İhanet bana doğum günü hediyesi oldu

kara toprak doyursun bu erkeklerin gözlerini...komik yalanlarla savsaklamaya çalışarak da aptallıklarını gösteriyolar.... ben de yakaldığımda on tane senaryo yazdı ama inanmadım.sonra baktıki bana yalan da söyliyemiyo açıkca söyldi ben tek bir insanla yapıycam diye... işte bu kadar aciz bu erkekler...boşanyoruz artık...

ama sen herşeye rağmen hamilesin düşünmeye çalış ve profesyonel destek al... ona odaklanma artık.. eşin bişe yaptıysa da günahı boynuna... bebeğini ve kendini düşün lütfen canım...psikolojik destek al çünkü sadece bu şüpheler bile bizi mahvediyo...

ben de yakaldığımda on tane senaryo yazdı ama inanmadım.sonra baktıki bana yalan da söyliyemiyo açıkca söyldi ben tek bir insanla yapıycam diye...

e pes artik bu kadarina da...:1shok::1shok:
madem oyle niye evlenmis gununu gun etseymis
Allah islah etsin ama bana kalirsa bu gibilerin sonu kotu:1no2::1no2:

Eşim uyandı ve evden işe gitmek için çıktı az önce,ağlamaktan şişmiş gözlerimi görmesin diye misafir odasında uyuyormuş numarası yaptım.
Geldi yanıma hiçbişey olmamış gibi ve kalk biraz kapının önüne çıkalım çocukta hava alsın biraz dedi,bana sarılmaya öpmeye teşebbüs etti o an defol dedim yüzümü saklayarak,görmesini istemedim beni o halde.
Sabah yanında yatarken ve kendisi horul horul uyurken nasıl bukadar rahat olabiliyor ben bu haldeyken diye tutamadım kendimi ve sessiz sessiz boğulurcasına ağladım,duymasını istemedim hıçkırıklarımı ve kalktım yanından.
Bugün doğum günüm ve bana böyle bir hediyeyi layık gördüğü için kaholuyorum.Perdelerim pencerelerim kapılarım kapalı hepsi.Kimseyi görmek kimseyle konuşmak istemiyorum.Biliyorum bugün hep doğum günü mesajlaı telefonlar alacağım sevdiklerimden,ama ben telimide kapattım.
Bana hamileliğimin bu en zor günlerinde bunu yaptığı beni aptal yerine koyup söylediği bu basit yalanlara inanmamı beklediği için lanet ediyorum kendisine.
Allahım diyorum, bana arabada olduğunu söylediği ama ıspatlayamadığı o an napıyordu?Kimin kollarındaydı,kim onu okşayıp seviyordu,aşk sözcükleri söylüyordu ve o hangi duygularla bunlara karşılık veriyordu.
Bugün toplayıp pılımı pırtımı o eve gelmeden ayrılacağım evden,beni bulamayacağı bana ulaşamayacağı biryerlere gideceğim,oğlumuda alıp.
Arabamda yatıp arabamda kalkacağım,oğlumun sütünü bezini çamaşırlarını herşeyini alacağım.Beni aradığında ise ben oğlumla doğum günümü kutluyorum,sen sevgilinle kutladın nede olsa benim bugünümü diyeceğim.
Kusura bakmayın çok doluyum buraya yazarak birazda olsa iyi hissediyorum kendimi.Birilerinin bu yazdıklarımı okuyor olmasıda iyi hissettiriyor.......

çok üzüldüm yaa.üzme kendini desemde çok boş gelir bu sözlerim ama zamana bırak ,zaman herşeyin ilacıdır.umarım düşündüğün gibi değildir .

çok üzülüyorum çook böyle gerceklerı öğrenmeye duymaya yasandıgını bılmeye..
bır evlat vermıssın ıkıncıyı de az kalmıs.. sen bu kadar kutsal bır görevı yerıne getırırken neden bu erkekler böyle nedenn Allahım ıslah etsın..
affetme.

canım ya önce noluur sakin ol... hamilesin çünkü ... tamam uzaklaş evden madem... ama yalnız kalma... çok güvendiğin bir arkadaşın mutlaka vardır... ona git... bak çok riskli yaptığın... oğlun da küçükmüş daha... ona da yazık sana da... neden eziyet çeken siz olasınız ki...

