca ayakta dans bile eder zira o duygusuzdur,sen kendin ayakta durmaya bak. Mesela ben okurken ayaktaydim epeyce uzundu yoruldum,oturdum ama yazının duygusalligindan değil.

He gari adam beni aldatıcak da ben 4,5 sene kendime tekrar aşık edip sonra bi de ceza olsun diye kendimi öldürücem. :)

İbretlik hikayeymiş kardeş

Valla her hikayeden bir ders çıkarmaya gerek yok benim bu hikayede gördüğüm iki şey var biri karaktersiz karısını aldatan adam diğeri de hayatta Kocişinin karısından başka bir şey olamamış bir kadın beni aldattı intihar edeyim oldu o kadar değersiz miyim ya şaka gibi

Gerçek bir aşkın ihaneti ancak bu kadar etkileyici olabilir.
Bende ihanet acısıyla yaşayamam ama çözümü intaharda değilde gitmekte bulabilirdim.
Sanırım eşime bu kadar aşık değilim canımdan öte deģil.

Aldatıyorsa o ölsün niye ben öleyim arkadas

akıllı kadınları seviyorumyorum budur

Hayır anketi insan kapalı yapar bari, şurada trollüğüne evete bassam, şakk diye nikim çıkacak orada "Vay utanmaza bak, bir de açık açık ilan etmiş" diyecekler.
Bir de hakket evete basmak isteyen de basamaz yani olmamış o, doğru sonuç vermez bu anket böyle.

Üşenmedim okudum. Klişe olacak ama (hoş yazının kendisi kadar klişe olamaz) boşa giden 2 buçuk dakikamı geri istiyorum.

Aldatmak, aldatılmak böyle bi şey değil arkadaşım. Kim hangi mantıkla böyle saçmasapan şeyler karalıyo, hangi Sır Kapısı kafasının ürünü bunlar bilmiyorum ki.

Hayır amaç aldatma üzerine göz korkutan bi hikaye bulmaksa Gone girl ü falan deneyin. Daha etkili olur

Hic bir erkegi ugrunda olecek kadar sevmem... bir insana bu kadar baglanip asik olmak saglikli gelmiyor bana..

Ihanet ederse tabiki kirilir uzulurum ama sonra 'hadi yoluna' der yolveririm...

Sadece bir tane hayatimiz var.. bana ihanet eden adama aci cektirmek icin sonvermek sacma..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…