İhanet bana doğum günü hediyesi oldu

sanırım bu hamilelik döneminde çoğu kadının başına gelen bişey..
erkekler bizden çok farklı.. hayvani iç güdüleri var ve engel olamıyolar..
Allah sabır versin ne diyim...

böyle bir adamla ömür nasıl geçer sana ayrıl yada ayrılma deme hakkına sahip değilim evliliğinde alttan alan hep sen olmuşsun ki bu adam böyle rahat hiçbir çekincesi olmadan istediği gibi davranıyor ama bunu onun yanına bırakma derim burnundan fitil fitil getir bu yaptıklarını Allah yardımcın olsun arkadaşım

Nasil uzuldum durumunuza inanamazsiniz...

Bu ne kadar acimasiz bir es

Neden bazi erkekler bu tur olaylari eslerine yasatmaktan çekinmezler, utanmazlar, bilemiyorum...

allah'tan bol sabir diliyorum sizin için, yuregim ciz etti okurken gerçekten :-((

madem gozun dısarda be adam ne dıye evlenırsın baska ınsanların hayatını karartırsın o kadar sınırlenıyorum kı bu tarz olayları okudukca ve ıcımden oyle buyuk beddua edıyorum kı..Allah kımseye yasatmasın cunku kımse haketmıyor bınbır hayallerle evlenıp o eve gırılıyo bunlar hazmedılebılecek seyler degıl dusununce bıle ıcınden cıkamıyorum rabbım hıc bı yuvaya bu acıyı dusurmesın.

Eşimin msn adresini açtım ve epostalarını okudum.Bir arkadaşlık sitesine üye olduğunu hatta bir kızıda favorisine eklediğini gördüm az önce.Bugün saat 12:30 gibi girmiş ve üye olmuş.
Şu anda eşim yok ve telefonda onu arayıp artık herşeyin bittiğini söyledim ona.Hep inkar ediyor hep yapmadım etmedim diyor.
Bugün öğlende daha önce telefonunda yakaladığım bir numara vardı o noyu aradım ve yine aynı kadın açtı.Halbuki kadın bu hat kocamın ben eşinizi tanımıyorum demişti bana.Madem tanımıyorsun niye hala hat sende duruyor,eşim numarayı bilmiyor ama her ay bu numarayla konuşma yapıyor,biliyorum çünkü faturasından kaç paralık konuşma yaptığını bile çıkartıyorum.
Birbirlerini tanımıyorlar ama her ay 5 ytllik 10-20 ytllik konuşma yapılıyor.İnsan bilmediği bir numarayı ararmı?
Artık hiçbir şey üstü örtülü olarak kalmayacak,çünkü artık tamamıyle bu siteye üyelik olması ile birlikte herşey çözüldü,ama hala inkar ediyor,ben olmadım benim arkadaş olmuştur benim bilgilerimi kullanıp diyor.
Annemide aradım gel diyor,durduğum kabahat zaten.
Boşanma davamıda açacağım bu hafta, tıkandım iyice,bukadar yazabileceğim..

Ya gecenin 2 si olmuş uyuyamıyorum,oğlumda sanki hissediyomuş gibi uykusunda ağlıyor garip sesler çıkartıyor,Allahım güç ver bana nolur,dayanamıyorum.
bana ard ardına msjlar yağdırdı az evvel,aynen şöyle yazıyor:
''öncelikle benim yazdığm herşeye inanacaksın,seni evlendiğimizden beri hiç aldatmadığıma yemin ederim,o internet olayınıda anlatayım,ondanda haberim yok,öğlen arkadaşın dükkandaydım,baktım bilgisayrda bu siteye bakıyordu,bu ne dedim kaydoluyosun dedi onlarda sana msj atıyo senide yapayım dedi bana.''

nolur üzülmeyin.. bebeğinizi düşünün.
her şey geçiyor, her türlü acı unutuluyor inanın.
zor günler geçiriyorsunuz, zor bi gece farkındayım ama bebeğiniz için kendinizi toplayın.
şimdilik eşinize inanmış gibi yapın olayların üzerini örtün.
az kaldı bebeğinizi sağlıkla kucağınıza aldıktan sonra istediğiniz gibi sorgulayın.
ama bu günleri bebeğinizi düşünerek güçlü geçirin nolur.
sizi çok iyi anlıyoruz,hepimizde yanınızdayız biliyorsunuz, üzülmeyin nolur.:teselli:

cnm inan bana bu erkerlerin söylediği herşey yalan... 4 yıllik evliyim ben ve aldatmalar yüzünde bitiyo biizmde.1 aydır ayrı yaşıyoruz.boşanıcaz malesef. ve senin kocanın tavırlarının aynını yaptı.bambşaka senaryolar yazdı ilk yakaldığımda beni inandırana kadar uğraştı.ilk olarak siberalem üyeliği yakalmıştım daha 1 yıllık evliydik ölesine yaptım dedi üstelemedim.sim kartlar msn adresleri kağıtlarda tel numaraları yakaldım son 1 yıl içinde başta inandırmak için yok arkadaş kaydetmiş telefonuma dedi kadın numaralrı için.
hep girişimlerini yakaldım cinsel olarak aldatmamış olması bişe ifade etmio ama. sonuçta aklından geçirmiş ve grişimde bulunmuş.
yani sonuç şu : ilkinde inandım sonra artık pişkinleşti ve sanki benin ondan güven duymak için sorduklarım ona batar oldu ve ben suçlu oldum resmen.boğulmuş ve boşanmak istiyomuş beyfendi.hayatımı mahvetti... onun iki dudağının arasında sanki benim hayatım...sonra yine foyalrı çıktı bir bir...