telefonunu da sakın kapatma... çünkü seni seven ; sana değer veren insanlar olduğunu bilmek iyi gelecektir mutlaka...

eşin için de inşallah allah akıl fikir verir demek istiyorum...

ama önce sen aklını kullan... kendine ; bebeğine ve oğluna zarar verecek kararlar alma tatlım...

doğum günün kutlu olsun diyeceğim ama bu üzecek seni... ama yine de bugün doğum günün kendini ii hissetmek için elinden geleni yap... zaten eşine gereken cezayı vereceksin... ama kendine diil ...

külliyen yalan...
adamlar varyaaa her koşulda yapacakları varsa yapıyorlar..
bizlerde böyle eli böğrümüzde onların evlerine dönmeyi bekliyoruz...
yalanları bildiğimiz halde yapacak birşeyimizde yok..susuyoruz susuyoruz....
sadece acısı yüreğimizi yakıyorrr ve onlar hiçbir şey yokmuş gibi hayatlarına devam ediyorlar...
yazıklar olsun....

canım eger boyle bırseyden suphelenıyorsan once ona ınanmıs gıbı yap ama takıp etmeyı surdur inş boyle bırsey yoktur

Lanet olsun!!!

Kesinlikle tavrini degistirme.
Sana hamile halinle bunlari yapan bir adm, suratina tükrülüp terkedilmeyi hakediyor ama iste bekara koca bosamak kolay derler, dogru..
Cok öfkelendim gercekten, cok üzüldüm, bana yapilmiscasina.....

Allah o zillilerinde belasini versin!!!! Aksam aksam yine kafamin tasini attirdilar!!

Bu isin pesini birakma bacim..
Fakat kendinide üzme...

Insallah süphelerin gereksiz olurda, bizde lanet okudugumuz icin utaniriz..

oncelıkle cok uzuldugumu soylemek ıstıyorum :(((
su durumda yapman gereken tek sey bebegını ve oglunu dusunmek bırak ne halı varsa gorsun gun gelır devran doner bu yaptıklarını bır bır sorarsın yada sormadan kapıya koyarsın.Eslerıne -hele bıde hamıleyken!!- boyle seyler yasatan erkeklerın hepsı cezalarını bulur ınsallahhh

Bence sen çok cesur bi kadınsın gecenin bi yarısı atlamışsın arabaya yalanını ispatlamak için hemde hamile olduun halde valla tebrik ettim senia.s.

ama gene de öncelikli olarak bebeğini düşün derim ben sana çünkü bebekler çok etkileniolarmış onun sağlığı herşeyden daha önemli:1closedeyes:

amaannn hemde kocayı her yerde bulursun deemiinaniknanik

vallahi tebrik ederim.. ne yaptıysan aynısını yapardım, hamile mamile hiç anlamam.. burnundan getiririm fitil fitil, bi daha diil yapmak düşünmeye bile korkar.. hamileyken onu bırakıp gitmen de normalde bırakıp gitmenden çok daha etkili olucaktır.. ne kadar gözükara olduğunu anlasın zibidi..!

öncelikle doğum günün kutlu olsun canım..a.s.
banada pek doğru gelmedi söyledikleri...ama umuyorum ki doğrudur..:bbo::Saruboceq:hamilesiniz bide bu kadar çok üzülmeyin yinede ne kadar zor olsada...:1hug:

Geçmiş olsun,
Ama geçip gitmesi için senin soğukkanlı davranman gerek. Bir annenin hele hamile bir annenin sevgilisi tarafından aldatılmış liseli bir kız gibi davranma lüksü yoktur. Öncelikle bebeğinin ve kendinin sağlığını düşünmelisin. Diğer taraftan gerçekten emin olmalısın, şüphelerle bir yere varamazsın. Sakın ama sakın bağırıp çağırma. Kendini hazır hissettiğinde geç karşısına olanların farkında olduğunu, ne çocuğunun ne senin ne de daha doğmamış masumun bunu hakemediğini söyle. Tek başına çocuklarına da kendine bakabileceğini ama bunu istemediğini söyle. Onsuz hayatın hiçbiriniz için yeterince iyi olmadığını falan söyle. Sonra gerçekten bizden çok mu seviyorsun onu diye sor. Kaçacak deliği kalmasın. Olaylar çıkarıp, bağırıp çağırmak, kocanı bir tepside sunmak demektir. Eminim ki o kadın kahkahalar, en bakımlı haliyle çıkıyor karşına. Eğer eşinin buna değeceğini, iyi bir baba olduğunu düşünüyorsan bu savaşı kazanmak zorundasın....

