İhanet (birdaha nasil guvenirim)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aldatan konu sahibi yani kızı olsaydı damada hak verir, kızını o...pu diye evden kovardı.

Madem dondunuz, bundan sonra kendinizi saglama alin,
maddi olarak birikiminizi yapin,
bu adama da cok fazla guvenmeyin.

sizin yerinizde olsam,
yani esimi affedip eve donmus olsam,
maddi her seyi kendi uzerime alirdim, bir hata daha yaparsa da zirniksiz kapi disari ederim, anamin evine falan gitmem, onu anasinin evine gonderirim.

Oyle bisey olsa emin ol hissederdim korktu zaten cok bnsz kalmaya
Yoo. Yakalanmanın verdiği telaş o.
Seven aldatmaz bunu unutma.
Onlar ara verdiler. Ve daha dikkatli olacaklar bundan sonra. Çok değil 2-3 sene sonra ya bu kadın ya başka kadın olacak kocanın hayatında.
Çünkü eşini süründürmeden, doğduğuna pişman etmeden affetmişsin.
Ve şaşmaz kuraldır, aldatan bir daha aldatır.

Oyle yapicam zaten bakalm zaman herseyi gosterecek

Ya anlamiyorum kadin bndende guzel degil neden o yani neden boyle bisey nasil olur hangi mantikla yapilabilir ne vermedim ne yetmedi bilmiyorum

Her gecen gun zehir ettim ona surekli yuzune vuruyorum kendini kesmelere kalkti bilmiyorum bakalm boylr bisey olursa onu gomerim zaten asla affetmem

Iftira atiyor derler blmiyorum sastim kaldim napacigima

Ya deseler ne olacak,yanlış anlamayın ama bahane bu biraz.Eşinize dönmek istemişsiniz,olabilir sizi anlıyorum insan şans vermek istiyor da olabilir bunda utanacak bir şey yok.Ama şunu unutmayın bundan sonra hiçbir şey eskisi gibi olmayacak sizin için,iki gün telefonu saklasa canınız sıkılacak,''geç kalacağım hayatım'' dediğinde oturup düşüneceksiniz nerede ne yapıyor diye.Bunları bilerek yola devam edin,unutuyorum demekle unutulmaz böyle şeyler çünkü,aklınızın bir köşesinde hep bu korkuyla kalacaksınız.
Annenizin verdiği tavsiye berbat bu arada,evladının canı yanmış hala yuva derdinde.Kadınlarımız önemli olanın evlilik olmadığını anlar umarım bir gün.

Her gecen gun zehir ettim ona surekli yuzune vuruyorum kendini kesmelere kalkti bilmiyorum bakalm boylr bisey olursa onu gomerim zaten asla affetmem
İlişkinin süresini biliyor musun?
Kaç ay, yıldır aşkımlı konuşuyorlar?
Temizletecekleri evlerde buluşup bir haltlar yediler mi? Biliyor musun?

Iftira atiyor derler blmiyorum sastim kaldim napacigima
Kime iftira atıyorsunuz ? Herkesin ortasında zaten herşey dökülmüş adam yas yas bidaha olmayacak diye yalvarmış , neyin iftirası .
Hanım efendi gidin kadının kocasına anlatın demiyorum zaten , bırakın o Allahından bulsun , yuva yıkanın yuvası zaten olmaz.
Siz kendinize olan saygı için boşayın bu adamı . Kimseye bişey ispat etmek zorunda değilsiniz. O adamın yüzüne her baktığınızda bunları hatırlayacaksınız. O adam size dokunduğunda nasıl mideniz kaldıracak ?

Ya anlamiyorum kadin bndende guzel degil neden o yani neden boyle bisey nasil olur hangi mantikla yapilabilir ne vermedim ne yetmedi bilmiyorum
Senden güzel olması degil mevzu. Ben de sevgilim tarafından aldatılınca senin gibi düşünmüştüm. Bitirmeden insanın içi rahat etmiyor. Bitirmezseniz hep içiniz içinizi yiyecek. O kadından hiçbir eksiğiniz yok, bu konu sizle ilgili degil onların ahlaksızlığı

Cok haklisiniz biliyorum boyle biseyi baskasi yasasa ayni seyleri bende soylerdim ama bilmiyorum ya inanin bilmiyorum cok sevdim ne emeklerle evlendik ne frdakarliklar yaptim bi bilseniz zaten acirsiniz bana

Herşeyi anladım da kv kere neden inat olsun.sen inat edip donmeyecektin

Senden güzel olması degil mevzu. Ben de sevgilim tarafından aldatılınca senin gibi düşünmüştüm. Bitirmeden insanın içi rahat etmiyor. Bitirmezseniz hep içiniz içinizi yiyecek. O kadından hiçbir eksiğiniz yok, bu konu sizle ilgili degil onların ahlaksızlığı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…