hamile oluşuna çok üzüldüm bu haldeyken sana bunları yaşatan erkeğe lanet ediyorum...
eşimin gizli msn adresini yakaldığımda maillerden biçok siteye kaydolduğunu öğrendim.içim çok acıdı ama geçti artık onun için üzmüyorum kendimi. ama benim çoçuğum yoktu henüz ama sen bebek getirceksin dünyaya iyi karar ver canım lütfen...
ama ben sana ihaneti yaşamış biri olarak söylüyorum malesef kocan adam deil....hemen arkadaş üstüne atarlar suçu. mademki öle o tip insanlar nie arkadaşın dimi?
ya msjda yazmış ya inanacaksın die şu cümle bile bana kocamın inkarlarını hatırlalttı.

allah sabır versin canım seviyosan ve böyle bişe olduğuna inamıyosan ve inandırabiliyosa seni bebeğin için devam et.....iyi geceler...

Son düzenleme:
Çocuğum var diye,yada hamileyim diye bunlara katlanmak istemiyorum.Mutsuz ve huzursuz olacaksam ben bu kocayı hiç çekmem ve bu evliliğimide bitiririm.
Yarın bir avukatla görüşeceğim yada direkt gidip adliyeye boşanma dilekçesi vereceğim hiç bu işlerden anlamam ama.
Doktorumuda arayacağım ve mümkün olursada bayramdan önce doğurmayı düşünüyorum bu bebeği.
Ağlamaktan tıkandım,buraya yazıp biraz olsun açılıyor rahatlıyor insan, arayıpta dertleşecek kimsesi olmayınca insanın,inanın bölesi daha iyi,sizlerinde sayesinde.

böyle şeyler duydukça insan evlenmekten korkuyo erkekler evlenince yanında olunca aşkları sevgileri hemen bitiyo sanırım .ne kadar kolay ulaşılamazsan o kadar kıymetin var

okadar üzüldümki anlatamam. allah yardimcin olsun arkadasim.

allahim evlilikten git gide soguyorum...

canım ya sanırım kararını vermişsin..

inşallah hakkında hayırlısı olsun..

Hiç bir sey yoksa bile ne var eşinin içine şüphe düşürecek anlamıyorum aynı hisleri yasamaya yürekleri varmı acaba? yazıklar olsun!...

Dün eşimden gizli onun hattını kendi telime benimkinide onun telefonuna taktım.
Annemlere gelmiştim evi terkedip.
Sabahtan başladı telefon çalmaya akşama kadar o kadar yoğun bir trafik vardı ki.
Dün artık herşey allah tarafından önüme serildi, tüm kirli çamaşırları ortaya çıktı eşimin.
Önceden eşimin telinde bulup aradığım bir kadın vardı kocamın bu hat demişti bana.
Bu kadın başka bir hat almış bunuda kocamın hatdan numarayı yazıp kim diye gönderdim kim olduğu çıktı,oşekilde öğrendim ve şok oldum.
Kadın sabahtan beri bildiğim numarasıyla arıyordu ben açmıyordum belki msj yazar diye.Yazmadı.
Sonra öteki hattından msj attı.
Msjda şöle yazıyordu:
Ben izmire geliyorum akşama doğru döneceğim adaya,görüşmek istersen görüşürüz.
Aradım eşimin hattından açtı benim sesimi duyunca kapattı tabi ve bir daha açmadı.
Eşimin nette arkadaşlık bulma sitelerine ve ayıp sitelere üye olduğunuda gördüm çünkü telefonuna dün msjlar geldi bu sitelerden giriş şifreleriyle birlikte.
Allah tarafından dün dedim ya herşey önüme birbir serildi,o sitelerin msjları tamda tel bendeyken geldi bu ne büyük şans diye düşündüm.
Bugün adliyeye gittim ama benden dosya açmak için bir miktar para istedilerüzerimde okadar mevcut değildi,yarın tekrar gideceğim.

canım benim...

annenlerde misin artık? eşin ne dedi bu duruma?haberi var mı?

çok soru sordum biliyorum ama merak ettim işte ...

herşeyin açığa çıkmasına sevineyim mi üzüleyim mi bilemedim ...

sözün bitti yer bu olsa gerek..

çok güçlü 1 kadınsın canım.
Allah yardımcın olsun bundan sonraki hayatında. :Saruboceq:

ya canim valla o adamdan ne koy olur ne kasaba. daha gencsin. yeniden evlenirsin mutlu olursun. boyle bir adamla yaslansan ne olur yasalanmasan. yasasan ne olur yasamasan. hicbir kaybin olmaz kazancin olur. piskin. simdi rahat rahat aldatsin. kanina islemis. igrenc yaratik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…