:oklava:cnm sana sabır diliyorum eşininde aklının başına gelmesini o mercimek beyinleriyle kadınları uyutucaklarını zaneden kendini beğenmişler çok sinir oldum hemde hamilesin yaaa bu kadarı olmamalı biraz dizginleri sık bence kafsına göre ne o öle gece 4 te iş yalanları tavrını çok açık net koy ortaya seni kaybetmeyi göze alamıcaktır bence ama önce kararlı ol tepkini göster lütfen sende inanmamışsın eşine bizde umarım endişelencek bişi yoktur cnm bu arada nice yıllara çocuklarınla sana sağlık dilerim mutlu ol kaydirigubbakcemile3

allah yardımcın olsun canım çok üzücü bir durum ama biraz daha sakin olmaya çalış en azından bebegin için.dışardan bakan bi insan olarak yalan söylüyor aldatıyordur boşan git v.s demek çok kolay ama olayın içinde olan yaşayan sensin .iyice emin olmaya çalış ,eşinden eger dedigi gibi böyle bi durum yoksa gercekten o zaman bu tur davranışlarda bulunup seni kuşkulandırmamasını iste ...ne olursa olsun öfkeyle acele kararlar alma ....:1hug:

Dün doğum günüm olduğu halde geç geldi eve,erken gelebilirdi halbuki,hafta sonu olması ve neticede kendi işi olması dolayısıyla.
Aldım oğlumu akşam o gelmeden çıktım tur attım biraz ve evimizin karşısında tenha bir toprak yol kenarında ağaçların arasına arabamı parkettim,geldiğini gördüm,beni arıyordu çevrede,sonrada yanımdaki yoldan beni görmeden geçti gitti,dönecekti biliyorum ve o dönmeden eve vardım,yarım saat sonra geldi,yemek yemeğe gitmiş beni evde göremeyince.
Sana hediye alamadım param yoktu dedi bana,sen bana hediyeni verdin dün dedim.Sonrasında çok şiddetli kavga ettik,evden kovdum onu,gitmedi,ozaman ben gidiyorum dedim,gittim arabamda yattım,bir kere geldi cama vurdu,çağırdı,yüzüne bile bakmadım,1 saate yakın bekledim arabada bir daha gelmedi.
Sinirlenerek tekrar girdim eve ,bir baktım benimki oturmuş tvnin karşısına önünde çerez tabağı maç izliyor,ama keyfine değecek yok,o anki ruh durumumu tahmin edebiliyormusunuz, ve kendimi tutamayıp 'sen alışıksın arabalarda yatmaya sen gidip yatacaksın arabada diye bağırdım kovdum ama yine gitmedi.
Şu anda ise biraz daha sakinim,çünkü artık olan olmuş gözüyle bakıyorum olaya geri de döndüremeyiz zamanı,3 aydır kardeş gibi yaşıyoruz zaten aynı evde ve bu hamilelğimde umurunda değil gibi,çünkü ilkine hamileyken her ay kontrole götürürdü beni,hadi gidelim derdi bana hep,şimdi ise ne ben nede karnımdaki umurunda.
Bu evlilik için sarfettiğim emeklere acıyorum yalnızca..........

canım seni tebrik ederim takibin için.
eşin içinse Allah yardımcın olsun
Allah bebeğine sağlıklı uzun ömür versin...Şimdilik sadece bebeğini ve oğlunu düşün.
babaları böyle sorumsuz olacaksa
yani hamile karısının arabada yatmasına gönlü razı olacak kadar
o çocukların sana daha çok ihtiyacı olacak :sm_confused:

adama bak ya...sen onun namususun eşisin çocuklarının anasısın kendisinin defolup gitmesi gerekirdi. Yazık ya verdiğin emeklere o güzelim çocuklarına yazık.Sen bu adam için ne düşünüyorsun.tamam mı devam mı

eğer devamsa görmezden gel,tamamsa al çocuklarını terket daha fazla kendini yıpratma.

Back